BluTV ve Başka Sinema'dan İş Birliği!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,610
Reaksiyon puanı
62,935
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
blu-tv-ba%C5%9Fka-sinema-filmloverss.jpg


Koronavirüs salgını nedeniyle sinema salonlarının kapandığı bu dönemde Doğan Grubu'na bağlı BluTV ve bağımsız filmleri izleyicilerle buluşturan Başka Sinema güçlerini birleştirdi.

Yaklaşık son 1 aydır devam eden #başkasinemasalonda organizasyonu, gelecek aylarda gösterime girmesi planlanan yeni Başka Sinema filmlerini 14 günlük gösterim süreleriyle BluTV aracılığıyla izleyiciyle buluştururken, çarşamba akşamları gerçekleştirilen Başka Çarşamba gösterimleri de devam ediyor.

BluTV'nin Kirala & İzle sistemi üzerinden (üyelik gerekmiyor) 19.90 ₺ karşılığında izlenebilecek olan filmlerin ücretlerinin bir kısmı Başka Sinema sinemalarına aktarılıyor ve bu sayede satın alınan her film, sinemaların tekrar açılması yolunda önemli bir destek niteliği taşıyor.

8 Nisan'da, Altın Portakal'dan 11 ödül kazanan 'Bozkır' filminin gösterimiyle başlayan ve 'Yabancıların Nezaketi' (The Kind of Strangers), 'Kural Dışı' (The Specials), 'Genç Ahmed' (Le jeune Ahmed) gibi festivallerde büyük beğeni toplamış gösterimiyle devam eden organizasyonda şu sıralar 'Kronoloji', 'Umut Vadisi' (The Hope Gap) ve '2040' filmlerinin gösterimi devam ediyor.
 
  • Harika
Reactions: Gizmen

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,081
Reaksiyon puanı
49,731
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Düşünce güzel ama hem fiyat pahalı hem de filmler eski, yurtdışında aylar önce yayınlanmış filmler.

Keşke normal zamanda yeni yerli filmler için veya yabancı arthouse filmler için yapsalar bunu.