BluTV'den Aylık Üyelik Ücretlerine Zam!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,848
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210709_195207.jpg

BluTV'den aylık üyelik ücretine zam!

Geçtiğimiz aylarda Discocery ile yaptığı ortaklık sonrası spor yayınları ve yerli yapımlarına (İlk ve Son, Kusursuz, Saygı, Dışarıdakiler, Börü vs.) ağırlık veren dijital platform, 12 Temmuz itibariyle aylık ücretlerine zam yaptı.

12 Temmuz 2021 itibariyle aylık üyelik 24.90₺ olarak değişecek.

Yıllık üyelik tercih edildiğinde ise bu fiyat 12.90₺.

Son düzenleme:
Bir ay üyelik alıp kaçmayı engellemek istiyorlar, doğru yapıyorlar. Yıllık üyelik hala aşırı avantajlı rakiplerine göre ve parasının hakkını en çok veren platform olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim...

• Beğendim
Reactions: Gizmen
Yıllık üyelik almak daha avantajlı ve böylece üye kaybı da yaşanmaz. Yıllık üyelik anlamında artma yaşanmasın da, gerisi önemli değil. Gelişim göstermeye devam edildiği takdirde platforma ilgi görmeye devam edecektir.

Yıllık üyelik fiyatı zaten çok iyi, ben de o şekilde üye oldum. Bence bunu teşvik etmeyi amaçlıyorlar.

Bir ay üyelik alıp kaçmayı engellemek istiyorlar, doğru yapıyorlar. Yıllık üyelik hala aşırı avantajlı rakiplerine göre ve parasının hakkını en çok veren platform olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim...
Sen bize önden alabilecekmisin? :A @Araf @Tolstoyevski
Bu arada 3 kişi kritere uymazsa hepsini alabilirim :A

Abi zam için senin etkinlik yapmanı beklemişler. :D

BluTV'nin rezillikleri bitmek bilmediği için kendimi tüketip tekrar yorum yapmak istemiyorum. Böyle beceriksiz bir yere üye olanlara müstehak. :A

İlk ve Son'un Ağustos'ta başlayacak olmasına sevindim ama. :Z Umarım ay sonuna falan kalmaz. :A

Onu tamamen unutmuşum iyi hatırlattınız. :A Hemen 19.90'dan 3 tane üyelik aldım. Şu an için sadece 1 kişi sağlıyor ama umarım sağlayan 2 kişi daha çıkar. :A
Acaba o kişi kim :A ben kendime güvenip ayarladım bile birini ama tabi belki dedim :A gerçi 9 konu açma kriteride vardı. Ordan kaybedenler oluyor :A son gün nezaman? :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Bence mantıklı olan, ki yıllık üyelik için yapmaları da ayrı bir güzel çünkü kişi için avantaj oluyor. Ben bu sene dizi ve filmler için pek kullanmadım ama yıllık 118 TL böyle bir platform için çok da makul bir fiyat. Yine elimin altında olsun diye alırım, zaten Canlı TV özelliği de bu sene az işime yaramadı. :A

Exxen paçozu bile yapıyorsa zam Blu'nun her türlü hakkı. :A

BluTV'nin rezillikleri bitmek bilmediği için kendimi tüketip tekrar yorum yapmak istemiyorum. Böyle beceriksiz bir yere üye olanlara müstehak. :A

İlk ve Son'un Ağustos'ta başlayacak olmasına sevindim ama. :Z Umarım ay sonuna falan kalmaz. :A
Nesi rezillik ya da üye olanlara niye müstehak? İçerik anlamında en iyi yerli platform ve tüm platformlar belli zamlar yaparken BluTV'nin ki niye rezillik oluyor. :D

S Sport kanallarını apar topar kaldırıp açıklama bile yapmayan platforma 5 TL bile çok :A :A

Nesi rezillik ya da üye olanlara niye müstehak? İçerik anlamında en iyi yerli platform ve tüm platformlar belli zamlar yaparken BluTV'nin ki niye rezillik oluyor. :D
Benim derdim bu platformun hiçbir şeyi becerememesi ve bunun ilk kez olmaması. Mesela alttaki mesaj demek istediğim konuyu çok güzel özetlemiş çünkü bu kanallar üzerinden abonelik satmışlar ve buna kanıp yıllık üyeler alan insanlar da doğal olarak kızgın (özellikle Ekşi'de ve sosyal medyada çok tepki var). Bir tane olumlu şey yapıyorsa 3 tane şeyle geri adım atıyor yani Behzat Ç. ve Çıplak'la ilgili olayları da gördük. :A

S Sport kanallarını apar topar kaldırıp açıklama bile yapmayan platforma 5 TL bile çok :A :A

• Beğendim
Reactions: batuhankaralar