Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Begendim güzel dizi
Ben de yorumunu bekliyordum, niye sesi soluğu çıkmıyor diye?

Aynen, ben de beğendim. 2. bölüme de bakıp devam etme ya da bırakma kararı alırım.
Sonuçta aynı gün yayınlanan Yüksek Sosyete de var.

beğenirim tamam da dün haberim oldu dizinin bugün olduğundan ya olmasaydı ? ondan dedim etiketleyeydin diye
her gün tekrarı olur zaten, hem hangi çağda yaşıyoruz aç internetten izle. Lafa bak.

Yeni çağ? demi la yenideyiz
Netten dizi izlemek mi ? asla
zaman kaybı ve bana göre değil hıh

Sende niye 2.bölümü bekliyorsun ilk bölümü izledin begendiysen devam et iste

Maşallah kimi görsem diziyi beğenmiş, Güneşin Kızları'nın ardından yeni balonumuz hayırlı olsun. Bir de şimdi Altın Kelebek'i falan vermeye kalkarlar.

Maşallah kimi görsem diziyi beğenmiş, Güneşin Kızları'nın ardından yeni balonumuz hayırlı olsun. Bir de şimdi Altın Kelebek'i falan vermeye kalkarlar.
Ben beğenmedim. Bence çok abartıldı sıradan bir parasını kaybetmiş zengin ailenin yeni hayatına alışma hikayesi.
Ortada tek güzel şey var o da Şevval Sam'ın duru oyunculuğu.

Ben beğenmedim. Bence çok abartıldı sıradan bir parasını kaybetmiş zengin ailenin yeni hayatına alışma hikayesi.
Ortada tek güzel şey var o da Şevval Sam'ın duru oyunculuğu.
Benimle aynı fikirde olan birini bulmak sevindirici. Şahsen bölüme bile bakmadım çünkü Güneşin Kızları'nda yaşadığım hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum. Başrol oyuncuları iyi ama karakter isimleri direkt ofsayt. Mesela Arkadaşlar İyidir'deki karakter adları ne kadar normal ama burada Kelebek diye biri bile var. Yine de okuduğum her yorumda kimse yere göğe sığdıramamış.

İzlemeden fazla eleştiri yapıyorsun önce bir izle.

Şevval Sam dizide yer aldığı için eleştirmeyeceğim.
Yoksa forumda yine abartıldı filan vs yorumlar yapardım.