- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
5.BÖLÜM
Salih:Kötü sıkıştık nasıl kurtulacaz burdan
Musa:Dayanmamız lazım destek geliyor
Müntaz:Teslim olun lan yoksa kurtulamassınız ordan
Kahvede olduğu gibi karakolda da çatışma sürmektedir.Gelen roket sonucu Samet bir anlık baygınlaşmıştır.
Kahve;
Çatışma sürerken Müntaz'a telefon gelmiştir.Telefonda CSI timine gelecek yeni cephaneler konuşulmuştur.Müntaz hemen karşılamaya kampa gider.
Cenk:Kenan'ın durumu iyice kötüye gidiyor bir an önce çıkmamız lazım
Musa:Buldum
Cenk:Neyi buldun Musa
Musa:Nasıl kaçacağımızı,hadi arkadan çıkıyoruz
Fevzi:Daha önceden niye söylemiyorsun
Salih:Bırak şimdi onu Fevzi ama hepimiz çıkmayalım benle Cenk burda adamları oyalayalım siz de o arada arkadan gidip işlerini bitirin
Musa:Doğru.Hadi Fevzi gel benle
Musa ve Fevzi arkadan dolaşıp hepsini tararlar.
Fevzi:Geberin lannn
Musa: Tamamdır Fevzi iyi iş çıkardık şimdi Kenan'ı hastaneye yetiştirmeliyiz.Hadi beyler çıkın tamam bunlar hastaneye gidiyoruz.
Ekip Kenan'ı Cenk'in arabasıyla hastaneye yetiştirmeye çalışmaktadır.O anda Samet'ten telefon gelir.
Samet:Beyler karakola baskın yedik yardımınıza gelemeyeceğim sizin durumunuz ne
Salih: Baskın mı! Bizim durumumuz iyi hemen geliyoruz abi
Salih arkadaşlarına durumu anlatır.Cenk ve Musa,Kenan'ı hastaneye götürecektir.Salih ve Fevzi ise taksi tutup karakola yardıma gidecektir.
CSI kampı;
John:Başkanım malesef bizi çok kötü kandırdılar herkesi öldürdüler bi tek ben kurtulabildim
Müntaz:Ulan kaç adam 5 kişiyle mi baş edemediniz.Hemen Yozgar'la irtibat kur bakalım karakol ne alemde
John,Yozgarla irtibat kurmuş ancak tam konuşurken arkadan gelen Fevzi ve Salih herkesi temizler.
John:Yozgar orda mısın konuşsana be adam karakol çöktü mü
Fevzi telefonu eline alır.
Fevzi:Çöktü lan çöktü karakol üstüne çöktü
John:Başkanım malesef Yozgar'da öldü
Müntaz:Iıı nasıl olur lan bu,ama dur daha yeni başlıyorum görecek o Poyraz
2 gün sonra
Poyraz hastaneye Kenan'ı ziyarete gelmiştir.Kenan hayati tehlikeyi atlamıştır.2 gün sonra taburcu olacaktır.
Samet:Hadi bakalım aslan biz gidiyoruz o zaman kendine iyi bak
Kenan: Abi benim bişeyim yok bende gelebilirim sizle
Samet:Daha iyi olman lazım adamım şunu şurasında 2 gün dayan
Karakolun toplantı odası;
Samet: Beyler dinleyin beni,Cenkkk konuşma ne konuşuyosun sen gene ya her toplantı aynı şey
Cenk: Pardon Samet abi yarın evlilik yıldönümüm karıma ne alacağıma karar veremedim arkadaşlara danışıyodum
Samet:Onun yeri değil şimdi burası bi yüzük alırsın biter.Tamam arkadaşlar dinleyin öncelikle gördüğünüz gibi aramızda 2.Burak var.Adam kamerayı da halletmiş elimizde hiç bi delil yok.O yüzden çok dikkatli olun bu en güvendiğiniz biride olabilir.Şimdi gelelim diğer konuya aldığımız istihbarata göre bugün saat 4 civarı ekranda gördüğünüz bu yoldan CSI timine silah sevkiyatı olucak.Bu kamyonu alıp içlerine birimiz girecek.Bu görev için seçtiğimiz kişi ise:Musa
Musa tüm hazırlıklarını tamamlamış kendini tamamen operasyona hazırlamıştır.
Samet:Evet Musa operasyon vakti geldi her şey tamam değil mi ilk önce kamyondakileri indirip bu adrese gideceksin kamp orda biz seni yukardan izliyor olacağız eğer ters bir şey olursa hemen müdahele ederiz.
Musa:Tamam abi hazırım
Samet:Hadi o zaman Allah yardımcın olsun
5.BÖLÜM SONU
Yönetmen ve Senarist:
kvp-medya
6.Bölüm 16 Mart Pazar günü yayınlanacaktır.
Salih:Kötü sıkıştık nasıl kurtulacaz burdan
Musa:Dayanmamız lazım destek geliyor
Müntaz:Teslim olun lan yoksa kurtulamassınız ordan
Kahvede olduğu gibi karakolda da çatışma sürmektedir.Gelen roket sonucu Samet bir anlık baygınlaşmıştır.
Kahve;
Çatışma sürerken Müntaz'a telefon gelmiştir.Telefonda CSI timine gelecek yeni cephaneler konuşulmuştur.Müntaz hemen karşılamaya kampa gider.
Cenk:Kenan'ın durumu iyice kötüye gidiyor bir an önce çıkmamız lazım
Musa:Buldum
Cenk:Neyi buldun Musa
Musa:Nasıl kaçacağımızı,hadi arkadan çıkıyoruz
Fevzi:Daha önceden niye söylemiyorsun
Salih:Bırak şimdi onu Fevzi ama hepimiz çıkmayalım benle Cenk burda adamları oyalayalım siz de o arada arkadan gidip işlerini bitirin
Musa:Doğru.Hadi Fevzi gel benle
Musa ve Fevzi arkadan dolaşıp hepsini tararlar.
Fevzi:Geberin lannn
Musa: Tamamdır Fevzi iyi iş çıkardık şimdi Kenan'ı hastaneye yetiştirmeliyiz.Hadi beyler çıkın tamam bunlar hastaneye gidiyoruz.
Ekip Kenan'ı Cenk'in arabasıyla hastaneye yetiştirmeye çalışmaktadır.O anda Samet'ten telefon gelir.
Samet:Beyler karakola baskın yedik yardımınıza gelemeyeceğim sizin durumunuz ne
Salih: Baskın mı! Bizim durumumuz iyi hemen geliyoruz abi
Salih arkadaşlarına durumu anlatır.Cenk ve Musa,Kenan'ı hastaneye götürecektir.Salih ve Fevzi ise taksi tutup karakola yardıma gidecektir.
CSI kampı;
John:Başkanım malesef bizi çok kötü kandırdılar herkesi öldürdüler bi tek ben kurtulabildim
Müntaz:Ulan kaç adam 5 kişiyle mi baş edemediniz.Hemen Yozgar'la irtibat kur bakalım karakol ne alemde
John,Yozgarla irtibat kurmuş ancak tam konuşurken arkadan gelen Fevzi ve Salih herkesi temizler.
John:Yozgar orda mısın konuşsana be adam karakol çöktü mü
Fevzi telefonu eline alır.
Fevzi:Çöktü lan çöktü karakol üstüne çöktü
John:Başkanım malesef Yozgar'da öldü
Müntaz:Iıı nasıl olur lan bu,ama dur daha yeni başlıyorum görecek o Poyraz
2 gün sonra
Poyraz hastaneye Kenan'ı ziyarete gelmiştir.Kenan hayati tehlikeyi atlamıştır.2 gün sonra taburcu olacaktır.
Samet:Hadi bakalım aslan biz gidiyoruz o zaman kendine iyi bak
Kenan: Abi benim bişeyim yok bende gelebilirim sizle
Samet:Daha iyi olman lazım adamım şunu şurasında 2 gün dayan
Karakolun toplantı odası;
Samet: Beyler dinleyin beni,Cenkkk konuşma ne konuşuyosun sen gene ya her toplantı aynı şey
Cenk: Pardon Samet abi yarın evlilik yıldönümüm karıma ne alacağıma karar veremedim arkadaşlara danışıyodum
Samet:Onun yeri değil şimdi burası bi yüzük alırsın biter.Tamam arkadaşlar dinleyin öncelikle gördüğünüz gibi aramızda 2.Burak var.Adam kamerayı da halletmiş elimizde hiç bi delil yok.O yüzden çok dikkatli olun bu en güvendiğiniz biride olabilir.Şimdi gelelim diğer konuya aldığımız istihbarata göre bugün saat 4 civarı ekranda gördüğünüz bu yoldan CSI timine silah sevkiyatı olucak.Bu kamyonu alıp içlerine birimiz girecek.Bu görev için seçtiğimiz kişi ise:Musa
Musa tüm hazırlıklarını tamamlamış kendini tamamen operasyona hazırlamıştır.
Samet:Evet Musa operasyon vakti geldi her şey tamam değil mi ilk önce kamyondakileri indirip bu adrese gideceksin kamp orda biz seni yukardan izliyor olacağız eğer ters bir şey olursa hemen müdahele ederiz.
Musa:Tamam abi hazırım
Samet:Hadi o zaman Allah yardımcın olsun
5.BÖLÜM SONU
Yönetmen ve Senarist:
kvp-medya
6.Bölüm 16 Mart Pazar günü yayınlanacaktır.
Son düzenleme: