2021 Black Widow - Film Yorumları

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
10,420
Puanı
860
2013297-50135711.jpg

Black Widow

Tür:
Macera, Bilim-Kurgu, Aksiyon
Süre: 143 dakika

Yönetmen: Cate Shortland
Senaryo: Eric Pearson

Oyuncular:
Scarlett Johansson
Florence Pugh
David Harbour
O-T Fagbenle
William Hurt
Ray Winstone
Rachel Weisz

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 7.4/10
Rotten Tomatoes: 81%
Metacritic: 67/100

Filmin Fragmanı:

Filmin Konusu:

Scarlett Johansson'un Natasha Romanoff rolüne geri döndüğü Black Widow, mazisinden çıkıp gelen "aile"siyle büyük bir tehdide karşı işbirliği yapmak durumunda kalan Black Widow'un hikâyesini anlatıyor.

Black Widow olarak bilinen Natasha Romanoff, geçmişiyle alakalı tehlikeli bir komplo teorisi ortaya çıktığında, hayatının karanlık yönleriyle yüzleşmek zorunda kalır. Natasha, onu dize getirmek için hiçbir şey tarafından durdurulmayacak bir güç tarafından takip edilirken, bir casus olarak geçmişinin ve Avenger olmasının çok uzun zaman öncesinde kalmış, bozulmuş ilişkilerinin de üstesinden gelmelidir.

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.​

Filme bayıldım. Keşke bu filmi IMAX de izleyebilsem. Orada daha da zevkli olacağına eminim. Natasha Romanoff'a yakışan bir solo film çekilmiş. Eksiksiz bir film olmuş diyebilirim. Aksiyon sahneleri aşırı iyi kurgulanmış.

Casting olarak da gayet güzeldi. Florence Pugh zaten sevdiğim bir isimdi ve buradaki Rus aksanıyla hepten hayran oldum. David Harbour filmin komedi bölümünü tek başına sırtlanmış. Ray Winstone kötü Rus adam imajına çok yakışmış.

Filmin sonunda Natasha'nın Ross'un elinden nasıl kaçtığını bize gösterseydiler güzel olacaktı. Hadi diğerleri uçakla gitti biliyoruz da Natasha oradan nasıl kurtuldu? Muhtemelen Dreykov'un ölümü kesinleşince Ross ile anlaşma yapmıştır ama yinede bize o sahneleri gösterseler güzel olurdu.

Post credit sahnesi iki dizinin kesişimi şeklinde olmuş. Falcon and the Winter Soldier'dan Val'ın gelmesini hiç beklemiyordum. Demek ki ekibine yeni isimler arıyor. Yelena'nın Hawkeye dizisinde olacağını biliyorduk ama bu şekilde girmesini beklemiyordum. Dizinin kötü o olacak gibi ama umarım sonradan Clint ile arkadaş olur. Ablasının en yakın arkadaşıyla düşman olmasını istemem.

8/10