- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
33.BÖLÜM
Sametler silah seslerini duymuştur.
İsmail:Ne oluyo lan
Samet:Yine geldi şerefsizler
İlyas:Gelecekleri varsa görecekleri de var itlerin
Samet(insanlara):Herkes evine girsin hadi herkes evine girsin,hadi POYRAZ hazır mısınız şunlara güzel bir ders vermeye
-Hazırız komutanım
Samet:Hadi o zaman hadii
Bir karakol timi CSI ile çatışmaktadır.CSI ilçeye 2 koldan girmiştir.Diğer tarafta da POYRAZ ile çatışmaktadır.
Maskeli:Lan Samet yine mi çıktın karşıma
Samet:Ben çıkmadım lan sen çıktın benim karşıma
Maskeli(adamlarına):Siz bunları burda oylayın lan biz diğer kolun yanına gidiyoruz karakol timini rahatça geçebiliriz
Samet:Sağlam atın beylerr
Kerim: Abi adamlar ayrılıyor
Samet:Sağ taraftan girmeye çalışacaklar,kötü oldu bu adamlar sıkı ateş altında aldı bizi
Kerim:Başımızı çıkartamıyoruzz
Karakol timi de yanda çatışmaktadır.CSI karakol timini kötü sıkıştırmıştır.
Karakol timinin komutanı Murat: Dayanın aslanlarım bu itlere geçit vermeyin
Maskeli ve 6 adamda oraya destek gelir.Maskeli bir anda ortaya çıkarak ard arda 2 roketi ateşler.7 karakol askeri de şehit olur.
Maskeli:Hehe çok kolay oldu lan bu,hadi şimdi bayrağı asma vakti geldi,siz benle gelin siz diğerleriniz de POYRAZ’ı sıkıştırın
Maskeli ve 3 adamı bayrağa doğru koşarken diğerleri POYRAZ’ı arkadan sıkıştıyordur.
Sercan: Abi arkadalar
Mustafa kolundan vurulur.
Mustafa: Ahh
POYRAZ 2 taraftan ateş altındadır ve kötü sıkışmıştır.Maskeli ve 3 adam ise bayrağı dikmek için kaymakamlığa gelmişlerdir.O anda karşılarına elleri sopalı bir çok insan çıkar.
33.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM
Sametler silah seslerini duymuştur.
İsmail:Ne oluyo lan
Samet:Yine geldi şerefsizler
İlyas:Gelecekleri varsa görecekleri de var itlerin
Samet(insanlara):Herkes evine girsin hadi herkes evine girsin,hadi POYRAZ hazır mısınız şunlara güzel bir ders vermeye
-Hazırız komutanım
Samet:Hadi o zaman hadii
Bir karakol timi CSI ile çatışmaktadır.CSI ilçeye 2 koldan girmiştir.Diğer tarafta da POYRAZ ile çatışmaktadır.
Maskeli:Lan Samet yine mi çıktın karşıma
Samet:Ben çıkmadım lan sen çıktın benim karşıma
Maskeli(adamlarına):Siz bunları burda oylayın lan biz diğer kolun yanına gidiyoruz karakol timini rahatça geçebiliriz
Samet:Sağlam atın beylerr
Kerim: Abi adamlar ayrılıyor
Samet:Sağ taraftan girmeye çalışacaklar,kötü oldu bu adamlar sıkı ateş altında aldı bizi
Kerim:Başımızı çıkartamıyoruzz
Karakol timi de yanda çatışmaktadır.CSI karakol timini kötü sıkıştırmıştır.
Karakol timinin komutanı Murat: Dayanın aslanlarım bu itlere geçit vermeyin
Maskeli ve 6 adamda oraya destek gelir.Maskeli bir anda ortaya çıkarak ard arda 2 roketi ateşler.7 karakol askeri de şehit olur.
Maskeli:Hehe çok kolay oldu lan bu,hadi şimdi bayrağı asma vakti geldi,siz benle gelin siz diğerleriniz de POYRAZ’ı sıkıştırın
Maskeli ve 3 adamı bayrağa doğru koşarken diğerleri POYRAZ’ı arkadan sıkıştıyordur.
Sercan: Abi arkadalar
Mustafa kolundan vurulur.
Mustafa: Ahh
POYRAZ 2 taraftan ateş altındadır ve kötü sıkışmıştır.Maskeli ve 3 adam ise bayrağı dikmek için kaymakamlığa gelmişlerdir.O anda karşılarına elleri sopalı bir çok insan çıkar.
33.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM