Bodrum tv De gezi durumu finaliyle şimdi basliyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Gezi durumu*

4. Bolum
Westxcoastin hayatı tehlikede
1 sahne

Taksim

Polat Alemdar ve adamları gezi parkı protestocularından ve çevik kuvveti yok edicez ilk önce rıza amir ve ekibini oyalicagiz

Sahne 2

İstanbul il emniyet mudurlugu*

Aylin cinayet ihbarı var*
Mesut nerde*
Aylin sisli Camisi'nde*
Murat camımı ne alaka*
Ali tamam araçlar hazır*

Sahne 3

Sisli*

mercanın*aşireti caminin icinde*
bekler çatışma çıkar*
Rıza baba allahım lütfen affet camide çatıştığımız icin*
*
Sahne4

Taksim gezi parkı*
Polat Alemdar yaklaşıyorlar patlat*
Mehmet amir at elindeki bombayı evlat yakma kendini*
Niyazi Mudur komutasında gelen pompy amir Polat Alemdar ve adamlarını etkisiz hale getirirler*bomba saatli eğilin ve bomba patlar müdahale etseydiniz ne olurdu gördünüzmü
Westxcoast gördük az kalsın gezi protestocuları ve bütün bir çevik kuvvet yok olacaktı protestoculardan birisi gordude bomba olduğunu bize haber verdi
Niyazi Mudur gezi protestocuları gezi parkında iftar yapicak*
Westxcoast müdürüm anlaşıldı
Fx-tv Mudur iyi is çıkardınız
Sgat Abay pompy sagol asıl alkışı Niyazi Mudur hak ediyor
Bizde iftara katilsakmi
Fx-tv olur bizde burdayiz
Rıza baba ve ekibi bizde burdayiz*
Niyazi Mudur bizde burdayiz
Oruçlarını acarlar
*pompy ben oruç tutmuyorum ama sizleri yalnız bırakmicam çünkü sekerim düşüyor .

4. Bölümün sonu

Son düzenleme:
Kapalım elestrilen 4 dizim vardi sihirli annem selina Öztürk'ler ve gezi durumu
Sihirli annem hit rekoruyla sezon finali yaptı selina iki gün üst üste yayinlanip sezon finali yapicak

- - - Ekleme - - -

007at

Ya bu bölümde konu sınırı yok mu? Her gün 2-3 defa pompy konu açıyor başta eğleniyorduk ama iyice sıkmaya başladı.

Bugunluk 1 ve elestriye sebeb Olacak dizilerden kurtulmaya çalışıyorum eğer selinanin sezon finalini bir kanal beğenirse ona verecem sihirli annem kalacak tek sihirli dizi bodrum tv de çünkü sezon finaliyle hit rekoru kırdı batuhankaralar

Bugunluk 1 ve elestriye sebeb Olacak dizilerden kurtulmaya çalışıyorum eğer selinanin sezon finalini bir kanal beğenirse ona verecem sihirli annem kalacak tek sihirli dizi bodrum tv de çünkü sezon finaliyle hit rekoru kırdı batuhankaralar

O hit rekoru dizin kaliteli diye kırılmadı ama değerli arkadaşım, bambaşka bir nedenle kırıldı :D

- - - Ekleme - - -

Sırf senin yüzünden forumdaki kanalları takip etmiyorum :F :F

Kanal Üç'ü takip et, gerisini bırak :D

Kubi-Lay post: 1402729' Alıntı:
O hit rekoru dizin kaliteli diye kırılmadı ama değerli arkadaşım bambaşka bir nedenle kırıldı :D

Sen öyle sanıyosun bi kere :winkk::D:D

Bodrum TV ne ara oldu bu aralar baya zenginsin sanırım @pompy.. Kaç kanal oldu :)

Kapalım elestrilen 4 dizim vardi sihirli annem selina Öztürk'ler ve gezi durumu
Sihirli annem hit rekoruyla sezon finali yaptı selina iki gün üst üste yayinlanip sezon finali yapicak

- - - Ekleme - - -

007at
Abi dizi 292 hit almış,hit rekoru kırdı diyorsun.Tabi sana göre çok yüksek bir rakam.

Sihirli annemin sezon finalinde dunya kıyametin eşiğine kadar geldi siz şimdi selinanin sezon finalini görün

- - - Ekleme - - -

007at

Fks14 post: 1402737' Alıntı:
Bodrum TV ne ara oldu bu aralar baya zenginsin sanırım @pompy.. Kaç kanal oldu :)
Fxin adındanda tepki aldım oyüzden adını değiştirdim zaten eleştrilere sebeb olan dizilerden ya iki tanesi ya bir tanesi kalıcak