BluTV'den Yeni Dizi: 'Kıyma'

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061

'Sıfır Bir' ve 'Sokağın Çocukları' gibi sevilen dizilerin yaratıcılarından BluTV için yeni dizi!

Yönetmenliğini Kadri Beran Taşkın'ın üstlendiği 'Kıyma', Adanalı bir grup arkadaş olan Ömer, Poyraz ve Tufan'ın illegal işleri bırakıp temiz bir sayfaya başlamak için kebapçı açmasıyla gelişen olayları konu alırken mahalle kültürünü ve sokak dilini trajikomik bir dille ekranlara taşıyor.

Kıyma, ilk 2 bölümüyle şimdi BluTV'de!

Hep birbirinin benzeri işler. Sıfır Bir, Sokağın Çocukları gibi işleri izleyen ve bu işler için üye olan var mı cidden?
Açıkçası Blu TV son dönemlerde iddialı ve güzel işler üretmiyor açıkçası. Gain ve Exxen'in yerli dizileri ve programları daha iyi. Blu TV'nin dışardan aldığı yapımlar olmasa işi zor.

HBO Max gelecek diye iddialı işlere ara vermiş olabilirler belki ikisi birleşir ve BluTV oradan devam eder.

Reactions: Cervantes
BluTV, HBO Max ile birleşecek o yüzden yerli yapımları bıraktı diye düşünüyordum ama Sony ile güçlü bir anlaşma yapmışlar, pek çok iddialı film birden (çoğunu pek çoğumuzun izlemiş olduğu) eklenmiş. BluTV'nin akıbetini cidden merak ediyorum. Fakat eğer tek başına devam edecekse gidişatları pek hayra alamet değil.

Reactions: Cervantes
Afişi görünce korkan bir tek ben değilimdir herhalde.

Yahu sokaktan tipleri toplayıp dizi çektiriyorlar yaa
Ve kitlesi var cidden

Sokaktaki tüm eşkiya tipli insanları toplamışlar rezalet
afişte böyle birşey olabilirdi zaten