vane konusunda sana katılıyorum karakter olarak renkli bir karakterdi olmaması eksiklikhhahah yarın izlemeye çalısırım bende ozaman ama birşeyler eksik bu sezonda ayoll
vane konusunda sana katılıyorum karakter olarak renkli bir karakterdi olmaması eksiklikhhahah yarın izlemeye çalısırım bende ozaman ama birşeyler eksik bu sezonda ayoll
aa hayır çiftleşmiyorlardı ayoll hatta bozuk olan sizin adamınızdı hatırlatırımvane konusunda sana katılıyorum karakter olarak renkli bir karakterdi olmaması eksiklikama şu flint le çiftleşmeye çalıştıkları sahneler berbattı o tarz sahnelerden kurtulduk en iyi kısmıda orası
flint napsın savaş savaş bir yere kadar baktı çevresinde kadın yok sadece senin parlak vane oralarda ona sulandı tabiaa hayır çiftleşmiyorlardı ayoll hatta bozuk olan sizin adamınızdı hatırlatırım
silverin sezonu olucak diye herkesi öldürüyorlar ama silverinde bir olayını göremedik hala eski sezonlara göre düşük başladı
5.sezonda filnt olmucak diye biliyorum ben bu sezonda filnt ölücekmiş galiba zaten vane gitti karasakal gitti filntte giderse ortalık silvere kalacak ayollflint napsın savaş savaş bir yere kadar baktı çevresinde kadın yok sadece senin parlak vane oralarda ona sulandı tabiyokluktan insanın neler neler yapabileceği kestirilemez
silver sona doğru ipleri ele alacak ve dizide öyle sona erecek yani flint in sonu yakın gibi ?
işte flint ölünce dizi bitsin isterim flint in bir çok hatası olmasına rağmen başrole yakışan biri5.sezonda filnt olmucak diye biliyorum ben bu sezonda filnt ölücekmiş galiba zaten vane gitti karasakal gitti filntte giderse ortalık silvere kalacak ayoll.A
Ayy vlla vanesiz şuan bile biraz katlanamıyorum sezona filntte giderse nasıl izleriz bilmiyorum vlla diziyi yeni bir karakter lazım bence bu diziye yakında bana göre birisi gelecek ayoll hissediyorum benişte flint ölünce dizi bitsin isterim flint in bir çok hatası olmasına rağmen başrole yakışan biriyani tek başına topal silver a katlanmak zor olacakhele max le eleanor a zaten bu sezon sinir oldum soyunmuyorlarda boş boş konuşmaktan başka yaptıkları bir halt yokşu max in yardımcısı kadın vardı o bari arada bir boobs larını sallaya sallaya dolaşırdı bu aralar o da yok
bu sezon biteceğine dair şeyler duymuştum @sürgünüm den eğer flint ölecekse bende bu sezon bitsin diyenlerdenimAyy vlla vanesiz şuan bile biraz katlanamıyorum sezona filntte giderse nasıl izleriz bilmiyorum vlla diziyi yeni bir karakter lazım bence bu diziye yakında bana göre birisi gelecek ayoll hissediyorum ben
hhahah hayırr 1 sezon silverli olucak ayoll 5.sezon izlersin silveri tek basınabu sezon biteceğine dair şeyler duymuştum @sürgünüm den eğer flint ölecekse bende bu sezon bitsin diyenlerdenim
ben izlersem sende izlemek zorundasınhhahah hayırr 1 sezon silverli olucak ayoll 5.sezon izlersin silveri tek basına
ayy zaten bu sezonda bana zor geliyor vanesiz filnt bile çekilmiyor ayollben izlersem sende izlemek zorundasıno yüzden dua et dizi bitsin
Bu oğlanı görmek istiyorsan Shameless izlesene? Gülmekten ölürsün çokta komik, ayrıca ortalıkta dal da*şak dolaşıyor.hhahah yarın izlemeye çalısırım bende ozaman ama birşeyler eksik bu sezonda ayoll
Bu oğlanı görmek istiyorsan Shameless izlesene? Gülmekten ölürsün çokta komik, ayrıca ortalıkta dal da*şak dolaşıyor.
aaa 4.bölümle ne güzel seni geçmiştim 5.bölümle tekrar beni geçtin ayoll @destere4x5. Bölüm
bu bölümde güzeldiherkes birbirinin ardında iş çeviriyor bakalım kim kimi halledecek
flint in teklifi işleri karıştırdı eleanor dediğim gibi bu sefer söylediğinden şaşmaya niyetli değildi? ama kocası olacak kerkenez vali işleri berbat etti, gitti düşman ordusuyla (ispanyol ) anlaştı tekrar adaya dönüyorlar bu sefer nassau yu yerle bir edecekler sanırım
acaba eleanor un hamile olduğunu bilse vali adaya ispanyolları salarmıydı diye bir soru geliyor aklıma ve cevabı sanırım salardı yinedeflint in eleanor a söylediği söz aklıma geldi? eleanor flint e çevrem senin gibi hainlerle doluydu diyince, flint '' senin kocan sanki bizden farklımı demişti ?
billy ise topal silver ı flint e karşı kışkırtıp altınların teslim edilmesini istemedi ama silver ında sağı solu belli değil? silver ın sağ kolu yarmagül(israel) nerdeyse bill i öldürecekti... ama silver son anda yaralı halde bırakıp sonra kullanılmak üzere billy i bir adaya şutladısilver ın çevresinin etikisinden kurtulup kendi başına karar almasına ise yarmagülün yüzüne patlattığı şamarlar sebep oldu sanırım
son sahnede flint in jack le karşılaşması işleri ne yönde değiştirecek devamı haftaya
bir sonraki bölüm çok şeye gebe, aksiyonu bol bir bölüm olur umarım
ayy yinemi ayoll herkesi öldürüyorlar inş şu sarı çiyanla esmer çiyanda ölürler ayoll5. bölüm çok daha heyecanlıydı sevdiğin parlaklardan biri mefta oldu
onlar dizinin demirbaşları dizi bitmeden onlara bişey olmazayy yinemi ayoll herkesi öldürüyorlar inş şu sarı çiyanla esmer çiyanda ölürler ayoll
hhahaha ayy kıyamam 1.sezonda vardı o sahneler sonra giderek yok oldu çok şükür ayollonlar dizinin demirbaşları dizi bitmeden onlara bişey olmazkeşke arada bir soyunsalar
zaten benim gibi kalite düşkünü seyircileri diziye alıştırmak için bir çok dizide ilk sezonlar kaliteli sahnelerle dolu sonraki sezonlar o sahneleri araki bulasınhhahaha ayy kıyamam 1.sezonda vardı o sahneler sonra giderek yok oldu çok şükür ayoll
HHAHAH 1.sezonu çook abartıydı ama annem görücek diye korkuyordum beezaten benim gibi kalite düşkünü seyircileri diziye alıştırmak için bir çok dizide ilk sezonlar kaliteli sahnelerle dolu sonraki sezonlar o sahneleri araki bulasın
game of thrones ta da öyle oldu ilk sezonlar khaleesi bizi pis alıştırdı kaliteli sahnelere sonrada töbe etti açmıyor bir türlü lanet olsun
ben en çok eleanor la maxin birlikte gerçekleştirdikleri fantazileri beğendimHHAHAH 1.sezonu çook abartıydı ama annem görücek diye korkuyordum beeama gerçek bir korsan dizisine dönüştü neysei 2.sezonla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?