Güneşin kızlarını seven bunuda severDizi olmuş kesinlikle.En azından diğer dizilerden farklı
Dizi olmuş kesinlikle.En azından diğer dizilerden farklı
Güneşin kızlarını seven bunuda sever
Zenginleşen Güneş fakirleşir konusu olabilirValla Leman samda benziyor GüneşeTutar bu dizi ama başroldeki dilan hande kadar patlayamayabilir
Aman şevval sam o zamanSenkullanırmıydın yaHoş geldin diycem yine gidiyorsun jdffghlsdf
Leman Sam mıAnnesi oynamıyor burada kızı oynuyor
Aman şevval sam o zaman
Güneşin aynısı kadın
1. Bölüm
Perşembe günleri artık Bodrum Masalı'n dayım.Çok beğendim. Karakterlerin hepsi birbirleriyle paralel buradan çok entrika aksiyon çıkar. Aslı'yla Ateş'in tanışma sahnesi sesli güldürdü.Bölümün genel olarak güldüren ismi Aslı'ydı ve ilk bölümün favori karakterini Aslı ilan ediyorum. 🙂 Dizide kullanılan Ceza'nın rap şarkısında gaza geldim süperdi.inşallah sık sık kullanır. Okul sahneleri az olacak gibi gözüküyor. Ateş, Su, Kelebek ve Aslı aynı lisedeler diğer zenginler ise kolejde eğer hepsi aynı okulda olsaydı güzel çatışmalar izlerdik ama böyle nasıl olacak bakalım. Finalde Ateş babasını sevgilisiyle görüyor baya erken oldu..
Ya o da 1 saat iyi ilerliyor kalan 1 saat durağan oluyor bu dizi tam benlik tv'den bunu tercih edicem.valla emrem bende çok beğendim ama yüksek sosyete var ne yapacam
bilemedim
Ya o da 1 saat iyi ilerliyor kalan 1 saat durağan oluyor bu dizi tam benlik tv'den bunu tercih edicem.
Yapmazlar sihirli dizi engel var dine uyumsuz diyebu dizideki çocuklar selena gibi sihirli dizilere uygun kimse bunları dram dizilerinde izlemez genç kızların takip etmesini istiyorsalar barış rdunç gibi adam olucak bu dizideki ana okul çocuklu tipli erkekleri hiçbir genç kız takip etmez selena gibi bir dizide olsa tutardı bak fragmanda büyük insanlara yer vermişler anlamışlar o çocuklardan birşer olmucağını bence eylülde güneşin kızları gibi pazartesiye gidicek bu dizi vatan haini perşembe günü başlayacaktır @Yiğitt @xemrexxx
haklısın bende bodrum masalını izlicem sanırım yorumlaşırız
Pisssler .ssYa o da 1 saat iyi ilerliyor kalan 1 saat durağan oluyor bu dizi tam benlik tv'den bunu tercih edicem.
Pisssler .ss
Ama tvden canlı canlı izlemen lazım diğer türlü izlenmez Hi Society .ssyüksek sosyete yi bırakmıcam merak etme izlicem onuda
Ama tvden canlı canlı izlemen lazım diğer türlü izlenmez Hi Society .ss
Bodrum masalıysa tam netten veya tekrarlarla izlemelik bir dizi tekrarlarındn takip etcem diziyi
BODRUM MASALI 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI!
@gizem ak @Bully @denizz19 @Billy Kane @DarkLeqenD @cookies @eskici @vadikızı @MayısKralı @GunesinOglu
Sen de her dizi Karagül'e bağlasın istiyorsun. Oldu olacak uçurum ve masa çekme sahnesi de olsun.Fragman güzel görünüyor. Ama şöyle kavga ve bir şeyler kırma sahneleri de isteriz
Yüksek Sosyete'yi bu hafta değil, üçüncü bölümle devirebiliriz ancak. Bu hafta da özetsiziz her dizi gibi ikinci bölüm de özetsiz.Fragman enfes olmuş, tekrarlarımız da güzel gidiyor yükseliş kesin şimdi Yüksek Sosyete düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?