Bomba 15.Bölüm -Yeni Bölüm-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 9 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
jJ3mVg.jpg

15.BÖLÜM
Enver ve adamları içeri girerek Sametleri alırlar.Serkan ve Yunus,Cenk ile Kerim’i sırtlarına almış taşıyordur.Oanda karşılarına bir insan çıkar.
Serkan: هل لديك المستشفى هنا في مكان ما عمه (Amca buralarda bir yerde hastane var mı ?)
Adam:قصف رجال الأسد جميع المستشفيات، لكنني أصيب الطبيب تبدو في منزل المستقبل (esad'ın adamları tüm hastaneleri bombaladı,ama şu ilerdeki evde bi doktor yaralılara bakıyor)
Yunus:Noldu var mıymış ?
Serkan:Şu evde bir doktor varmış
Serkan ve Yunus,Cenk ile Kerim’i bırakıp Enes’in telsizden verdiği adrese gider.
Enes:Nerde kaldınız ya
Yunus: Anca sora sora bulduk
Enes:3 kişiyle halledemeyiz bunları
O anda tam Enver ve adamlarının önüne bomba düşer.Sametler geride olduğu için onlara bir şey olmaz.
Enes:Haydi beyler şimdi tam zamanı,saldırın
Yunus:Samet abi koşun buraya koşun
POYRAZ koruma ateşi açarak ordan uzaklaşır.
Bir terörist:Hadi Enver peşlerinden gitmeyecek miyiz
Enver:Hayır,bırak biraz dinlensinler bizde 2.plana çalışırız biraz
Sametler Cenk ve Kerim’in tutulduğu eve gelmiştir.İkisi de iyileşmiştir.Gelirken şehit olan Yasin ve Sezer’ide eve getirmişlerdir.
Enver telefonda Müntaz’la konuşur.
Enver:Müntaz hadi gel buraya istiyosan kimyasal bomba planını harekete geçiriyoruz
Müntaz: Tamam yoldayım,1 saate varırım oraya

Çiğdem ise evde Harun’un yolladığı kağıdı düşünür.Tam o anda da Harun ve yanında 2 adam Çiğdem’in evinin kapısının önünü tuzaklamaktadır.Kapı açıldığında bomba patlayacaktır.Harun Müntaz’ın şehir içinde çalışan adamlarındandır.
Çiğdem:En iyisi bi karakola gidip generalle konuşmak Cenk hala dönmedi,bu mektuptaki sır ne hay Allah’ım ya nelerle uğraşıyoruz

Sametler ise evde oturmuş Müntaz hakkında konuşmaktadırlar.O anda isim vermeyen bir kişi Samet’i telsizden arar.
…:Müntaz şehrin merkezindeki boş alanda
Samet:Kimsin lan sen cevap ver kimsin
…: Aradığınız adam şehrin merkezinde bulunan boş alanda

10 DAKİKA SONRA…

Burhan: Abi ya tuzaksa,hem isminide vermedi
Samet:Ya tuzak değilse nerden biliyorsun biz yine çok dikkatli olucaz
Sametler ordaki doktora sorarak şehrin merkezine nasıl gideceklerini öğrenir.Yasin ve Sezer’i sonra alacaklarını söyleyerek orda bırakırlar.Evi gözetleyen bir terörist Enver’i arar.
…:Enver evden çıktılar merkeze doğru geliyorlar
Samet:Beyler herkes beni dinlesin son kez ailesiyle görüşsün bir daha konuşmaya fırsatımız olmayabilir

Çiğdem ise üstünü giyinmiş ve kapıya doğru hareketlenmiştir.

15.BÖLÜM SONU
netmen ve Senarist:kvp-medya

aaa süepr bir bölüm ama az önce pompy dedimki heryerde bomba patlıyor benim yanımda az azart dedim bu konuya geldim ve burdada bomba patlıcak hahaha hep benimi buluyor bu bombalar kurtulurum umarım sezon finali gibi bir son olmuş bence :bhr::bhr::bhr::bhr: