Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Dizi olmuş kesinlikle.En azından diğer dizilerden farklı
Güneşin kızlarını seven bunuda sever

Zenginleşen Güneş fakirleşir konusu olabilir
Valla Şevval samda benziyor Güneşe
Tutar bu dizi ama başroldeki dilan hande kadar patlayamayabilir

Son düzenleme:
Selamlar herkese
dün gündüz diziyi izledim ve çok beğendim ateş su ve kelebelek karakterlerini
he bide timuçin esenin karakteri faryalı yı çok sevdim evren karakterine sinir oldum
olamaz böyle bir adam ya herşeyini batırmış birde faryalının karşısında konuşuyor

@Yiğitt @GunesinOglu

1. Bölüm

Perşembe günleri artık Bodrum Masalı'n dayım.
Çok beğendim. Karakterlerin hepsi birbirleriyle paralel buradan çok entrika aksiyon çıkar. Aslı'yla Ateş'in tanışma sahnesi sesli güldürdü.
Bölümün genel olarak güldüren ismi Aslı'ydı ve ilk bölümün favori karakterini Aslı ilan ediyorum. 🙂 Dizide kullanılan Ceza'nın rap şarkısında gaza geldim süperdi.
inşallah sık sık kullanır. Okul sahneleri az olacak gibi gözüküyor. Ateş, Su, Kelebek ve Aslı aynı lisedeler diğer zenginler ise kolejde eğer hepsi aynı okulda olsaydı güzel çatışmalar izlerdik ama böyle nasıl olacak bakalım. Finalde Ateş babasını sevgilisiyle görüyor baya erken oldu..

valla emrem bende çok beğendim ama yüksek sosyete var ne yapacam
bilemedim

Yapmazlar sihirli dizi engel var dine uyumsuz diye

yüksek sosyete yi bırakmıcam merak etme izlicem onuda
Ama tvden canlı canlı izlemen lazım diğer türlü izlenmez Hi Society .ss

Bodrum masalıysa tam netten veya tekrarlarla izlemelik bir dizi tekrarlarındn takip etcem diziyi

Fragman güzel görünüyor. Ama şöyle kavga ve bir şeyler kırma sahneleri de isteriz

Fragman enfes olmuş, tekrarlarımız da güzel gidiyor yükseliş kesin şimdi Yüksek Sosyete düşünsün
Yüksek Sosyete'yi bu hafta değil, üçüncü bölümle devirebiliriz ancak. Bu hafta da özetsiziz her dizi gibi ikinci bölüm de özetsiz.