SON DAKİKA Bolu'da Otel Yangını: 76 Ölü!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,522
Puanı
1,061

Türkiye güne Bolu'daki yangın faciasıyla başladı!

Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki 12 katlı Grand Kartal Otel'in restoran katında saat 03.30 sıralarında çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve sömestr tatili nedeniyle 237 kişinin konakladığı otelde can pazarı yaşanmasına sebep oldu. Pek çok kişi dumandan zehirlenirken bazı müşteriler de camdan atlayarak kendilerini kurtarmaya çalıştı.

Yaklaşık 12 saat sonra söndürülebilen yangın sonrası (son açıklamaya göre) 76 kişi hayatını kaybederken 51 kişi yaralandı, aralarında işletme sahibinin de bulunduğu 4 kişi ise gözaltına alındı.

Yanan otelde yangın merdiveni, duman dedektörü, yangın söndürme sistemi, yangın sensörü, acil çıkış kapısı gibi temel önlemlerin bulunmamasına rağmen yetkililer tarafından ruhsat verildiği ortaya çıktı.

Biz de Fav10.net ailesi olarak vefat edenlere Allah'tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı, otelin tedbirsizliğinde pay sahibi olan herkesin hak ettikleri cezalarla buluşmasını diliyoruz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok sarsıcı bir olay..
Ve gene emin olan, ölen öldüğü ile kalacak...

Allah rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun. Geride kalanlara da büyük sabir diliyorum..

Allah rahmet eylesin ailelere sabır diliyorum ihmal varsa ki vardır umarım cezalarını alırlar

Çok vahim ve üzücü bir olay. Ölenlere Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabır versin…

Çok acı bir olay.. 76 canı kaybettik

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun..
Yakınlarına sabır diliyorum..

Son düzenleme:
Böyle bir olay Türkiye'de yaşanırdı zaten. Yangın merdiveni yok, sensör yok. En yakın itfaiye 45 dakika uzaklıkta. İhmal çok. Gecelik 1 kişiden 30 bin almayı biliyorlar ama misafirlerin canını düşünmüyorlar. Kesinlikle siyasilerle yakınlıkları vardır. Bu kadar ihmalin gözden kaçmasının başka ihtimali olamaz.

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Yanan otelde yangın merdiveni, duman dedektörü, yangın söndürme sistemi, yangın sensörü, acil çıkış kapısı gibi temel önlemlerin bulunmamasına rağmen yetkililer tarafından ruhsat verildiği ortaya çıktı.

Bunların hiçbiri otelde yok ama otel faaliyet gösteriyor öyle mi? Diyecek çok şey var da eğer dersek hepimiz suçlu konumuna düşeriz, yazıklar olsun!

Ölenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...

Reactions: Hobbit