Konuya cevap cer

5.bölüm

[SPOILER] Başrolünde Aziz başkanın oynadığı bölüm :A Duygusal bir Bölümdü Black Mirror bölümü olmaktan uzaktı bence bu teknoloji şu anda bile yapılabilir geldi bana farklı şekilde. Hikaye pek bana geçmedi klasik yanlış anlamadan dolayı yıllarca görüşülmeyen sonra aşıklardan biri ölünce bu gerçek ortaya çıkan bir aşk hikayesi işte [/SPOILER]

6.bölüm

Öncelikle bu bölümü izlemeden önce 4.sezon 1.bölümü mutlaka izleyin çünkü devam bölümü. İzlemeden direkt 6.bölümü izlerseniz hikayeyi kaçırırsınız.

[SPOILER] Bu hikayede hakkı yenen bir karakter varsa o da Daly'dir. İlk bölümde işe yeni gelen kız adama resmen hayranlık duyarken ve araları iyiyken kız naptı gitti 1 kişinin lafını dinleyip adama soğuk yaptı. İş yerindeki stajyer bile adama saygı duymuyor. Adam da ne yapsın intikamını sanal dünyada alıyordu gerçek hayatta göremediği saygıyı bir şekilde sanal dünyada görüyordu.

Zaten ikinci bölümde de gördük ilk dnası alınıp sisteme yüklenen kişi de Daly reisin kendisi. Köle gibi çalışıyor sistemin içinde. Geliyorlar yardım istiyorlar sen gerçek hayatta ölüsün diyorlar olsun hak etmişim diyor yine yardımcı oluyor ama yine gel bizim aramıza katıl diyen yok... Daly adamdır. [/SPOILER]