- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
sen kurtulursun dur daha cookies ekimde gelsin ben abin olucam o zaman da saçını başını yolucamaaa ne istiyorsun benden
ben diğer bölüm saldırıcakmısım bunlara hahah
polat bildiğimiz polat değil mi
Kocan öldü delirdin normal yani saldırmanaaa ne istiyorsun benden
ben diğer bölüm saldırıcakmısım bunlara hahah
Yok be ne alakası var o bizim forumuzdaki @Polat Şaşmazsen kurtulursun dur daha cookies ekimde gelsin ben abin olucam o zaman da saçını başını yolucam
polat bildiğimiz polat değil mikvp de
bende koskoca polat gidiyor adama abi diyor diye şaşırdım
Foruma dönmüşsün bu arada, yokluğun hissedilmişti Star yetim kalmıştı, dönmene sevindimbende koskoca polat gidiyor adama abi diyor diye şaşırdım
dönmedim kiForuma dönmüşsün bu arada, yokluğun hissedilmişti Star yetim kalmıştı, dönmene sevindim
Aa üzüldümdönmedim kiyarın çıkıcam yine yiğitt şoparına baktım ama yok
bir de konulara baktımama forumdan ayrı kalmak zor 3 gün bile zor dayandım ama 10 gün oldu
bende inandım yani kanal d den ayrıldığınaAa üzüldümAma @Yiğitt Kanal D'yi bıraktı artık TV8 fanı bilmiyor musun ? Geçen gün dedi o kalitesiz dizilerin kanalını izlemem artık falan diyorduBende Salı günü ayrılacam Kurban Bayramı'na kadar ardından yine ayrılık falan filan Haziran'a kadar böyle gidecek bu
Elimde deliller bile var, nasıl inanmassınbende inandım yani kanal d den ayrıldığına
yemin et..Elimde deliller bile var, nasıl inanmassın
İnşallah Yiğit kızmazyemin et..
bekliyorum hadiİnşallah Yiğit kızmazDur arıyorum linkini
O da her gece girer bu gece sen geldin diye girmedi heraldeGördüm gördüm en azından düşük kanaldan ayrılmışGerçi hep gülmüş pis pisYani inanamadım ama tv8 de iyidir yani kanal d gibi bir kanaldan sa orada olsun
şopar bir de bana iş erken bitiyor hep fforumda olucam diyordu baksana kaç saattir yokO da her gece girer bu gece sen geldin diye girmedi heralde
Neyse yarına kadar girip senle görüşme vakti bulur heraldeşopar bir de bana iş erken bitiyor hep fforumda olucam diyordu baksana kaç saattir yok
Neyse yarına kadar girip senle görüşme vakti bulur heralde
Patronu bilgisayarı yasakladı heraldePatronundan azar işitmiştir şopargiremez
Patronu bilgisayarı yasakladı heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?