Bloodline 2. Sezon Onayını Aldı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1427885742.jpg

Amerikan online yayın servisi olan Netflix'in şaşırtıcı bir şekilde çok iyi izlenme oranları yakaladığı Bloodline için kanaldan yeni sezon onayı geldi.

Bloodline geçtiğimiz hafta 540 bin kişi tarafından izlendi ve House of Cards'ın üçüncü sezonundan daha fazla izleyiciye ulaştı. Yeniden 13 bölüm sipariş edilen dizinin yapımcılığını Sony Pictures Television üstleniyor. Bir ailenin üzerine kurulan öykü, uzaktaki ağabeylerinin eve dönüp karanlık sırların ifşa edilmesiyle şekilleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kyle Chandler, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini, Sissy Spacek ve Sam Shepard gibi isimler yer alıyor.

harika haber bloodline zaten ilk sezonuyla mükemmeldi yeni sezon onayını bekliyordum ,

ayrıca sizin HOC u geçmesi dahada güzel bir haber olmuş @OzaN @sürgünüm :))

bundan sonra takip ettiğim kanalların listesine netflix ide ekledim hemen hemen tüm dizileri güzel :)

harika haber bloodline zaten ilk sezonuyla mükemmeldi yeni sezon onayını bekliyordum ,

ayrıca sizin HOC u geçmesi dahada güzel bir haber olmuş @OzaN @sürgünüm :))

bundan sonra takip ettiğim kanalların listesine netflix ide ekledim hemen hemen tüm dizileri güzel :)
Keşke acele etmesende beraber izleseydik şimdi ben tek başıma izlemek zorunda kalacağım. The Newsroom bitsin buna başlayacağım. :)

Sevmediğim diziler genellikle 5-10 yıl devam eder o nedenle şaşırmadım, beklendik bir şeydi. :):)

Bu arada ilginç olan House of Cards'ın hala yeni sezon onayı almamış olması. Acaba Emmy'ye kadar bekleyecekler ve geç bir tarih için yeni sezon onayı mı verecekler? İnşallah final sezonu haberi gelir. Yoksa zorlama izlediğim diziler arasına girmeye başlayacak. :)

Keşke acele etmesende beraber izleseydik şimdi ben tek başıma izlemek zorunda kalacağım. The Newsroom bitsin buna başlayacağım. :)
ikinci sezonu birlikte izleriz artık :)

sürgünüm netflix in diğer dizileriyle ilgili ayrıntılar yokmu ? mesela sense 8 ve narcos adlı iki yeni dizisi varmış bu iki dizinin konusuda ilginç:)

İlk bölüm çok ilginç yerde bitti o yüzden hikayenin devamını merak ediyorum. :) @destere
her bölümü çok zevkli ben karakterleri sevdim özellikle aileyle uyumsuz olan danny karakterine hayat veren ben mendelsohn muhteşem oynuyor :)

ikinci sezonu birlikte izleriz artık :)

sürgünüm netflix in diğer dizileriyle ilgili ayrıntılar yokmu ? mesela sense 8 ve narcos adlı iki yeni dizisi varmış bu iki dizinin konusuda ilginç:)
Showtime'dan House of Lies'e 5.sezon onayı geldi izliyor musun? :)

Bende House of Cards haberini dört gözle bekliyorum. :)

Beklenen bir haberdi, ama yeni izleyiciler de çekebilmesi için 2. sezonda biraz daha hareketin olması şart. :)