Diğer Black 1.Sezon Yorumları

Aaa türk dizileri gibi işte ayoll

Süresi olarak bildiğin türk dizisi gibi boş sahneler oyüzden oluyor malesef ama şu sihirbaz şapkalı adam ve salak çocuk şu azraillerin salak olmalarından şikayetçi değilim çok gülüyorum onlara

alakası yok o sahnede katilin kim olduğunu orda durduğunu ve 444 ü aşağı attığını görüyor refleks orda kendini korumadır? ama bu mal kadın her şeyi bırakmış aşağı doğru mal mal bakıp ahh ahhh yiğidoo sen ne iyi adamdın diye sayıklamayı tercih ediyor

ben sadece tek sdahneyi söyledim ama öyle alakasız yerler çok ben kore tarzına alıştığımı düşünüyordum özellikle dona bae nin dizisini izleyince orda herşey çok güzeldi burdaysa tavırlarına kıl oldum karakterlerin

Kadın 444ü korumak için partiye gitti zaten. Hastanede de gördü
Senin gibi düşünürsek hastanede gördüğü adam için neden partiye gitsin

o ayrı diğeri ayrı olay ? birinde adamı koruma ihtiyacı var uyarma ihtiyacı falan filan diğerindeyse yumurta kapıya gelmiş, baktıki adamı aşağı şutladı ne kadar tehlikeli olduğunuda biliyor birde öyle köprüden aşağı sarkıp aval aval seyretmenin anlamı yok
tamam bir kez bakar sonra katile doğru döner ama orda kadın sanki hafızasını yitiriyor bir kaç saniye önceyi silmiş aklından, tamamen kendisi köprü ve 444 ün suya düşüşü kalmış aklında geri plan yok

Başka dizimi keşfetti naptı sankı bahane uydurup diziden kaçmaya çalısıyor

Ben kırmızıladiğim yeri diyorum. Bu sahneyi her filmde dizide görürüz. Sevdiği adam sonuçta, orda acısını yaşıyordur
Şimdi o sahneye anlam kattırma bana durduk yere

Hay ağzına sağlık
Aynı şeyi söylediğimiz halde takıldıgı yere bak

Kayda değer bulmadım baheneleri @destere e bey baya baya kaçmaya çalısıyorsun baktın bölüm sayısı 18 de falan bitiyor yanı geçerli sebeğte sunamıyorsun mis gibi dizi

Ben kırmızıladiğim yeri diyorum. Bu sahneyi her filmde dizide görürüz. Sevdiği adam sonuçta, orda acısını yaşıyordur
Şimdi o sahneye anlam kattırma bana durduk yere
diziden kaçmam kesinlikle ama öyle fazlada sevmedim yani
idare eder gibi...
bu diziyi hızlı bir şekilde bitirip bir an önce jessica jonesuma kavuşmak istiyorum

Ben jessicaya pazartesi başlarım. Luci-Arrow-Gotham bölümleri duruyor. Haftaya cumartesi pazar onları tamamlarım. Haftaiçi de bu diziyi 2şer izleyerek bitiririm.
arrowu burakmamışmıydın okçu oğlan için harcadığın zamana yazık

ben araya this is us katarım belki diğerleri dursun hele

zenci gırtlağı sevenler ekran başına sevmeyenler (ben dahil) ekranı kırsın

Dönmüş diye gördüm ama altyazısı düşmediyse o ayrı

Yok bırakmadım da illallah dedirtti bu sezon
arrowu burakmamışmıydın okçu oğlan için harcadığın zamana yazık

ben araya this is us katarım belki diğerleri dursun hele
Aaa evet Lucifer gelmiş bu Salı yeni bölüm gelemden izlemek lazım

Arrow konusunda @destere e hak vereceğim rüyamda görsem inanmazdım
Son 3 bölümü falan bende yok şuan bir türlü devam edemedim

zenci gırtlağı sevenler ekran başına sevmeyenler (ben dahil) ekranı kırsın
Yanlış yer cnm