Ama o zamanda icimde kaliyorokadarda uzun yazma cnm zaten uzun okumayı sevmiyorlar bende kısaltmaya çalısıyorum🙂
Ama o zamanda icimde kaliyorokadarda uzun yazma cnm zaten uzun okumayı sevmiyorlar bende kısaltmaya çalısıyorum🙂
Yeni dizi değil 2.sezonu başlıyor,niye ?Dizin hayırlı olsun fakat takip edeceğimi sanmıyorum sen yinede etiket yap girersem okuyacağım
Biliyorum yeni olmadığınıYeni dizi değil 2.sezonu başlıyor,niye ?
Tamam bende zaten Kasım ayından sonra pek aktif olamayacağım sadece dizimi paylaşmak için girerim Cumartesi günleriBiliyorum yeni olmadığını
Stajım başlıycak girer miyim girmez miyim o da belli değil daha
Girersem zaten takip edeceğim
merakla bekliyorum zaten sezon fınalı benle bitmişti 2.sezonda aktif olmayı bekliyordum🙂🙂
TamamdırTamam bende zaten Kasım ayından sonra pek aktif olamayacağım sadece dizimi paylaşmak için girerim Cumartesi günleri
Evet,başına büyük bir felaket gelecekmerakla bekliyorum zaten sezon fınalı benle bitmişti 2.sezonda aktif olmayı bekliyordum🙂🙂
aaa istiyorsan 2.sezona alsın seni @kvp-medya 🙂🙂@Çiğdem- bnde 3. Sezon gelcekmisim @kvp-medya nin dedigine gorw
2. Sezonun hepsini yazmis
Bende Kasım'dan sonra pek aktif olamayacağım aga sadece dizimi yayınlamak için girerimBaşarılar aga, Eylül'den sonra pek olmayabilirim internet imkanım pek olmayacak ama takip etmeye çalışırım.
Sıkıştırmaz ama o yazdim degistiremem diyor
2.sezonun son 3 bölümünü yazmadım araya sıkıştırmaya çalışacağımSıkıştırmaz ama o yazdim degistiremem diyor
2.sezonun son 3 bölümünü yazmadım araya sıkıştırmaya çalışacağım
Tesekkurler Cigdem sen olmasaydin bni almazdi @kvp-medya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?