BluTV'den 'Behzat Ç.'ye Özel Rehber Bölüm!

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,645
Puanı
1,060
BluTV'de ekranlara dönmeye hazırlanan 'Behzat Ç.'ye özel rehber bölüm hazırlandı!

Yapımcılığını Inter Medya'nın, yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Nejat İşler, Canan Ergüder, Güven Kıraç, Ahu Türkpençe, Belçim Bilgin ve Ege Aydan'ın paylaştığı yapımın yeni bölümleri öncesi 1 saatlik rehber bölümü yayınlandı. Yayınlanan bölüm bugüne kadar hiç "Behzat Ç." izlememiş seyircinin de hikayeyi anlayıp kaldığı yerden izleyebilmesi için bir rehber olacak.

"Behzat Ç." 25 Temmuz'dan itibaren BluTV'de!

Kaynak: Medyatava

• Harika
Reactions: Gizmen
İzlenme rekorları kıracağına eminim . Ben de izleyeceğim . Efsane geri dönüyor . İnternet platformları olmasa bir daha bu efsaneyi yayınlama cesareti gösterecek kanal bulamazdık .

Bunu YouTube üzerinden yayınlasalardı daha fazla kişiye ulaşabilirdi, şimdi hiç izlememiş birisi olarak sırf rehber bölümü izlemek için blutv’ye üye olacak değilim, ama YouTube’da yayınlasalardı ve insanlar beğenseydi birçok kişi o sayede üye olabilirdi. Ben yine olmazdım orası ayrı tabi.

Bunu YouTube üzerinden yayınlasalardı daha fazla kişiye ulaşabilirdi, şimdi hiç izlememiş birisi olarak sırf rehber bölümü izlemek için blutv’ye üye olacak değilim, ama YouTube’da yayınlasalardı ve insanlar beğenseydi birçok kişi o sayede üye olabilirdi. Ben yine olmazdım orası ayrı tabi.
Rehber bölüm için üye olmaya gerek yok ki herkese açık :)

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Süper başladı. İzleyen herkes sevdi. Eski tadı fazlasıyla yakalamışlar . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .