BLACKPINK - THE ALBUM (2020) | Albüm Kapağı ve Şarkı Listesi

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2016
Mesajlar
14,068
Reaksiyon puanı
11,645
Puanı
710
96D94BA2-411A-46FF-AA1F-00A6C7D13388.jpeg

Kore’nin en büyük ve başarılı gruplarından BLACKPINK’in, 2 Ekim’de ilk full albümü sonunda çıktı. Albümde BLACKPINK’in dünyaca ünlü rapçi Cardi B ile düet yaptığı Bet You Wanna da yer alıyor. Ayrıca daha önce yayınlanan How You Like That ve İce Cream de albümdeki şarkılar arasında.

Albümdeki diğer dikkat çekici detay ise, başlık şarkısı Lovesick Girls’ün yazımında grup üyelerinden Jisso ve Jennie’nin de yer almış olması. Yine aynı şarkının yapımında David Guetta imzası mevcut.

Şarkı Listesi:
1.
How You Like That
2. Ice Cream (feat. Selena Gomez)
3. Pretty Savage
4. Bet You Wanna (feat. Cardi B)
5. Lovesick Girls
6. Crazy Over You
7. Love To Hate Me
8. You Never Know​
 
Son düzenleme:

Ahmed

Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
Ortalama bir albüm, benim beklentimi pek karşılamadı. ABD müzik kültürüne uydurulmaya çalışılan ve aceleye gelmiş bir albüm.

How You Like That zaten eski BlackPink tarzını yansıtan tek şarkıydı ve ilk single olarak yayınlanmışdı. Albümdeki diğer hiçbir şarkı o seviyede değil. Gerçek bir şaheser.

2. single olan Icecream-i hiç sevmemiştim. 3. single Lovesick Girls ise ortalama bir iş. Sadece rap kısmı aşırı iyiydi ve çok kısaydı.

Cardi B ile olan düetden beklentim çok büyüktü. Lisa ve Jennie grupun rapper kızları olduğu için, Cardi-nin onlarla muhteşem uyumda rap demesini bekliyordum. Ama aşırı slow bir şarkı geldi. Kötü şarkı değil ama yani tam Cardi gibi birisiyle düet şanslarını böyle değerlendirmeleri üzdü beni.

Love to Hate Me ve Crazy Over You, HYLT ve Cardi ile düetden sonra en beğendiklerim oldu. Ve albümde rap kısımlar çok azdı, Love to Hate Me-ni sevmemin nedenleri arasında Lisa-nın sondaki rapi en önemli etken.
 

dreamy

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Temmuz 2016
Mesajlar
14,068
Reaksiyon puanı
11,645
Puanı
710
Ben buraya nasıl yorum yapmamışım... Genel olarak kızların kendi tarzlarından uzak bir albüm olmuş daha çok “pink” tarafa kaymışlar, açıkçası Kill This Love ayarında bir şarkı görmek isterdim. :/ Albümdeki favorim How You Like That’i saymazsak Pretty Savage. Genel olarak bir rap şarkısı izlenimini veriyor ve BLACKPINK’in daha önce hiç denemediği bir altyapıya sahip. Kızların vokalleri de üst seviye.

Bet You Wanna ve You Never Know ise albümün en zayıf şarkıları.