Starz Black Sails 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa yapayım ozaman bu diziyi birgün brakırsam cnm max la annie yüzünden brakıcam gerçekten hahaha

"Charles Vane and the animals he commands, have until sunrise tomorrow to vacate that fort, or so help me God I will rain down upon him"

Captain Flint

- ve tüyler diken diken olur

Charles Vane'i oynayan Zach McGowan gercekten müthis bir performans sergiliyor. Tarihin tozlu sayfalarindan bildigimiz tanidigimiz Charles Vane bu, diziye daha iyi bir kötü karakter dahil edemezlerdi sanirim. Gelde yeni bölümü bekle simdi

3.bölümü izledim @destere @sürgünüm @38AhmetKK
ahhh ilk sezon az sıkıcı geçmişti iyiki brakmadan devam etmişiz
2.sezon harika işleniyor gerçekten muhteşem bölümler harika bir senaryo işleniyor

@38AhmetKK benimde en sevdiğim karakter vane kesinlikle favorim ilks ezondan beridir favorim oydu topraktan çıkma sahneini hala hatırlıyorum

bu bölümde o donuk ve karizmatik bakışları beni benden aldı vlla
bölümün son sahneside harikaydı filnt o sözleri o karizması süperdi
vane bakalım filntle nasıl baş edicek ama baş edicektir o sarısın kadınıda arkasına aldı vane bir planı vardır haftaya süper olucak filn ve aşçı birlikte çalısıyor vane ve sarısın kadın onların karşılaşması harika olucak

@destere o 2 lezbiyen kadından bıktım yalnız bu harika bölümlerin içine etmeye devam ediyorlar all götür şunları beee

2x3. bölüm

dizi kendini aşmış artık her hafta harika bir bölüm izliyoruz yine muhteşemdi

anne ile max in pozisyonlarına 9 puan

eleanor un kaptan vane e teşekür hediyesi verdiği sahneye 9 puan

vane in ned low un kellesini uçuruşuna 10 puan ..

son sahnede flint savaş gemisinin toplarını vane e doğru çevirdi vane acımasız bir katil olsada kaptan flint ve silver zeka açısından daha üstün o yüzden kazanan flint olacak diyorum

@sürgünüm @Çiğdem- @38AhmetKK

2.sezon 1.bölümü izledim.

Özlemişiz reyizleri gerçekten uzun bi ara olmuştu.
ve 1.sezondaki 9 bölüm yetmemişti.

Sonunda John Silver işe yaramaya başladı 1.sezon paso ağzı iş yapmıştı şimdi bi işe de yaradığını gördük ve Flint'i de satmadı.
Guthrie bu sezon daha da güzelleşmiş sanki ayrı bi güzel geldi ilk bölümde.

8/10

2x4. Bölüm

yine güzel bir bölüm izledik

aksiyonu pek yoktu ama en azından geçmişe dönüş sahnelerinde flintle thomasın konuşmalarını ve thomas ın idealist bir vatandaş olarak flint adaya gönderdiğini asmaktan çok affetmekten yana bir tutum sergilediğini eleanır gutrie nin başarısının ardındaki asıl sebebin thomas ile flint in desteği olduğunu öğrenmiş olduk
fidye karşılığı tutulan abigail adlı kızında babasının thomas ı destekleyenlerden carolina valisi peter ash olduğunu öğrendik bayan barlow eleanor u geri çevirdi ama rahip in tutsak kızdan bahsettiğini duyunca kulakları kalktı kadının eminim flint le vane arasındaki çekişmede bu tutsak kız bayağı iş görecek

max , anne ve jack artık üçlü takılıyor yataktada ayrılmıyorlar
bu durumda mutlu olması gereken jack max i kıskanacak kadar beyinsiz biri

max yanında çalışan erosbuya taktik öğretirken erosbuluğun kitabını yazdı esmen
) kadın çok tecrübeli beni max e emanet edin

daha önce denize düşen bill karaya vurdu onu görende silver oldu bakalım orda ne gibi gelişmeler olacak ?

bölüm sonu heyecanlı bitti flint ateş emri verdi eğer son anda bir değişiklik olmazsa savaş başlayacak gibi umarım başlar biraz hareket gelsin diziye

@Çiğdem- @sürgünüm @xemrexxx

4.bölümü izledim bende @sürgünüm @destere @38AhmetKK
vane filint kavgası yine haftaya kaldı hahah ayy ama böylesi çok iyi oldu haftaya bu heyecanı tekrar yaşayacaz sağlam bir sava sahnesi bekliyorum ve ben kane tarafındanım

a bily ölmemiş yok artık 😱😱😱 bence o aşçı olan adam filnte söyleyecek billy ölmediğini ve avaş yapmak kararından vazgeçecekler ben öyle düşünüyorum🙂🙂🙂

ben eleanor la max i destekliyorum
senin parlaklar vane le flint birbirlerini ezseler ortalık benim kızlara kalsa muhteşem olur

arada en zekisi silver adamda ne yetki var ne güç var ama zekasıyla herkesi birbirine düşürebilir şimdi bill için ne planlar düşünüyordur kimbilir

silver ın flint e verdiği cevap şahaneydi '' payıma düşen urca altınlarını alana kadar favorim sensin '' diyordu flint e
)

filnt twd den rick e nekadar benziyor yaaaa dikkatini çektimi hiç cnm çok benzetiyorum yüz tipini

filnt twd den rick e nekadar benziyor yaaaa dikkatini çektimi hiç cnm çok benzetiyorum yüz tipini
bence flint daha bir karizmatik rick o kadar değil
neyse adamların analizini sana bıraktım benim uzmanlık alanım eleanor ile max üzerine onları sor bana

bence flint daha bir karizmatik rick o kadar değil
neyse adamların analizini sana bıraktım benim uzmanlık alanım eleanor ile max üzerine onları sor bana
ayyy çok doğru filnt gerçekten çok krizmatik özellikle 2.sezon
vanede ayrı bir krizma ikiside süperler bundan iyi düşman bulamazlardı bence ikisininde kendine göre ayrı karizmaları var

ayyy çok doğru filnt gerçekten çok krizmatik özellikle 2.sezon
vanede ayrı bir krizma ikiside süperler bundan iyi düşman bulamazlardı bence ikisininde kendine göre ayrı karizmaları var
jack de çok ballı vallahi
) ondaki şans kimsede yok

her gece üçlü takılıyorlar max le anne arasında kalıyor adam ceryanda kalıyor yani

Dizinin en kötü bölümüydü bu, cidden diziden sogudum birdaha izlememeyi bile düsünüyorum.

Flint'in bütün hikayesinin bir gay fantezisinden ibaret olmasi, ne bileyim korsan dizisine yakismadi.

5.bölümü izledim @38AhmetKK @sürgünüm @destere
aaaaaa @destere ayoll hemen izlemelisin çok tuhaf şeyler oluyor inanamazsın

hahahaha filint gay çıktı aaaaa 😱😱😱😱
ayyy zaten bu adama ben ısınamıyordum benim ilk sezondan beridir favorim vane idi @destere filnt i sen seviyordun escinel çıktı hahaha tüm krizması yerle bir oldu vlla dizi sitelerinde büyük bir tepki var diziye

vane benim favorim herzaman sons ahende ortaya hortlak gibi çıktığı an ayy yüreğim yarıldı korkudan yaaa tövbe estarafurullah elim ayağım titredi korkudan

ahhh vane öldürür inş filnti vane harikasın

ayyy @destere senin seviceğin sahnelerde vardı ilk sahnede anna max o adam onların sahnesi ana yetmiştir gerçi bölümü sevmen için hahahah