aga sende nasıl heyecanlı değil bombalar mermiler havada uçuştu daha neBölüm heyecanlı değil ama fenada olmamış beğendim ellerine sağlık son da heyecan yok pek ama idare eder keşke o Çiğdemin rüyası rüya olmasaymış )))
Ya öylede ne bileyim böyle birilerine zarar gelse daha heyecanlı olacak böyle kuru pasta gibi yanına limonatada gerekli )))aga sende nasıl heyecanlı değil bombalar mermiler havada uçuştu daha ne
timi sıkıştırdı işte müntaz ve adamları daha fazla kime zarar gelebilirYa öylede ne bileyim böyle birilerine zarar gelse daha heyecanlı olacak böyle kuru pasta gibi yanına limonatada gerekli )))
Şimdi mesela o sahneyi Tim kaçmak için uğraşırken timden Alper'e birşey isabet eder kanlar içinde yere düşer vs betimeleme şart ))) ama iyiydi iyiydi fena değildi senaryon diğeri her zaman daha iyitimi sıkıştırdı işte müntaz ve adamları daha fazla kime zarar gelebilir
alper vurulsa ne aga ölmeyeceğini biliyorsunuz sonuçtaŞimdi mesela o sahneyi Tim kaçmak için uğraşırken timden Alper'e birşey isabet eder kanlar içinde yere düşer vs betimeleme şart ))) ama iyiydi iyiydi fena değildi senaryon diğeri her zaman daha iyi
Alper varmi bu senaryodaalper vurulsa ne aga ölmeyeceğini biliyorsunuz sonuçta
Öl gitsinrüya çıkmasına çok sevindim
@kvp-medya kocam öldükten sonra ben bu dizide gereksiz bir karakter olarak kaldım milletin basını belaya sokmaktan başka birşey yapmıyorum
daha senle ilgili bir çok konu varrüya çıkmasına çok sevindim
@kvp-medya kocam öldükten sonra ben bu dizide gereksiz bir karakter olarak kaldım milletin basını belaya sokmaktan başka birşey yapmıyorum
yokta örnek olarak vermiş gözlemciAlper varmi bu senaryoda
Öl gitsin
Anladimdaha senle ilgili bir çok konu var
yokta örnek olarak vermiş gözlemci
niye heyecanlandın ki ?
🙂🙂
bir bildirim gitse dişimi kırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?