Bomba 22.Bölüm

22.Bölüme Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 8 88.9%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

Oy: 1 11.1%
  • 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

21.BÖLÜM-ÖZET

Askerler arkadaşlarını da kurtarmayı başarmışlardır.Sametlerin yanına aşağıya inerler.
Samet:Sağolun aslanlar
Ufak bir konuşmadan sonra daha önceden çağrılan ambulans olay yerine gelmiştir.Polat hemen ambulansa bindirilir,Samet’te onunla gider.Şehit askerlerle ve Çiğdem ile karakol askerleri ilgilenir.Çiğdem güvenlikten dolayı yeni evine bırakılmıştır.Polat hastaneye getirilmiştir.Hemen ameliyata alınır.Samet ameliyathane kapısının önünde beklemektedir.
Samet(üzgündür): Allah’ım sen Polat’a yardım et

Maskeli,Müntaz’ın yanına kampa gelmiştir.Herşeyi ona anlatır.Tam yüzünü açmıştır ki kampa Harun girer.
Harun: Abii,olamaz ya hayal mi bu

Maskeli yüzünü kapatır ve yanlarına 10 adam alarak Enver ile birlikte Atatepe karakoluna doğru yola koyulurlar.Yaklaşık 30 dakika sonra karakola varırlar ve sipere geçerler.İlk olarak havanla nöbetçi noktasını hedef alırlar.Havan atılır ve nöbetçi asker havaya uçar.Askerler hemen dışarı çıkarak sipere geçerler.
Maskeli: Ateş edin lan gebertin şunlarıı
Çatışma 30 dakikaya yakın sürmüştür.
Enver: Adamlar direniyor Maskeli,en az 4-5 kişi vurduk zaten çekilelim artık

Maskeli ve adamları ordan uzaklaşmıştır.Kampa gelirler.
Müntaz:Kaç kişi geberttiniz lan
Maskeli: Televizyonu aç Müntaz,sevineceksin
Müntaz: Aç lan şunu Harun
TV Sunucusu: Atatepe karakoluna yapılan saldırıda 1 şehit 2’de hafif yaralımız var,kahraman askerlerimiz ise yapılan bu saldırıda yaklaşık 6 teröristi öldürmeyi başardı.
Müntaz:Bu ne lann tek kişi mi lan sadeceee
Maskeli:Başkan yalan haber bu yalannn
Müntaz:Ne yalanı lan (televizyonu yere atar)
Müntaz:Neyse şimdi moralinizi bozmak istemiyorum 2.operasyonumuz yani Poyraz timinin adamlarının evlerini tek tek basacaksınız bu operasyon çok önemli Maskeli sen de operasyon sürerken Çiğdem’i tavlamaya çalışacaksın operasyon 1 hafta sonra start verecek ona göre hazırlıklarınızı tamamlayın

22.BÖLÜM-YENİ
Aradan 1 hafta geçmiştir ve karakola yeni general bir general atanmıştır.Polat dökülen ecel terleri,yapılan dualar sonucunda iyileşmiştir.Samet generalin odasındadır.
General: Poyraz timinin yaşadığı sorunları ve sadece 4 kişi kaldığınızı biliyorum,artık Poyraz yeniden doğuyor,girin çocuklar
Odaya birkaç kişi girer.Girenler Poyraz timine katılacak yeni isimlerdir.
General:Hepsi güvendiğim,sağlam çocuklardır Samet,ALLAH yar ve yardımcınız olsun
Samet:Sağolun komutanım
Poyraz timi yeni katılımlarla sayısını 11’e çıkarmıştır.Yeni katılan isimlerle tanışılmıştır.Samet karakoldan çıkar ve Gözlemci’yi evine ziyarete gider.

Maskeli,Çiğdem’in evine gelmiştir.Camdan evin boş olduğunu fark eder.O anda yoldan yaşlı bir amca geçer.
Maskeli: Amca burdaki hanfendi taşındı mı acaba ?
Adam:Evet 1 hafta önce filan ayrıldı burdan askerler onu yeni bir eve taşıdı
Maskeli Peki,sağol amca (amca gittikten sonra):Lanet olası kadın kötü oldu bu nerden bulucam şimdi bunu ben
Çiğdem,Cenk’in ölümünden sonra büyük üzüntüler içindedir.Eline Cenk’in fotoğrafını almış ve ona bakıp ağlamaktadır.
Çiğdem:Cenk’im beni bırakıp nerelere gittin Cenk’im(fotoğrafı kalbine götürür)

Samet,Gözlemci’nin evine gelmiştir.
Samet:Nasıl aslanım beğendin mi evi ?
Gözlemci:Cillop gibi abi,sana ne kadar teşekkür etsem azdır,anam,babam,kardeşlerim hepsini katletti o soysuzlar bana yardım eli uzattın,Allah senden razı olsun abi
Samet:Lafı olur mu oğlum biz de şurda varsak senin orda ettiğin yardımlar sayesinde,Allah senden de razı olsun koçum yan evde de Suriye’de ki patlamada şehit olan Cenk’in karısı Çiğdem oturuyor bunu da sana söylemek istedim
Gözlemci: Tamam abi

Müntaz,Enver,Maskeli ve Harun kampta toplanmışlardır.
Müntaz: Tüm hazırlıklar tamam mı lan ?
Maskeli:Başkan benim şu Çiğdem işinde biraz problem çıktı ama diğer her şey hazır işe başlayabiliriz
Müntaz:Onu bu operasyondan sonra kullanıcaz yani şimdilik ihtiyacımız yok ama mutlaka onu bulmalıyız,şimdi operasyonun bilgilerini açıklıyorum,bugün Poyraz timine yeni general atandı ve yeni askerler göreve başladı bu akşam en ciddi 3 adamının evini vuracaz,yarın ise diğerlerine başka bir planımız olacak şimdi bu dosyada adresler yazıyor Maskeli sen Samet’e,Enver sen Polat’a,Harun sende Burhan’a baskın vereceksin,baskınlar eş zamanlı olacak,herkes yanına 5 adam alsın
-Emredersiniz başkanım

Samet evde karısıyla oturmuş muhabbet etmektedir,Polat ise Kurtlar Vadisi Pusu’yu izlerken,Burhan’da evde bilgisayarına bakmaktadır,CSI timi belirtilen yerlere gelmiştir.Telsizden konuşurlar:
Maskeli:Hazır mısınız beyler ?
Enver ve Harun:Hazırız
Maskeli:Operasyon başlasın o zaman

22.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM

@Çiğdem- @gözlemci @cookies @eros @RüzgarGülü @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @-KADİR- @sürgünüm @ABAY_06 @legolas9900 @aserat54 @papuleoo @Yiğitt @Harunnn60 @34rcp44 @mrt-06 @KayıpSehir @-potterhead- @pompy

Can ellerine sağlık kardşeim çok çok iyi olmuş benide koymuşsun onun adına teşekkür ederim sana ,sonu bu sefer diğer bölümlere oranla daha daha iyi bitmiş en azındna operasyon başlıyor ama dahada heyecanlandır sonlarını birisi tam vurulurken felan bitsin ne bileyim daha heyecanlı olursa süper olur benden 10 puan sana 😉

Çok sağol, elimden geldiği kadar heyecanlı bitirmeye çalışıyorum da işte senaryo akışını da bozmak istemiyorum, bundan sonra daha da heyecanlı bölümler gelecek

Çok sağol, elimden geldiği kadar heyecanlı bitirmeye çalışıyorum da işte senaryo akışını da bozmak istemiyorum, bundan sonra daha da heyecanlı bölümler gelecek
Devamını bekliyorum yalnız sen cumaları yayınlamıyormuydun ?
en azındna ben öyle hatırlıyorum sanki

Devamını bekliyorum yalnız sen cumaları yayınlamıyormuydun ?
en azındna ben öyle hatırlıyorum sanki
Evet cumaları yayınlıyordum ama dün giremedim yoğunum biraz bu aralarda bu haftalık böyle oldu, sen Çığlık'ı yayınlamamışsın bugüne mi kaldı ?

Evet cumaları yayınlıyordum ama dün giremedim yoğunum biraz bu aralarda bu haftalık böyle oldu, sen Çığlık'ı yayınlamamışsın bugüne mi kaldı ?
@cookies yayınlamamı istemiyor bugün için
ben yaırn akşam yayınlıyacağım ondan sonra diğer dizilerinde günlerini yarın açıklyacağım 🙂

Dizi harika gerçekten, hatta hatta forumun en kaliteli dizisi.
Tebrikler valla.

Ayol snn dizin rakip ya baskasina gerek yok
Reytinglerde çöktük ama, bir daha cumartesi yayınlayan ne olsun

Dizi harika gerçekten, hatta hatta forumun en kaliteli dizisi.
Tebrikler valla.
Çok sağol
Ama benden daha kaliteli dizilerde var yani forumda

Aynen aga boşluğu buldu uçup reytingin zirvesine yerleşmek istiyor

Bende olsam hiçte fena olmazdı ama
Yayınla aga yayınla yoksa @cookies başımıza bela olacak durduramayacağız

Reytinglerde çöktük ama, bir daha cumartesi yayınlayan ne olsun

Çok sağol
Ama benden daha kaliteli dizilerde var yani forumda

Yayınla aga yayınla yoksa @cookies basşımıza bela olacak durduramayacağız
Cumartesi yayinlamayin zaten bnm dizimin gazabina ugrarsiniz

Aynen aga boşluğu buldu uçup reytingin zirvesine yerleşmek istiyor