Mylasa Favori Üye Katılım 3 Nisan 2011 Mesajlar 5,383 Reaksiyon puanı 39 Puanı 159 27 Ağustos 2011 #21 çarşambaya bizim yengenin tekrarınida koyabilirler
Fks14 Süper Emekli Katılım 15 Şubat 2011 Mesajlar 55,491 Reaksiyon puanı 2,350 Puanı 809 27 Ağustos 2011 #22 Ulvi Ç.' Alıntı: çarşambaya bizim yengenin tekrarınida koyabilirler Genişletmek için tıkla ... Evet, iyi bir düsünce. Ama Bir Çocuk Sevdim Genis Aile'yi etkiler..
Ulvi Ç.' Alıntı: çarşambaya bizim yengenin tekrarınida koyabilirler Genişletmek için tıkla ... Evet, iyi bir düsünce. Ama Bir Çocuk Sevdim Genis Aile'yi etkiler..
bazinga Admin Katılım 1 Şubat 2007 Mesajlar 93,804 Reaksiyon puanı 50,472 Puanı 1,060 Konum İstanbul Web Sitesi izleryazar.com 27 Ağustos 2011 #23 Bence hatalı karar. Hazır tutmuşken, müthiş reytingler almışken yeriyle oynamak çok saçma bence... Bir Çocuk Sevdim'i koyacaklar çok büyük ihtimal. O da tutar büyük ihtimal ama Bizim Yenge düşüş yaşar yeni gününde. Geniş Aile, bir hafta çok iyi gider ama sonraki haftalarda Muhteşem Yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim ve Çocuklar Duymasın karşısında çok zorlanır...
Bence hatalı karar. Hazır tutmuşken, müthiş reytingler almışken yeriyle oynamak çok saçma bence... Bir Çocuk Sevdim'i koyacaklar çok büyük ihtimal. O da tutar büyük ihtimal ama Bizim Yenge düşüş yaşar yeni gününde. Geniş Aile, bir hafta çok iyi gider ama sonraki haftalarda Muhteşem Yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim ve Çocuklar Duymasın karşısında çok zorlanır...