Yaratılan atmosfer şahane, Roger Deakings'in görüntü yönetimi mükemmel. Artık bu sefer Oscar'ı verin bi zahmet bu adama. Villeneuve büyük yönetmen olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Pek çok orijinal bilim kurgu fikri vardı. Ana de Armas'ın hologram karakterine bayıldım.
Yaaa şimdi biraz bozuldum. Filmin ilk serisi varmiş.
Filmin süresi çok uzundu. Ara ara ne kadar kaldı bitmesine diye bakmadım değil. Ama görselliği bol oldugu için yine de izletti. Şimdi oydu buydu demicem ama bi hologram yapmişlar offf diyorsun
Resmen aşık oldum. İnsan düşünmüyor değil ilerde olur mu diye.
Sevişme sahnesi acayip güzel çekilmişti. Teknik anlamda bir sürü ödül alsa yeridir. Haa ilk fimdeki Rechal'ı da koymuşlar
(Diyorum neden 80'lerden fırlama gibi giyinmiş
)
Joe (K) aslında robotmuş değil mi? Sadece her klişe bilim-kurguda oldugu gibi burada da duygusal, kendini insan sanan "biorobot" dimi?
İlk filmi izlemesem bile yeni filmmiş gibi izlettirdi kendi. O yuzden 8/10 helal olsun
@Forumdash ında belirttiği gibi ilki varmış bu filmin ondan haberim yoktu
o yüzden ilk yarım saat konuyu anlamaya çalışarak geçti zamanım, diğer bir saat ilk yarım saati tam anlasaydım bu kısımları daha iyi çözerdim diye düşünüyordum... son bir saat ise keşke ilk bir buçuk saatten bişey anlasamda buralara nasıl geldiğimi çözsem diye hayıflanarak geçirdim
güzel tarafı konuyu tam anlayamamakla birlikte merak ederek sonuna kadar izlemiş olmamdı o bile büyük bir artı film için, bazı anladığım filmleri bile yarıda bırakasım geliyor oysa..
konuya gelirsek robotlarla insanların çiftleşmesinden ortaya çıkmış bir velet aranıyordu baştan sona kadar, meğer velet dediğimiz
fanusta yaşayan joe un gidip hayalle gerçeği nasıl ayırdederiz diye sorduğu kızmış ?
oysa joe kendini o ürün zannediyordu? ,
sevişme sahnesinde matruşkalar gibi iki kız içiçe girmişti joe bir taşla iki kuş vurdu... ne şanslı adammış iki kızda mükemmeldi
) zamanında kendisi için üretilen kadınla çiftleşmiş tekrar ihtiyarı yakaladıklarında yine benzer bir kadın karşısına çıkardılar ama amcamız yemedi bu kez zokayı, gözleri yeşil değil diye bıraktı gül gibi ürünü
joe ile luv un dövüş sahneleride güzeldi ..
son olarak filmde luv karakterine hayat veren kadını (sylvia hoeks) ı çok sevdim , birde joe a girip çıkan kız harikaydı
aha birde ihtiyar şapşal köpek mükemmeldi
konuda anlamadığım yeride sorayım
madem bir kez insanla robotun çiftleşmesinden yeni bir velet ortaya çıkıyor neden o çocuğun peşine düştülerki? aynı teknolojiyle habire çiftleşip çoğalmaya devam etselerdi ?
filmden bişey anlamasanda sonuçta izlemesi keyifli hem çok konuşmuyorlar tam kafa dinlemelik birde luv var, joe a girip çıkan kız var bundan iyisini mi bulacaksın
o yüzden ilk yarım saat konuyu anlamaya çalışarak geçti zamanım diğer bir saat ilk yarım saati tam anlasaydım bu kısımları daha iyi çözerdim diye düşünüyordum son bir saat ise keşke ilk bir buçuk saatten bişey anlasamda buralara nasıl geldiğimi çözsem diye hayıflanarak geçirdim
güzel tarafı konuyu tam anlayamamakla birlikte merak ederek sonuna kadare izlemiş olmamdı o bile büyük bir artı film için bazı anladığım filmleri bile yarıda bırakasım geliyor oysa
konuya gelirsek robotlarla insanların çiftleşmesinden ortaya çıkmış bir velet aranıyordu baştan sona kadar meğer velet dediğimiz
fanusta yaşayan joe un gidip hayalle gerçeği nasıl ayırdederiz diye sorduğu kızmış
sevişme sahnesinde matruşkalar gibi iki kız içiçe girmişti joe bir taşla iki kuş vurdu orda ne şanslı adammış iki kızda mükemmeldi
) zamanında kendisi için üretilen kadınla çiftleşmiş tekrar ihtiyarı yakaladıklarında yine benzer bir kadın karşısına çıkardılar ama amcamız yemedi bu kez zokayı gözleri yeşil değil diye bıraktı gül gibi ürünü
son olarak filmde luv karakterine hayat veren kadını (sylvia hoeks) ı çok sevdim , birde joe a girip çıkan kız harikaydı
madem bir kez insanla robotun çiftleşmesinden yeni bir velet ortaya çıkıyor neden o çocuğun peşine düştülerki? aynı teknolojiyle habire çiftleşip çoğalmaya devam etselerdi ?
filmden bişey anlamasanda sonuçta izlemesi keyifli hem çok konuşmuyorlar tam kafa dinlemelik birde luv var joe a girip çıkan kız var bundan iyisinimi bulacaksın
Yaaa şimdi biraz bozuldum. Filmin ilk serisi varmiş.
Filmin süresi çok uzundu. Ara ara ne kadar kaldı bitmesine diye bakmadım değil. Ama görselliği bol oldugu için yine de izletti. Şimdi oydu buydu demicem ama bi hologram yapmişlar offf diyorsun
Resmen aşık oldum. İnsan düşünmüyor değil ilerde olur mu diye.
Sevişme sahnesi acayip güzel çekilmişti. Teknik anlamda bir sürü ödül alsa yeridir. Haa ilk fimdeki Rechal'ı da koymuşlar
(Diyorum neden 80'lerden fırlama gibi giyinmiş
)
Joe (K) aslında robotmuş değil mi? Sadece her klişe bilim-kurguda oldugu gibi burada da duygusal, kendini insan sanan "biorobot" dimi?
İlk filmi izlemesem bile yeni filmmiş gibi izlettirdi kendi. O yuzden 8/10 helal olsun
o yüzden ilk yarım saat konuyu anlamaya çalışarak geçti zamanım, diğer bir saat ilk yarım saati tam anlasaydım bu kısımları daha iyi çözerdim diye düşünüyordum... son bir saat ise keşke ilk bir buçuk saatten bişey anlasamda buralara nasıl geldiğimi çözsem diye hayıflanarak geçirdim
güzel tarafı konuyu tam anlayamamakla birlikte merak ederek sonuna kadar izlemiş olmamdı o bile büyük bir artı film için bazı anladığım filmleri bile yarıda bırakasım geliyor oysa
konuya gelirsek robotlarla insanların çiftleşmesinden ortaya çıkmış bir velet aranıyordu baştan sona kadar meğer velet dediğimiz
fanusta yaşayan joe un gidip hayalle gerçeği nasıl ayırdederiz diye sorduğu kızmış
sevişme sahnesinde matruşkalar gibi iki kız içiçe girmişti joe bir taşla iki kuş vurdu orda ne şanslı adammış iki kızda mükemmeldi
) zamanında kendisi için üretilen kadınla çiftleşmiş tekrar ihtiyarı yakaladıklarında yine benzer bir kadın karşısına çıkardılar ama amcamız yemedi bu kez zokayı gözleri yeşil değil diye bıraktı gül gibi ürünü
filmden bişey anlamasanda sonuçta izlemesi keyifli hem çok konuşmuyorlar tam kafa dinlemelik birde luv var, joe a girip çıkan kız var bundan iyisini mi bulacaksın