Black Panther Oyuncusu Chadwick Boseman Hayatını Kaybetti

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
116,499
Puanı
1,060
2636609w380.jpg

'Black Panther' oyuncusu Chadwick Boseman, hayatını kaybetti. Bir çok filmde rol alan oyuncu 4 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düştü. Evinde ailesinin yanında son nefesini veren oyuncu henüz 43 yaşındaydı.

Boseman son olarak 'Da 5 Bloods' ismindeki Netflix filminde yer aldı. Bir çok filmde rol alan oyuncu ilk başrol kariyerini 35 yaşında elde etmişti. Ailesi Chadwick Boseman'ın bir hayalinin Muhammed Ali'nin hayatını canlandırmak istediğini belirtti.

Boseman'ın, 2022'de gösterime girmesi planlanan 'Black Panther'in devam filminde de oynatılması planlanmıştı.

Kaynak: DN

Çok çok üzüldüm haberi okurken. Kemoterapi görürken bir çok filmde yer almış ve hastalığı artık 4. evrende olunca son günlerini ailesi ile birlikte geçirmeye karar vermiş.

Türk medyası 41, İsveç medyası 43 diye yazıyor ama 77 doğumluymuş yani 43. Çok gençmiş.

Black Panther filmini izlerken baya beğenmiştim. O film iyi bir gişe yapmıştı.

Son filmi gösterime girdimi bilmiyorum ama bu senenin filmi. Son zamanlarında bile kariyerine bir film daha sığdırdı.
Allah rahmet eylesin.

Hastalığından habersizdim şok oldum. Çok gençti daha, son yılların en iyi çıkış yapan siyahi oyuncularından biriydi. Huzur içinde yatsın.

Huzur İçinde Uyusun.
Marvel dünyası sayesinde tanıdığım başarılı bir aktördü...
Genç vefat etmiş, Tanrı ailesine sabır eylesin.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Filmi izlemedim ama böyle genç bir yaşta vefat etmesi çok üzücü. Huzur içinde yatsın. :(

Gerçekten böyle genç ölen ve sevilen ünlülerin ölümünü görünce üzülüyor insan. Tedavi görürken film yapması ve sanata katkı vermesi ise ne denli güçlü bir karakter olduğunu gösteriyor. Hastalığından da haberim yoktu hiç. Dışarıya yansıtmamış sanırım fazla. RİP...

Hastalığından hiç haberim yoktu benim de, basına fazla yansıtmamayı tercih etmiş herhalde. Çok üzüldüm gerçekten, daha yeni 'Da 5 Bloods' filminde izlemiştim kendisini. Huzur içinde yatsın...

Dün bu haberi aldığımda büyük bir şok yaşadım. En sevdiğim oyunculardan biriydi. Black Panther karakteriyle tamamen uyuşmuştu. Ruffalo'nun da dediği gibi büyüklüğü daha yeni başlıyordu. Çok üzüldüm. Toprağı bol olsun.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş