Bodrum FK 2-4 Fenerbahçe | Trendyol Süper Lig 29. Hafta

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
60,599
Puanı
1,060
Süper Lig'in 29. hafta maçında Fenerbahçe, Bodrum FK’ye konuk oluyor.

20.30'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar bu konu altında yapılabilir.

İLK 11’LER

Bodrum FK: Rüzgar, Üzeyir, Herelle, Ali, Cenk, Erkan, Brazao, Mohammed, Ege, Okita, Puşcaş.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Skriniar, Yusuf Akçiçek, Oğuz Aydın, Amrabat, Szymanski, Kostic, İrfan Can Kahveci, Talisca, En-Nesyri.

Son düzenleme:
İlk 11’ler konuya eklendi.

Öz kardeşim İrfo 11'e döndü de iş işten geçti sanki Mou 4-5 aydır bir yerimizi yırttık İrfo>Tadic diye

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
İrfan bu sene çok formsuz. İlk 11 çıktığı maçlarda da kendini Mourinho'ya kanıtlayamadı.
İrfan bu sene 11 çıkmadı ki nerdeyse hacı hiç :A 1 maç çıktıysa 5 maç yedekti.
Ne zaman milli takımda oynasa kendini gösterdi İrfan bu takımın değişilmez parçası olmalıydı onun yapacağı işleri 36'lık Tadic yapamaz.

• Beğendim
İrfan bu sene 11 çıkmadı ki nerdeyse hacı hiç :A 1 maç çıktıysa 5 maç yedekti.
Ne zaman milli takımda oynasa kendini gösterdi İrfan bu takımın değişilmez parçası olmalıydı onun yapacağı işleri 36'lık Tadic yapamaz.
Bu sene ligde attığı gol yok. İsmail Kartal ile yakaladığı ivmenin çok çok uzağında. Kendini gösterse ilk 11'i çoktan alırdı. Bak Oğuz'a, kaç ay yedekten bile girmedi, sonrasında ilk 11'in vazgeçilmezi oldu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bu sene ligde attığı gol yok. İsmail Kartal ile yakaladığı ivmenin çok çok uzağında. Kendini gösterse ilk 11'i çoktan alırdı. Bak Oğuz'a, kaç ay yedekten bile girmedi, sonrasında ilk 11'in vazgeçilmezi oldu. :A
Yahu Oğuz mecburiyetten sağ kanat bek oynadı onu da Tadic'in yerine oynatmazdı :A
Hacı maçların son 10-15 dakikasında süre alan adam niye gol atamıyor diyemem ben

• Beğendim
Skriniar’ın golüyle Fenerbahçe 1-0 önde. Bodrum FK haftalar sonra gol yemiş.

Tahminimden daha kolay geçiyor maç..
Ama Bodrumun genç kalecisi iğrenç eleştirilere maruz kalmaz umarım Galatasaraylılar tarafından.. Çünkü kaleci zor yetişir.

• Beğendim
Bodrum maçı teslim etmiş maç başlamadan bu malumun ilanı klupler arası evlilik söz konusu zaten de bu kadar ayen beyan yapmayın be kardeşim.
Savunma ve kaleci evlere şenlik 6gol bekliyordum maç 2-1 ken şimdi 8-9 gol falan bekliyorum ama atmayacaklar maximum 1-5 biter.

• Güldürdün
Fredy’nin golüyle skor 2-4 oldu.