Bodrum tv nin haziran özel yayın akışı

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,354
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Pazartesi
Kara para Aşk selena
Salı
muhalefet timi
Çarşamba
Kurtlar vadisi sihirli annem
Perşembe
Ateş kıvılcımı
cuma
vampirin sırları
saat 23 Stardan intikamlar
Cumartesi
sAAT 17 Arka sokaklar
saat 20 sihirli annemin destanı

Pazar
saat 20 yalan dünyanın başı belada
Vampirin sırları cookiese bağlı her an değişebilir Bazı dizilerin günleri cookies karar verdiğinde çARŞAMBA CUMA OLURSA BEN DEĞİŞTİRİRİM yayın akışını

@Çiğdem- Çarşamba cuma olursa bir tanesi daha TEMMUZA kadar beklicek karar muhalefet timinden yana Salı Ateş kıvılcımı stardan intikamlar perşembe @Çiğdem-

@Çiğdem- nediyorsun
@cookies le uygun bir güne anlaşırsınız ama hergün dizi istiyordunya hanı cookies yapabilir aslında çünkü yazmayı çok seviyor haftada 1 güne bekleyemiyor 🙂🙂 ama açrşamba uygun bence

@Çiğdem- bende günlük dizi yazarımda temmuzda bitecek üniversitem oyüzden haftalıkla idare ediyorum hafta içi her gün olacak dizim var da ama sonra TEMMUZUN sonlarında
Sevdaluk ben foxmuyum umutsuz ev erkeklerini hafta içi her güne alıyım ama aslında mantıklı sağol @Çiğdem-

@Çiğdem- bende günlük dizi yazarımda temmuzda bitecek üniversitem oyüzden haftalıkla idare ediyorum hafta içi her gün olacak dizim var da ama sonra TEMMUZUN sonlarında
Sevdaluk ben foxmuyum umutsuz ev erkeklerini hafta içi her güne alıyım ama aslında mantıklı sağol @Çiğdem-
umutsuz ev erkeklerini iptal etmiş onu yapmıcakmıs 🙂🙂