BluTV'den Sürpriz Haberler!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

Türkiye'nin önde gelen dijital platformlarından BluTV'den yeni haberler!

BluTV CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ, Youtube'daki "egirişim" kanalında platformun yeni projeleri hakkında bilgi verdi. Nisan ayından itibaren her ay bir büyük yapımı izleyiciyle buluşturmayı planlayan platformun ağır toplarından 'Yeşilçam' nisan ayında başlayacak. Öte yandan ilk sezonları geçtiğimiz yıl yayınlanan 'Saygı' ve 'Alef'in yeni bölümleri için de hazırlıklar başladı.

Nisan ayından itibaren Discovery+ ve Eurosport kanallarının yayına girmesi planlanırken Warner Bros. içerikleri de platforma eklenmeye devam edecek. Öte yandan ilerleyen aylarda Disney imzalı dizi ve filmler de yine BluTV'de yer alacak. 12 yeni belgesel ve 5 yeni program da BluTV'nin yıllık hedefleri arasında.

Videonun tamamı:

Yeşilçam’ın bu kadar çabuk başlayacağını düşünmemiştim, az kalmış.

Saygı’nın yeni sezonu geleceği belliydi çünkü son fragmanı ‘sezon finali’ olarak paylaşmışlardı sosyal medyada. YKA gibi final yazmamışlardı. Bir ara ona da başlamayı düşünüyorum.

Alef’in ikinci sezonu da Bozkır gibi geç gelmez umarım.

Son paragraftaki Warner Bros ve Disney içerikleri de heyecanlandırdı.

1-2 yıl önce platformun bu adımlarını atacaklarını söyleseler asla inanmazdım, son zamanlarda içerik açısından en hızlı yükselen platform oldu. Farklı dillerdeki altyazı seçeneğinden dolayı üye olamayacak olsam da platformun gelişimini destekliyorum.

Fransızca ve İspanyolca altyazı seçeneği de gelse muhteşem olur.

Reactions: Jonsnow
Yeni hikaye ve kadroyla Yarım Kalan Aşklar'ın devamını yapmak varken Alef faciasına 2. sezon yapmak da ne bileyim.
Neyse zaten ilk sezondaki rezaletten sonra uzak dururum izleyenlerine mutluluklar.

Yeşilçam'ın bu kadar erken başlayacağını düşünmemiştim. Yeni işlerden tek ilgimi çeken oydu o yüzden çabuk izleyecek olmamıza sevindim.

Bu arada koskoca platformun CEO'sunun DMAX'ı (reklamlarda Dimex olarak söyleniyor) Demax diye telaffuz etmesi de ayrıca kulağımı kapattı. Yani 5 dakikada bir tekrar edilen şeyi bilmekten dahi aciz olan birinin CEO olabilmesi ilginç gerçekten. Böyle önemli görevleri daha kalifiye insanlar hak ediyor yazık günah.

Çok güzel haberler bunlar. Hele hele Yeşilçam'ın bu kadar yakında başlayacak olması beni ekstradan mutlu etti.

Taktın sen de BluTV ve CEO’suna ya her yerde ayrı yerden vurup laf söylüyorsun.

Reactions: Aserat
Taktın sen de BluTV ve CEO’suna ya her yerde ayrı yerden vurup laf söylüyorsun.
Başkası aynı şeyi söylese umrumda olmaz ama sektörün içinde olan birinin TV kanalıyla ilgili bu kadar basit bir şeyi bile bilememesi laf söylenecek şey kusura bakma.
Zaten tavırları da lakayıt duruyor sevmemekte haklıymışım.

Reactions: Özgür
Bence lakayıtlık değil o, genç olması ve kafa olarak diğerlerine benzememesinden dolayı sana öyle geliyor.

Reactions: Aserat
Bence lakayıtlık değil o, genç olması ve kafa olarak diğerlerine benzememesinden dolayı sana öyle geliyor.
Bak ne güzel dedin sence.
Bana da o makamın ağırlığını bulunduramayan biri izlenimi verdi zaten Twitter'dan Netflix'e atmaya çalıştığı diss'leri falan da gördük. Ergenler bile yapmaz bu kadarını.

Alef'in yeni sezon haberi şaşırtıcı oldu, nasıl ilerletecekler acaba konuyu merak ettim.

Discovery+ Türkiye'ye gelecek ve BluTV'ye üye olan oraya da üye olmuş mu olacak? Tam anlamadım.

Bir de Disney dizi ve filmleri haberi çok ilginç. Disney+ gelmiyor mu Türkiye'ye? 😳

İçerikler çok iyi artıyor ve devam da edecek gibi, merakla takip ediyoruz yeni içerikleri.

Blu Tv çok büyük ataklar yapıyor. Saygı 2.sezon da sevindirici bekliyoruz.

Disney kendi platformu yokmu?
Blu nun içinde olması mantığını tam algılamadım

Alefin 2 sezonunu merakla bekliyorum umarım o berbat sezon finalini bir yerlere bağlarlar ve hikayeyi daha iyi bitirirler.

Alef'in ilk sezonu neydi ki ikinci sezonu gelecek ya? Gereksiz bir diretme olmuş.

Hacı ay sonunda Disney+ bize gelmiyor mu? Nereden çıktı platformda yayınlama işi? Gece gece içime kurt düştü.

Alef'in yeni sezon kararı büyük sürpriz oldu. Büyük ihtimalle Discovery platformunda aynı anda oynayacağı için böyle bir tercih yaptılar ama dizi tam da olması gerektiği şekilde final yaptı. Onun yerine Bozkır'ı daha erkene çekip Halka'yı transfer edebilirlerdi.

Son hamleleriyle S Sport Plus yıllık üyeliği aldığıma pişman ettiler, bakalım daha neler göreceğiz

Alef'in ilk sezonu harikaydı, ben çok beğenerek izlemiştim. Yeni sezon olması çok güzel haber, nasıl devam edecek merak ediyorum doğrusu.

Saygı dizisinin yeni sezonunun geleceği sürpriz olmadı, biliyorduk tabi ki. Umarım bu yıl içerisinde yayınlanır.

Belgesel, film ve yeni anlaşmaları da heyecanlandırıyor. Takipteyiz ve destekliyoruz.

Disney konusunu şöyle yorumladım. Disney Plus katıksız Disney işi olan işleri Disney Plus'ta yayınlıyor ama alt stüdyolarından olan işleri Amerika'da Hulu'da yayınlıyor. Ve Disney Plus + Hulu şeklinde paket olarak da satılıyor.

Şimdi 23 Şubat'tan itibaren Amerika dışı ülkelerde Hulu yerine Star adlı bir alt marka oluşturdular ve Disney Plus içindeki o kısımda yayınlayacaklar bu alt stüdyo işlerini.

Türkiye'de ise hem Star adında bir kanal olması hem de başka olası sebeplerden dolayı Amerika'daki gibi bir strateji uygulayacak olabilirler. Yani Disney Plus + Hulu yerine Disney Plus + BluTV paket olarak satılabilir. Zaten hali hazırda Hulu'nun çoğu işi BluTV'de yayınlanıyor. Benim aklıma gelen en makul olasılık bu gibi.

Geçen gün de zaten BluTV ceo'su bir Disney Plus haberine yıldız emojileri yollamıştı.
Fakat işin olumsuz tarafı bu iş hemen olmayacak gibi 2 hafta sonra böyle bir şey olacak olsa kokusu gelirdi. 23 Şubat'ta Disney Plus'ın gelişi yalan olabilir veya ilk aşamada sadece saf Disney Plus olan kısmı gelir. Marvel, Nat Geo, Star Wars işleri yayınlanır...

@The_Erinch @mesmeso61

Valla Disney+ gelsin de gerisi önemli değil.

Reactions: bazinga
Valla tebrik etmek gerek, hizmet vermeye başladıklarında kimse olayların buralara kadar geleceğini tahmin edemezdi herhalde. Açılıp kapanan birçok dijital platform da oldu neticede şimdiye kadar, umarım dünyaya da açılabilirler ve global çapta da başarı sağlayabilirler...

İçeriklere gelirsek Alef'in yeni sezon haberi bana da sürpriz oldu, sezon finalini düşündüğümüz zaman nasıl ve ne şekilde devam edecekler hiç kestiremiyorum. Belki hikayenin kaldığı noktadan sonrası değil de öncesi anlatılır. Bu durumda Kenan İmirzalıoğlu ve karakterine dair herhangi bir şey göremeyiz tabii...

Yeşilçam'ı ise bekliyoruz, Çağan Irmak faktörü bile başlı başına umutlanmamız adına sebep...

Warner Bros. içeriklerinin gelmeye devam edeceğini biliyorduk, bunun olumlu tarafı bu içeriklerle bizleri buluşturacak bir platformumuzun olması. Olumsuz tarafı ise HBO Max'in en azından kısa vadede bu topraklara giriş yapmayı düşünmüyor oluşu... Kişisel beklentim ise Succession'ı da yayınlanacağı dönem haftalık olarak bizlerle buluşturmaları... (Kesin yaşanır.
)

Disney meselesi ile alakalı aynen aşağıdaki gibi düşünüyorum, ek yapmaya gerek yok ama artık ya Apple kendisi gelsin ya da Apple TV+ içeriklerini de biri sahiplensin artık...
Güzel ülkemizin güzel insanları Ted Lasso'dan mahrum kalıyor...

Reactions: mesmeso and bazinga