Starz Black Sails 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
spoiye izledikten sonra bkıcam tabikidee
tabiki izleyince bakacaksın boşunamı yazıyoruz bir kamyon yazıyı
)

bu arada @gözlemci konuyu 45 dakika inceledikten sonra beğendi
çok pimpirikli yaklaşıyor dizilere
)

Ya @destere bu değilmiydi eski filmler gibi olan hani gemiydi korsandı vs bu oysa ben beğenmemiştim bıraktım onu ))) ama eye candy e başlıyacam
evet buydu sonra demiştin ya bıraktığıma pişman oldum demiştin sakin kafayla tekrar izleyeceğim demiştin hatta @sokak sanati da bende başlayayım demişti öyle sohbet etmiştik o gün
)

tabiki izleyince bakacaksın boşunamı yazıyoruz bir kamyon yazıyı
)

bu arada @gözlemci konuyu 45 dakika inceledikten sonra beğendi
çok pimpirikli yaklaşıyor dizilere
)
İnce eleyip sık dokumak şart ))) O diziyi hiç beğenmedim bu o muydu yoksam ))

Yok artık şeytan görsün dizinin yüzünü demiyecem tabiki ))) ama beni sarmadı pll eye candy revenge ve the walking dead yeter bence )))

ilk bölümde konu anlaşılmıyor ikinci bölüme geçtikten sonra önün açık
(tabi bu önün açık mecazi anlamdadır
)

Sen dedin diye 2.bölümede bakacam ama olmazsa olmaz dahada zorlamanın anlamı yok )))
ilk bölümü tam bitirdinmi ? tam bitirmediysen tekrar bak öyle ikinci bölüme geçiş yap ilk iki bölümde özellikle max le eleanor a dikkat et
)

izledim bende 2.bölümü @destere @sürgünüm
bu sezon daha 2 bölümden ilk sezonu geride braktı bence çünkü bu sezon denizde geçiyor sonunda hep böyle devam ederler umarım savas ve gemi sahneleri çoğalmalı bence 🙂🙂🙂
filint ahh çokkk krizmatik bir adam yaaa kaptan onun olması gerekiyordu zaten çok sevindim süper krizma var adamda

filnti hep twd dizisinden rick e benzetiyorum ben @destere @sürgünüm benzemiyormu sizce

Henüz başlamadım diziye

@MelankoliK beğenmiş bunu sanırım ben öyle duydum )))
Hadi ya benim niye haberim yok

pll yide sevmişti @MelankoliK
iki haftada bir bölüm izliyor o hızla 5 yıl sonra bize yetişir

Bu aralar biraz öyle oldu

Şu aralar 20 Dakika'ya bakıyorum diyeceğim de onun da 3 haftadır 1,5(bir buçuk) bölümünü izledim

En son Eye Candy'e bakmıştım bir de kardeşimle The Walking Dead'a bakmıştık az en son yabancı dizi olarak onları gördüm yani

Şu aralar bakamıyorum okul sezonu açılsın başlarım yine

Son düzenleme:
flint de silver da bu bölüm zekalarını konuşturdular her zaman güç işe yaramıyor mesela silver dayak yiye yiye kabullendiriyor kendini değişik bir taktik

senin vane ise benim eleanor u koruyacak tek gözlü korsandan

bu arada @Çiğdem- sen , max le annie hakkında hiç yorum yapmamışsın kınıyoruz seni

yani araya black sails ide sıkıştır hızlandığın vakit? bu dizi kaçmaz
hatta revenge i bırak buna başla

Son düzenleme:
O derece diyorsun yani bak merak ettim şimdi