Yarın da reytingimiz güzel olacakZirve yine bizim, çekilin.Konuda da 30 misafir var, tüm Bodrum Masalı sevenlerine de selamlarımızı iletelim.@eskici @Forumdash @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 51644
Yarın da reytingimiz güzel olacakZirve yine bizim, çekilin.Konuda da 30 misafir var, tüm Bodrum Masalı sevenlerine de selamlarımızı iletelim.@eskici @Forumdash @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 51644
Ağzından bal damlıyor.Yarın da reytingimiz güzel olacak5 alacaz inşsosyete 4.5 da kalacak
ilk defa katılyıorum nurgüle şu ana okul tipli çocukalr ne öyle insan gülmekten ciddiye alamıyor diziyi utanmadan konuşmuş birdeNurgül Yeşilçay dizideki erkeklerin kaşlarını aldırmasına laf söylemişti. Dizimizin Ateş'i saygısını bozmadan cevabını vermiş @Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @Bully @eskici @Forumdash
Kösem şoook
https://twitter.com/x/status/767327408085143552
ÖBGZ dizisinin annesini seversin diye düşünmüştüm.Nerden benim Ayca oluyormus o @Yiğitt
Ben de bize katılırsın diye etiketlemiştim, konudan gider misin acaba?ilk defa katılyıorum nurgüle şu ana okul tipli çocukalr ne öyle insan gülmekten ciddiye alamıyor diziyi utanmadan konuşmuş birde
Nurgul'e ne beeeNurgül Yeşilçay dizideki erkeklerin kaşlarını aldırmasına laf söylemişti. Dizimizin Ateş'i saygısını bozmadan cevabını vermiş @Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @Bully @eskici @Forumdash
Kösem şoook
terbiyesizlik yapmış özür dilesin nurguldenÖBGZ dizisinin annesini seversin diye düşünmüştüm.
Ben de bize katılırsın diye etiketlemiştim, konudan gider misin acaba?
Ateş cevabını vermiş, sana laf söylemek düşmez.
Yanındaki Özcan Deniz'e baksın önce, sonra konuşsun.Nurgul'e ne beeeKaş aldırmayan erkekleri gördük ona naptiğiniKılda keramet olsaydı şeyde çıkmazdı
Nurgül özür dilesin asıl.terbiyesizlik yapmış özür dilesin nurgulden
Ona yazdığını nereden anladınNurgül Yeşilçay dizideki erkeklerin kaşlarını aldırmasına laf söylemişti. Dizimizin Ateş'i saygısını bozmadan cevabını vermiş @Çiğdem- @xemrexxx @denizz19 @Bully @eskici @Forumdash
Kösem şoook
Severimde benim diyecek kadar degilÖBGZ dizisinin annesini seversin diye düşünmüştüm.
Ben de bize katılırsın diye etiketlemiştim, konudan gider misin acaba?
Ateş cevabını vermiş, sana laf söylemek düşmez.
Ona yazdı tabi, yorumları da oku.Ona yazdığını nereden anladınAyrıca kaş aldırmakta ne var yahu o kadar ince alınmasın tabi ama gereken kişiler almalı bence.
Gündeme gelme çabaları. Alperen daha çocuk fazla derinlerde yüzüyor. Nurgül ne demişse oOna yazdı tabi, yorumları da oku.
Haberi her yerde çıktı, açıklama yapmış çocuk.
Sen git tek kaşlı kırgın çiçekleri izle .ssGündeme gelme çabaları. Alperen daha çocuk fazla derinlerde yüzüyor. Nurgül ne demişse o
Nasıl bağladın oraya acabaSen git tek kaşlı kırgın çiçekleri izle .ss
Nereden laf soksam dedim, hiç düşünmeden tek kaşlı KÇ ailesi aklıma geldi.Nasıl bağladın oraya acaba
Kurban ol onlara senNereden laf soksam dedim, hiç düşünmeden tek kaşlı KÇ ailesi aklıma geldi.Saolsunlar hiç yormadılar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?