Bomba 6.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 10 71.4%
  • 9

Oy: 4 28.6%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    14

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
6.BÖLÜM
Musa ve Samet telefon görüşmesi yapmaktadır.
Musa:Samet abi ben geldim kamyonu bekliyorum
Samet:Tamam Musa dikkatli ol her an gelebilir
Musa: Abi geliyor kapatmam lazım
Kamyon ilk önce Musa'nın yola koyduğu tahta üzerindeki çivilere basar kamyon bir o yana bir bu yana savrulduktan sonra kayaya çarpıp durur.Musa kamyonun içindeki iki kişiyide vurur.Kamyonun içine binip mekana doğru yol almaya başlar.
CSI'nin kampı;

John:Başkan kamyon geliyor
Müntaz:Gelsin gelsin onun içindekilerle çok şey yapacağız,hadi lan yerleştirin silahları cephaneliğe
Tamam başkan.!
CSI timi silahları cephaneliğe yetiştirir.Poyraz yukardan olanları izlemektedir.Musa gizli bir yere çekilir ve Sametle irtibat kurmaya çalışır.
Musa:Samet abi cephanelik girdi burda konuşulanlara göre bunların üst kurulu mu her neyse birazdan buraya gelecekmiş çok önemli bi toplantı yapacaklarmış.
Samet:Görevini biliyorsun gizlice dinlemen lazım onları
Musa:Tamam abi sen bana bırak,geliyorlar abi kapatıyorum
Samet:Tamam Musa çok dikkatli ol
Üst kurul gelmiş CSI'nin önemli adamları toplantıya girmiştir.Musa toplantıya gidecekken önüne bir engel çıkar.
CSI'nin bir adamı Musa'ya:
-Sen burda yeni misin ilk defa görüyorum
+Evet burda yeniyim ama daha önceden bir çok yerde görev yaptım cephaneleri de ben getirdim
-Seni fazla gözüm tutmadı bir hatanda alırım kelleni
Musa(İçinden):Allah belanı versin senin köpek,bu ülkeyi karıştırmanıza izin vermeyeceğiz lan

Musa toplantı olacağı odaya gizlice girmeyi başarmıştır.Ancak toplantının en önemli yerini kaçırmıştır.Sadece bir belediye başkanının miting yapacağı yerde bomba patlatacaklarını duymuştur.
Üst Kurul üyesi:Evet Müntaz bu görev sen ve ekibinin miting bugün 14.30'da Çayeli'de.Eğer bu bombayı patlatabilirseniz çok sayıda insan geberir.
Müntaz:Bu kadar net konuşuyosunuz da o kadar korumanın olduğu yerde bombayı nasıl sokucaz
Toplantı sona ermiştir.Müntaz emin olmasada hazırlıklara koyulmuştur.Musa ise Samet'e haberi vermiştir.Samet ve ekibi çoktan oraya gitmiştir.Samet başkanın bir korumasını yanına gitmiştir.
Samet:Bak söyleyin başkanınıza mitingi iptal etsin eylem olucak diyoruz
Koruma:Biz burdayken hiçbir şey yapamazlar
Samet:Allah Allah dalga mı geçiyosun lan benle eylem olucak diyorum adam girer insanların içine sıkar kaçar
Koruma:Ya siz kimsiniz nerden çıktınız burda biz varız hiç bir şey yapamazlar
Samet korumaya çok sinirlenir tüm polis birimlerine telsizden haber verir.Polisler oraya gelir.Samet aynı şeyleri polislere de anlatır.Polisler herkesin arasına sivil olarak girer.Miting başlamıştır.Müntaz ve ekibi de ordadır.
Müntaz:Hadi Johnson göreyim seni çaktırmadan bırak şu bombayı sonrası helikopterin işi

Johnson:Böyle bir eylem ilk defa tattıracağım lan bu Türklere
Johnson çaktırmadan içeri doğru ilerler.Elinde bomba yüklü bir poşet vardır.Miting devam ederken çaktırmadan oraya bombayı koyar ordan yavaşça çekililir.Bir sivil polis durumu fark eder.Allah Allah bu adam niye bıraktı bu poşeti orda.İlk önce Poyraz'a haber verir.

Samet:Siz sakın bi müdahele yapmayın bomba olabilir biz geliyoruz hemen
Samet ve ekibi poşetin içine bakar bombayı görür ama insanların panik yapmaması için bomba olduğunu çaktırmaz.
Samet:Beyler bomba var dikkatli olun 45 saniye var patlamasına ne diyosunuz yeşil mi kırmızı mı
Fevzi: Abiiii dikkat et
Johnson,Müntaz'ın yanına gider.

Johnson:Başkan bomba tamam 1 dakikaya patlar.
Müntaz:Biz çıkalım hadi
Musa hala kamptadır.Operasyonun aslını öğrenmiştir.CSI birde helikopterle saldıracaktır.Musa hemen Samet' e ulaşmaya çalışır.

Samet:Şimdi zamanı değil Musa
Musa: Aç şu telefonu Samet abi
Samet son saniyede yeşili keser ve bomba imha olur.Samet şöyle içinden derin bi oh çeker.
Samet:Beyler tamam bombayı imha edebildim
Cenk: Abi helikopter geliyor
Samet:Bune şimdi ya
Helikopterin içindeki biri makinalıyla taramaya başlar.Samet vurulur.
Salih:Samet abiiii
6.BÖLÜM SONU

Yönetmen ve Senarist:
kvp-medya

7.Bölüm 28 Mart Cuma günü yayınlanacaktır.

hikaye akışı süper

sonu heyecanlı bitti samet öldümü acaba devamı haftaya :)

puanım =10

Çok güzel olmuş emeğine sağlık:)
Keşke şu sahneye bir de kadın koysaydın :D cengaver bir kadın iyi giderdi:)