Sağol@kvp-medya aksiyonu düşük olmuş ama olsun ben beğendim
@Çiğdem- derhal gelmeli diziye nerde ayol tatilemi çıktın kız yoksa diger dizilerden zaman mi bulamiyosun
Benide sezon sonunda ekliycektinSağol@Çiğdem- 'i gelecek tabi Çiğdem demek reyting demekama 27.bölümde tekrar aktif olmaya başlayacak olayların sırasını ve senaryoyu bozmak istemiyorum
[HASHTAG]#sametinoyunu[/HASHTAG]
Evet bu sezon 2 bölüm oynayacaksın öleceksin, 3.sezonda kalıcı olarak başka bir Alper olarak dahil olacaksın diziyeBenide sezon sonunda ekliycektin
Aa garipmisEvet bu sezon 2 bölüm oynayacaksın öleceksin, 3.sezonda kalıcı olarak başka bir Alper olarak dahil olacaksın diziye
Evet öyle oldu sen çok ısrar edince bu sezona da katmak istedim seniAa garipmis
Sağol, diğer bölümlerde heyecan artacak agaBen beğendimama diğer bölümlere göre bence de aksiyon biraz azdı sanki.
@kvp-medya aksiyonu düşük olmuş ama olsun ben beğendim
@Çiğdem- derhal gelmeli diziye nerde ayol tatilemi çıktın kız yoksa diger dizilerden zaman mi bulamiyosun
ahh evet kaç bölümdür yoktum ama yakında bomba gibi dönücemSağol@Çiğdem- 'i gelecek tabi Çiğdem demek reyting demekama 27.bölümde tekrar aktif olmaya başlayacak olayların sırasını ve senaryoyu bozmak istemiyorum
Bekliyoruzahh evet kaç bölümdür yoktum ama yakında bomba gibi dönücem
Çok sağol aga beğenmene çok sevindimAga gene fena bir bölüm olmuş ,oh iyi yaptı samet onlara halbuki mümtaz çokta eminken herşeyden samet hallediveriyor.,Çok beğendiğim harika bir bölümle karşımıza çıktın,haftayı merak ettim ,Ama sonu biraz daha heyecanlı olabilirdi belki ama bence genede çok iyi bitti bakalım...
Gece boşluğunda okumak daha keyifli bence ))Çok sağol aga beğenmene çok sevindim
O sana kalmış aga ister hemen yayınlanınca oku istersen gece boşluğundaGece boşluğunda okumak daha keyifli bence ))
Sağol beğenmene sevindimGüzel bir bölüm olmuş. Başarılar dilerim, yeni bölüm bekleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?