Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

iyi sen izlemeye başla yalnız şu yıldızlı kısımları atlatsanda olur çok kasvetli ve sıkıcı onun sahneleri onun haricinde bölüm güzeldi
Ağlak Yıldız'ın tripleri baymıştır tahmin ederim. ss

Faryalı Maya'ya dönsün bence Bora kapmadan, ben olsam öyle yapardım

Ağlak Yıldız'ın tripleri baymıştır tahmin ederim. ss

Faryalı Maya'ya dönsün bence Bora kapmadan, ben olsam öyle yapardım
zaten birlikte izlediğim ev halkındada öyle bir istek var yıldızdan kurtulmaya niyetliler
bu adam bu ağlak kadından ne buluyor diyorlar, oysa maya asaletli kadın falan

ama yıldızın sesine hayran olduğum için hala onlardan yanaymış gibi davranmıyorum

Bak bu haftaki şarkımda Emre ile Şevval düet yapmışlar
Araya @denizz19'un Ferhat'ı girmeseymiş iyiymiş zaten etkisiz eleman olarak kalmış

Bak bu haftaki şarkımda Emre ile Şevval düet yapmışlar
Araya @denizz19'un Ferhat'ı girmeseymiş iyiymiş zaten etkisiz eleman olarak kalmış

göçükle alturp arasında ceryanda kalmış kadın çok bahtsız biri
ağlamasında ne yapsın ?

ama sesi görüyormusun muhteşem ses var şevvalde yani sizin parlakları sesiyle dövüyor adeta

göçükle alturp arasında ceryanda kalmış kadın çok bahtsız biri
ağlamasında ne yapsın ?

ama sesi görüyormusun muhteşem ses var şevvalde yani sizin parlakları sesiyle dövüyor adeta
Kaderinde var zaten ağlamak, yapacak bir şey yok

Emre harika yorumluyor bu şarkıyı, Şevval de iyidir ama burada duyguyu verememiş

Emre harika yorumluyor bu şarkıyı, Şevval de iyidir ama burada duyguyu verememiş
şevval tüm duyguyu bodrumda harcıyor şarkıya verecek duygusu kalmamıştır

kelebeğin yeni bir aşkı çıktı sanırım tamda suya kendini överken kötü yakalandı

bölümlerin bir saat olması güzel olduda keşke bu sezon bitmeseydi
Destere, bir ara etiketlemistim nickini, diziyi tekrar izledigimi belirtmek icin ama görmedin, halbuki Dosi olarak yazmistim

Neyse, 29. Bölum yani gecen haftaki bölumude tamamladim ve güzeldi, bakalim 30. bölumde neler olacak.
Faryalinin Kelebek ile konustugu sahne harikaydi
yolda Yildizi aldigini anlattigi sahnede sekilden sekile girdi
Kelebek Su’ya anlatinca isi daha da batirdi

Aslinin annesine evini gösterdigi sahne duygulandirdi ve Can yarasi sarkisi esliginde Gözdenin sahneside cok etkiliyiciydi ve sarkiyida kendisi seslendirmis
Bully Faryalinin Yildiza aldigi nazar degmemesi icinki hediye bizim anahtarligi hatirlatti

Bence iyi bir bölümdü ve bayağı hızlı geçti. En azından Yıldız'ın tripleriyle uğraşmadık. Tabii bölüm önceden çekilmiş olduğu için bu kısımda pek olay yaşanmadı. Ama senaristler 60 dakikalık bölüm yazmaya başlayınca düzelir diye umuyorum.

yeniden başlaman harika yalnız şu bir saate indirmeleri sondaki heyecanı öldürmüş o gün @Aserat a da aynısı demiştim yabancı diziler kısa ama yoğunlaştırılmış bir durumda bodrum masalı o şekil bir saate inecekse muhteşem olur ama normal bir bölümü ikiye bölüp verirlerse bir hafta hep olaysız gider diğer hafta anca heyecan artar aynısı dediğim gibi oldu mesela bugün son sahnede öyle heyecanlı bir yerde bitmedi dizi

ve geçen hafta 2 nisanda gözde evrenle nikah yapacağız diyordu yani bu bölüm olması lazımdı demekki bölüm önce hazırlanmış ama bugün nikahta yoktu dolayısıyla dizi yarım kalmış gibiydi

haklisin, ben bugunkini izlemedim sonra internetten bakacagim. Biz ayi anda izlemedigimiz icin ve bizimkinde cok fazla reklam girdigi icin interneti tercih ediyorum.
Turk dizileri burda yayinlaninca 3-4 bölume ayarliyorlar (yarim saatlik ve uzun bakisma sahneleri kesiliyor) ve dedigin gibi pat diye bittigi oluyor

kısaydı yarım kalmış gibiydi ama yer yer güzel sahneleride eksik değildi özellikle uzay ın aslıya koşturarak gelip ateşi ispiyonladığı sahne muhteşemdi

Yarın umarım çöker
bu ruhsuz dizi hayat şarkısını batırdı

Şu ergen dizisi yarın çökeçek inşallah

Son düzenleme:
@Dosi nasılsın iyimisin görmeyeli
eh iste idare ediyoruz

Son zamanlarda dizilerde erken yasta evlilik plani evlilik moda oldu
Atesin evlilik teklifide degisikmis ambulans falan

Gözde diziye ayri bir hava katiyor. Rolunu cok güzel yapiyor. Plana bak vay be.
dizi nedense cok agir ilerliyor. son zamanlarda tempo cok dusuk. Ferdinin babasinin tipinide begenmedim
bakalim bir planmi onunkisi
Kelebekin türist kizlara ingilizce dialogi ve stop bacim lafi güldürdü

Asli ile Faryalinin selfie sahnesi duygulandirdi. Faryali yakisti babaliga

Hafaya dizinin artik 60 dakikalik cekimleri oldugu bölum yayinlanacak. Bakalim nasil bir tad verecek.

Son düzenleme:
gözdenin derdi paraydı onuda abisinden alacak o zaman evliliğe ne gerek var ama evreni kapı dışarı ederken bahaneside harikaydı
sanki yeni duymuş gibi sen yıldızlaymışsın defol falan dedi
ama o para gözdeye pek nasip olmayacak gibi