Black Sails 3.Sezon Tanıtım Fragmanı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
ayy yine süper bir sezon bizi bekliyor

başlamadığına çok pişman olucaksın @Castei

34 diziden 28 diziyi bıraktım sen hala başla diyorsun buna
ayyy tamam işte hazır dizilerinide bırakmışın bu diziye rahatça başlayabilirsin bence 3.sezon başlamadan 2 sezonuda bitirrsin bölümler az

ayyy tamam işte hazır dizilerinide bırakmışın bu diziye rahatça başlayabilirsin bence 3.sezon başlamadan 2 sezonuda bitirrsin bölümler az
rahatça başka dizi izlemek icin bırakmadım o dizileri o kadar dizi izleyecek vaktim yok 6 dizi yeterli zaten onlarda sezon finalinde suan

rahatça başka dizi izlemek icin bırakmadım o dizileri o kadar dizi izleyecek vaktim yok 6 dizi yeterli zaten onlarda sezon finalinde suan
ayolll ben bu sezona 24 diziyle başlıyorum halada dizi arayışlarım sürüyor

@destere zamanında başla demişti ama korsanlar hiç ilgimi çekmiyor nedense.
harika duruyor ya şu adamların konuşma tekniği bile muhteşem bir gizem taşıyor bir atrihe yolculuğa çıkarıyor
fragmanda harika bunun başlangıç tarihi ne zamandı acaba ?

buna bu sezon mutlaka başla eminim pişman olmazsın ? korsan dizisi sevilmezmi , @sürgünüm ün yorumu yok bu sayfada burayı pas geçmiş sanırım

Sen ve Forumdash'ın yokluğunda 22dakika.org'da takılmaya başladım, orda yorum yapıyorum zaten, birde buraya yapmaya üşendiğim zamanlar oluyor. Karşılıklı yorumlaşma olmayınca kuru kuruya anlayacağın mesaj yazmak içimden gelmiyor.

orası nasıl bir yer ? orayı bırakırsın gerçi yakında burdan devam ederiz fazla alışma oralara