BluTV Üyelik Ücretine Yeni Bir Zam Daha!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
blutv-1040x585.jpg

Türkiye'nin önde gelen dijital platformlarından BluTV zam üstüne zam yapmaya devam ediyor.

Orijinal yapımları, dünyaca ünlü yerli-yabancı dizileri ve filmleriyle 3. yılını geride bırakmaya hazırlanan platform, bir süredir 19.90 TL karşılığında hizmet veriyordu. Ancak son gelişmeye göre üyelik ücreti yeniden zamlanarak 22.90 TL'ye yükseldi. Yurt dışı ücreti 5.90 Euro'ya çıkan platformdan yıllık abonelik almak isteyenler ise 178.80 TL'yi gözden çıkarmak zorunda.

9.90 TL ile hizmet vermeye başlayan platform, önce 12.90 TL'ye, ardından 19.90 TL'ye yükselmişti.

Yıllık üyelik alınca 15 liradan daha aza geliyor ki içeriğine göre gayet iyi.

HBO anlaşmasından sonra dizi içeriği epey güçlendi ve sürekli yeni diziler gelmeye devam ediyor. Pek çok kaliteli belgesel de var. Fakat normalde daha iyi oldukları alan olan filmlerde biraz gerilemeye başladılar. Yeni eklenen filmler giden filmlere göre yetersiz. Bu alanda da yeni bir anlaşma yaparlar umarım.

Ben 1 ay önce girip üyelik almak istediğimde de 22.90 diye görünüyordu yeni bir şey değil bence. :A Ama gerçekten çok fazla.

Netflix'in yıllığına göre gerçekten çooooook iyi. Fiyatlar böyle artarsa HULU versiyonunda bir platform gelmeli bence...

Çok iyi atılımları var, sonuna kadar desteklediğim bir platform. Sürekli yeni içerik oluşturuyorlar lakin ücreti fazla buldum...

• Beğendim
Reactions: Gerekli24

Forum İstatistikleri

Konular
172,171
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961