Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
1.bölüm[SPOILER] Az biraz yeşilçam tadında ama Black Mirror'a yakışan bir bölümdü. Yakın zamanda bu kadar olmasa da buna benzer şeyler yaşayacağımız kesin. İçime öküz oturdu diyebilirim. The It Crowd'dan Roy'u görmek güzel bir sürprizdi. Son sahnede neden eline maket bıçağı alıp odaya gittiğini anlamadım ama[/SPOILER]2.bölüm[SPOILER]Çok uç bir bölümdü. İzletti kendini ama o kadar da değil hocam paralel evrene girseler tamamen daha tatmin ederdi.[/SPOILER]3.bölüm[SPOILER]Klasik Netflix'te gaylik aşılayan bir bölüm daha illa aşılayacaklar yani. Konusu güzeldi bu da yakın zamanda yaşayabileceğimiz bir durumdu. Bilmiyorum sanal gerçeklik falan ama o tür bir durumda kendimi yerine koyunca ben de karaktere aşık olup arafta kalabilirdim[/SPOILER]4.bölüm[SPOILER]Yine uç bir bölüm daha. Asosyal insanlardan korkacaksın hacı ben bunu bilir bunu söylerim 2.bölümde de öyleydi. Son sahnede kabileler galiba insanların yerine geçip dünyanın sahibi oldular[/SPOILER]
1.bölüm
[SPOILER] Az biraz yeşilçam tadında ama Black Mirror'a yakışan bir bölümdü. Yakın zamanda bu kadar olmasa da buna benzer şeyler yaşayacağımız kesin. İçime öküz oturdu diyebilirim. The It Crowd'dan Roy'u görmek güzel bir sürprizdi. Son sahnede neden eline maket bıçağı alıp odaya gittiğini anlamadım ama[/SPOILER]
2.bölüm
[SPOILER]Çok uç bir bölümdü. İzletti kendini ama o kadar da değil hocam paralel evrene girseler tamamen daha tatmin ederdi.[/SPOILER]
3.bölüm
[SPOILER]Klasik Netflix'te gaylik aşılayan bir bölüm daha illa aşılayacaklar yani. Konusu güzeldi bu da yakın zamanda yaşayabileceğimiz bir durumdu. Bilmiyorum sanal gerçeklik falan ama o tür bir durumda kendimi yerine koyunca ben de karaktere aşık olup arafta kalabilirdim[/SPOILER]
4.bölüm
[SPOILER]Yine uç bir bölüm daha. Asosyal insanlardan korkacaksın hacı ben bunu bilir bunu söylerim 2.bölümde de öyleydi. Son sahnede kabileler galiba insanların yerine geçip dünyanın sahibi oldular[/SPOILER]