Bodrumspor'da İsmet Taṣdemir Dönemi Bitti

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
32,488
Puanı
1,061
20241029_180849.jpg

Bodrumspor, teknik direktörü ile yollarını ayırdı.

Bodrumspor'da, 3 yılda takımı 2. lig ve 1. lig de ṣampiyon yapan ve süper lige çıkaran İsmet Taṣdemir dönemi sona erdi.

Taṣdemir hariç antrenörler Hakan Dolutaş, Fatih Çiçek, Veysel Aturgil, Ali Gürsel ve Yağız Taşdemir ile de yollar ayrıldı.

En son lig de Fenerbahçe'ye yenilen Bodrumspor, süper lig'de 13. sırada bulunuyor.

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Alt liglerde o kadar başarı sağlamış ve takımı Süper Lig'e çıkarmış bir isim ile yolları ayırmak hiç mantıklı hareket değil, üstelik Süper Lig'de de o kadar kötü de gitmiyorken. :)

Yerine gelen adam, İsmet Taşdemir'den ne kadar iyi olabilir ki, gönderdiler adamı. :)

Yani Bodrum küme düşme potasında da değilmiş bu acele hoca değişikliği enteresan geldi.

Volkan da iyi seçim elbet bakalım napacak.
Manchester United ı yenemeyen mourinhoyu yenemiyorsan git dediler ya da Konyaspor’dan çağırdılar @Bully
------

Alt liglerde o kadar başarı sağlamış ve takımı Süper Lig'e çıkarmış bir isim ile yolları ayırmak hiç mantıklı hareket değil, üstelik Süper Lig'de de o kadar kötü de gitmiyorken. :)

Yerine gelen adam, İsmet Taşdemir'den ne kadar iyi olabilir ki, gönderdiler adamı. :)
Erik hen hagın takımını yenemeyen takımın teknik direktörüne yenildiler diye yada Konya çağırdı olabilir

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Bully
Sistemin hocaları dışarıda kaldığı için koltuğunu kaybeden bir başka başarılı hoca daha. Bu şekilde göreve gelen kişilerin ben başarılı olduğunu görmedim.

Başarılı birisiymis sorunu sadece teknik direktörde aramamak gerekiyor. O kadar lig atlayınca ona uygun altyapı vs herşey kolay değil. Her lige yeni çıkan takımlar ya fırtına gibi esiyor yada altlarda kalıyor bu uyum süreciyle alakalı. Örnek Adana Demirspor Hatayspor gibi. Bunlar çok iyi çıktılar ilk çıktıklarında süper lige :)

Başarılı birisiymis sorunu sadece teknik direktörde aramamak gerekiyor. O kadar lig atlayınca ona uygun altyapı vs herşey kolay değil. Her lige yeni çıkan takımlar ya fırtına gibi esiyor yada altlarda kalıyor bu uyum süreciyle alakalı. Örnek Adana Demirspor Hatayspor gibi. Bunlar çok iyi çıktılar ilk çıktıklarında süper lige :)
Bodrumspor ilk kez süper lige çıktı tarihinde

• Okudum
Akıl almaz bir karar. Şampiyonluğa mı oynaması bekleniyordu Bodrumspor'un da yılların başarılı istikrarından vazgeçtiler?

Böyle gelişmelerin arkası takımların tepetaklak alt liglere yuvarlanmasıyla geliyor genelde.

• Aynen
İsmet Taşdemir, Bodrum'a 2021/22'de yarım sezonda gelip takımı önce 1. Lig'e taşıdı.

Ligin en bütçeli takımlarından biri dahi olmadığı ortamda 2 sene de play-off oynattı, Süper Lig'e çıkarttı.

En zayıf kadrolardan biri ile 10P topladı.

Sonra da kovuldu işte, bu kadar basit.

Bodrum FK, teknik direktörlük görevine Volkan Demirel'in getirildiğini açıkladı.

3 muhteşem yıl, 3 final, 2 şampiyonluk, unutulmaz onca maç, sayısız güzel zaman... Şükürler olsun ki bu kadar çok şeyi yaşamış ve yaşatmışız. Bugün veda zamanı ama bu sezon da dahil olmak üzere o kadar güzel şey yaşandı ki, bu güzellikler ayrılığa üzülmeme izin vermiyor. Teşekkürlerime bu hayalleri gerçek yapan, bize ve sisteme inanan eski yeni bütün futbolcularımla başlamak istiyorum. Sizin özveriniz olmadan bunu yapamazdık, çok teşekkür ederim.Daha sonra Bodrumspor'la bu çok güzel zamanları geçirmemize vesile olan başta sayın Fikret Öztürk ve Ali Şafak Öztürk başkanlarıma, Bodrumspor Kulübu hissedarlarına, CEO'muz Servet Çavuşoğlu'na, Kulüp Müdrürümüz Süleyman Tekgül’e, Mutfaktan sağlık ekibine kadar tüm personele teşekkür ederim.
Ve tabiki takımımızı buraya getirirken en büyük destekçimiz olan küçük bir ilçe stadını bir mabede çeviren Goca Bodrumspor taraftarına teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
Saygı ve sevgilerimle...
İsmet Taşdemir

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi