Bomba 21.Bölüm

21.Bölüme Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 11 91.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 8.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    12

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
rtukakilliisaretler7yas.gif
rtukakilliisaretlerolum.gif

20.BÖLÜM - ÖZET

Polat çok kan kaybetmiştir.
Samet: Dayan aslanım dayan hadi be Polat
O anda bir roketçi daha namluyu askeri araca çevirir.
Samet: Arabayı patlatacak şerefsiz uzaklaşın hadi
Samet Polat’ı sırtına alıp taşır.Uzakta kalan tek asker yoğun ateşten siperinden çıkamaz.
Samet:Oğlum çık ordan çık
Asker ordan çıkamaz,roket atılır ve timin aracı patlar asker şehit olur.

Yüzü kapalı kişi dürbünle etrafa bakıyordur.O anda 2 taraftan da gelen karakol askerlerini görür.

Teğmen:Hadi beyler indirin şunları
Maskeli:Lan nerden çıktınız siz be
4 teröristte öldürülmüştür.
-Biri kaçıyo teğmenim
Teğmen:Bırakın şimdi onu önce arkadaşlarımıza bakalım,hadii
Samet: Aslanlar yetişti be

21.BÖLÜM - YENİ BÖLÜM

Askerler arkadaşlarını da kurtarmayı başarmışlardır.Sametlerin yanına aşağıya inerler.
Samet:Sağolun aslanlar
Ufak bir konuşmadan sonra daha önceden çağrılan ambulans olay yerine gelmiştir.Polat hemen ambulansa bindirilir,Samet’te onunla gider.Şehit askerlerle ve Çiğdem ile karakol askerleri ilgilenir.Çiğdem güvenlikten dolayı yeni evine bırakılmıştır.Polat hastaneye getirilmiştir.Hemen ameliyata alınır.Samet ameliyathane kapısının önünde beklemektedir.
Samet(üzgündür): Allah’ım sen Polat’a yardım et

Maskeli,Müntaz’ın yanına kampa gelmiştir.Herşeyi ona anlatır.Tam yüzünü açmıştır ki kampa Harun girer.
Harun: Abii,olamaz ya hayal mi bu
Birkaç dakika sonra:
Harun: Peki o Çiğdem denen kadına niye yardım ettin abi
Maskeli Fedai:Oğlum sen de hiçbir şeyden çakmıyorsun hazır kocası ölmüş onu kendime bağlamaya çalışacağım,hem de onun sayesinde Poyraz timini tuzaktan tuzağa çekebiliriz
Harun:Vaay güzel planmış
Müntaz:Kesin sesinizi,artık bir an önce eylemlerimize başlamalıyız
Harun:Ne yapacaz başkan
Müntaz:Şimdilik küçük eylemlerimizle başlıyoruz ilk eylemimiz karakol baskını olacak ardından Poyraz timinin adamlarının evlerine saldırı düzenleyeceğiz ama bu daha sonra ki aşama,Maskeli yanına Enver’i de al ve istediğin her hangi bir karakolu bas karar senin ama Sametlerin ki olmasın
Maskeli:Emredersin başkan
Enver:Vaay başlıyoruz he
Maskeli yüzünü kapatır ve yanlarına 10 adam alarak Enver ile birlikte Atatepe karakoluna doğru yola koyulurlar.Yaklaşık 30 dakika sonra karakola varırlar ve sipere geçerler.İlk olarak havanla nöbetçi noktasını hedef alırlar.Havan atılır ve nöbetçi asker havaya uçar.Askerler hemen dışarı çıkarak sipere geçerler.
Maskeli: Ateş edin lan gebertin şunlarıı
Çatışma 30 dakikaya yakın sürmüştür.
Enver: Adamlar direniyor Maskeli,en az 4-5 kişi vurduk zaten çekilelim artık
Maskeli: Tamam lan 2 kişi siz burda kalın sürekli sıkın bize yaklaşmalarına izin vermeyin
-Emredersiniz
Maskeli ve adamları ordan uzaklaşmıştır.Kampa gelirler.
Müntaz:Kaç kişi geberttiniz lan
Maskeli: Televizyonu aç Müntaz,sevineceksin
Müntaz: Aç lan şunu Harun
TV Sunucusu: Atatepe karakoluna yapılan saldırıda 1 şehit 2’de hafif yaralımız var,kahraman askerlerimiz ise yapılan bu saldırıda yaklaşık 6 teröristi öldürmeyi başardı.
Müntaz:Bu ne lann tek kişi mi lan sadeceee
Maskeli:Başkan yalan haber bu yalannn
Müntaz:Neyse gerçekte olsa yalanda olsa beni ilgilendirmez, onlar vermek istediğimiz mesajı almışlardır, biz yeni başlıyoruz. 2.operasyonumuz yani Poyraz timinin adamlarının evlerini tek tek basacaksınız bu operasyon çok önemli Maskeli sen de operasyon sürerken Çiğdem’i tavlamaya çalışacaksın operasyon 1 hafta sonra start verecek ona göre hazırlıklarınızı tamamlayın

21.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya

38096-ab5bde568d75633a61344a78092b659f.jpg

@Çiğdem- @gözlemci @-KADİR- @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @sürgünüm @34rcp44 @legolas9900 @RüzgarGülü @ABAY_06 @pompy @Harunnn60 @cookies @Yiğitt @eros @EnveR @mrt-06 @KayıpSehir @-potterhead-

Bölümler kısalmış iyi :D Yazın okurum hepsini aga şimdi okumak istemiyorum kusura bakma :( Sen sonra bana tüm bölümlerin linkini atarsın aga Haziranın başında :D

Gene harika bir bölüm bizleri karşıladı ,emeğine sağlık ,baya heyecanlı bir bölüm olmuş fakat sonu heyecanda bırakmıyon aga :) puanım 10

aga şu ana kadar ki en iyi bölüm, senaryo oldukça güzel ve ters köşeli olmuş, heyecan artyor özellikle çiğdem in akıbetini merakla bekliyorum :A eline sağlık

Gene harika bir bölüm bizleri karşıladı ,emeğine sağlık ,baya heyecanlı bir bölüm olmuş fakat sonu heyecanda bırakmıyon aga :) puanım 10
Sağol aga bu sonu heyecanda bırakılmayan son bölüm olacak buna emin ol :D
aga şu ana kadar ki en iyi bölüm, senaryo oldukça güzel ve ters köşeli olmuş, heyecan artyor özellikle çiğdem in akıbetini merakla bekliyorum :A eline sağlık
Sağol aga, @Maskeli Fedai büyük dertler açacak @Çiğdem- 'in başına :A

Aga Polat karakterini yazmak istemiyorsan çıkartabilirsin sen beni dizide oynatıyon ama ben okumuyom :( Özür dilerim Vallaha :(
Aga nerden çıkarttın şimdi onu ya

@kvp-medya süper olmuş :bhr:
Maskeli heralde @Maskeli Fedai favori karakterim :bhr:

Bu arada bu aksam baya dizi var
1) @aserat54 ün aşkın alfabesi
2) @kvp-medya nin Bombasi
3) @gözlemci nin Çığlık dizisi

Allahtan hepsi farkli saatlerdeler bugün süper geciyor forumda :)
Sağol :) Evet baya bi dizi var gerçekten bu akşam, Çığlık bu akşam mı başlıyordu @gözlemci ?

Güzel olmuş eline sağlık :) beni yine etiketlememissin denk geldi gördüm. @kvp-medya
Sağol aga yine unutmuşum ya kusura bakma :( Bundan sonra unutmam :T

Okumuştum ama yorumlamamışım. Aksiyonu bol bölüm olmuş, ayrıca geçen hafta dediğim şey düzelmiş, sürekli aynı mekanda değiller. Emeğine sağlık :)

aaaa harun yetmmiyormuş gibi maskelimi çıktı basıma bu seferde 🙂🙂
bölüm herzamankı gibi heyecanlı ve güzeldi :bhr::bhr: