Bomba 8.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 8 80.0%
  • 9

Oy: 1 10.0%
  • 8

Oy: 1 10.0%
  • 7

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    10

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
8.BÖLÜM
Hastane;
Doktor ameliyathaneden çıkmıştır.Cenk'e ameliyatın başarılı geçtiğini söyler.Cenk rahatlar.Onu şimdi görebilirmiyim doktor ? der.
Doktor:Görebilirsiniz ama hastayı fazla yormayın
Cenk içeri girer.Samet henüz uyanmamıştır.
Cenk: Abi dayanacağını biliyordum,Allah'ım sana şükürler olsun
Samet gözlerini açar.Birbirleriyle konuşmaya devam ederler.O anda Cenk'in telefonu çalar.Arayan Fevzi'dir.Çok kötü tuzağa düştüklerini söyler.
Cenk:Nerdesiniz siz Fevzi
Fevzi:Mecidiyeköy'de eski bir baraka var
Cenk: Tamam tamam ben hemen geliyorum
Samet:Nolmuş Cenk
Cenk:Yok bişey abi ya,ben gidiyorum birşeyler alayım kantinden beraber yeriz
Samet,Cenk'in oraya gittiğini anlar.O da kıyafetlerini giyip Cenk'in peşinden gider.Hemşire odadan çıktığında Samet'i görür.
Hemşire:Samet beyyy nereye gidiyorsunuz

Musa bir odada kapalı çaresiz bir şekilde bombanın üstüne bağlı şekilde oturmaktadır.Bombanın patlamasına sadece 50 saniye kalmıştır.Musa'ya yardım edecek kimse yoktur.
Musa: Allah'ım sen günahlarımı affeyle,arkadaşlarıma yardım et Allah'ım onları oraya ben gönderdim.Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü
Bomba patlar.Musa şehit olur parçaları dört bir yana savrulur.O bölgeye yakın olan bir bölgedeki köylüler patlamayı duyar ve hemen karakolu arar.

Mecidiyeköy;
Salih:Cenk'in acele etmesi lazım yoksa biz burdan çıkamayız
Fevzi:Geliyor işte dayanın
O arada Fevzi'nin kardeşi Fatih telefonla Fevzi'yi arar.
Fatih: Abi adamlar geldi karakol çökmek üzere
Fevzi: Adamlar mı,plan iptal dediler bize
Fatih:Uzatma işte abi geldiler diyorum tek tek şehit oluyoruz burda,o silah sesleri ne öyle
Fevzi:Bizde sıkıştık Fatih siperden çıkamıyoruz
Nişancı,Fevzi'nin elini vurur ve telefon yere düşer.
Kenan:Bişeyin var mı Fevzi
Fevzi:Ben iyiyim siz devam edin
Arda: Dikkat edin rokettt
Tam roketçi roketi ateşlerken Cenk arkadan gelir ve roketçiyi vurur ama roket yine de gider.
Arda:Birşeyiniz yok değil mi
Fevzi:Yokta kimdi bu ya
Cenk o anda 3 kişiyi daha indirir ve Fevzi onu görür.Vay benim koçum be Cenk'miş der.
Tim herkesi temizler.Müntaz operasyonun gidişatını öğrenmek için bi adamını arar.Cenk telefonu duyar.
Müntaz:Nasıl gidiyor lan operasyon geberdi mi hepsi
Cenk:Eveet geberdiler,seninkilerin hepsi geberdi
Müntaz:Kimsin lan sen
Cenk:Namıdeğer Cenk Poyraz timinin adamı
Müntaz:Iıı köpekler ama durun siz artık hiçsiniz başınızdaki it geberdi
Cenk:Çok beklersin lan sen,Samet abi turp gibi maşAllah
Müntaz 9 canlı köpeklerr diye bağırarak telefonu kapatır.
Fevzi:Cenk çok iyidin ama şimdi kardeşim tehlikede,daha doğrusu birçok ana evladı tehlikede Vatan karakoluna gitmemiz lazım
Tim araca binerken CSI'nin bir adamı ölmemiştir ve roketi alıp time doğru yöneltir.Tam roketi atarken arkada Samet gelir ve onu vurur.
Cenk:Samet abi senin ne işin var burda
Samet:Lan bana dua edin yoksa geberiyodunuz be
Samet aniden bayılır ve yere düşer.
Fevzi: Ah Samet abi ah ne işin var senin burda ya
Cenk:Beyler siz gidin ben Samet abiye bi ambulans çağırırım
Tim araçla yola çıkmıştır.Ambulans ise 10 dakika sonra Cenkleri almaya gelmiştir.Yolda giderken Cenk'in karısı Çiğdem aramıştır.
Çiğdem:Cenk nerdesin sen ya kim bilir kaç kere aradım ama telefonlarıma cevap vermiyorsun
Cenk:Çiğdem başımızda büyük belalar var.Samet abi vuruldu.Fevzi'nin kardeşinin karakoluna baskın var.Sözbak eve geldiğimde sana kendimi affettireceğim
Çiğdem:İnşAllah bakalım eve gelebilirsen,olanlar içinde çok üzgünüm,inşAllah herşey güzele döner
Tam o anda eve CSI girer.
Çiğdem'in içini korku sarar ve siz kimsiniz ya nerden çıktınız der
Cenk:Çiğdem noluyo orda Çiğdem ses ver Çiğdem
Müntaz:Benimle oyun oynanmayacağını öğrenmişsindir umarım,şimdi gelde karını kurtar

8.BÖLÜM SONU
Yönetmen ve Senarist:
kvp-medya

Kanal:LONCA TV

Son düzenleme:
10 puan verdim giriş yapmısım diziye

pompy senaryolarındada bitiş sahnelerinde ben oluyordum hep bölümü ben bitiriyordum burdada ben bitirmişim

birde en son pompyın senaryosunda bomba atmıslar hastaneye kalkmıstım senin senaryondada basım belada
yeni bölümü merakla bekliyorum kurtulurum umarım 😵

Teşekkür ederim
Gelecek haftaki bölümü yazdım ama sırf seni heyecanda bırakmak için söylemiyeceğim ne olacağını