OkudumSenin Kanal D'den TV8'e geçmeni
O dizilere de o kadar bağlanma derim 4 5 reyting bile alsa harcayacak bir kanal ne de olsa.Okudum
@*YıldırıM* patrondan azar işitmedim biraz yavaşım anca bitiyorum
Kanal D'de artık 2-3 dizi izlerim işi olmaz o kanalda
Adını Sen Koy kadar düşmez heraldeO dizilere de o kadar bağlanma derim 4 5 reyting bile alsa harcayacak bir kanal ne de olsa.
o yarışmaya zaten güvenmiyor ki kanal yani boş geçmesin diye koydular yoksa eylül ayının sonlarına doğru gönül işleri sil baştan dizileri başlayacak.Adını Sen Koy kadar düşmez heralde
Tutmayacak iki çöp daha geliyoro yarışmaya zaten güvenmiyor ki kanal yani boş geçmesin diye koydular yoksa eylül ayının sonlarına doğru gönül işleri sil baştan dizileri başlayacak.
sil baştan konusunda haklısın ama gönül işleri imkansız tutacak bence.Kadın oyuncular iyiydi sinem kobal hariç ama erkek oyuncuları da duyunca tamam dedim.Tutmayacak iki çöp daha geliyor
Bende izliycem o diziyisil baştan konusunda haklısın ama gönül işleri imkansız tutacak bence.Kadın oyuncular iyiydi sinem kobal hariç ama erkek oyuncuları da duyunca tamam dedim.
yok ben aşktan kaçılmaza bakıcam pelin akil var pelinin şu ana kadarki tüm dizilerini izledim kızıl elma hariç nedeni ise çarşambaydı muhteşemle aynı gün.Bende izliycem o diziyi
Reaksiyon istediğim gün olursa izlerim demiştim izliycem yarın bakalım nasıl olacak
Bana Artık Hicran De yi izle sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?