'Bizim Yenge' Ekrana Veda Ediyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kanal D'de yayınlanan Bizim Yenge dizisinin ekran macerası bitiyor.
Kanal D'nin yaz sezonunda yayına soktuğu, Şebnem Bozoklu ve İlker Aksum'un başrolünü oynadığı Bizim Yenge dizisinin ekran macerası bitiyor. Dizinin oyuncularından Caner Özyurtlu, dizinin yayından kaldırıldığını Twitter'dan açıkladı. Twitter hesabına "Bizim Yenge bitti. Tekrar çalışmak isteyecegim pek cok insanla tanıştım. En azından artık fönsüzüm:)" yazan Özyurtlu, hali hazırda çekilmiş iki bölümün yayınlanmasının ardından dizinin ekrana veda edeceğini ifade etti

49288.jpg

Reyting kurbani oldu demek yanlis olur bence.. Senaryo oyunu kadrosuna bakilirsa zayif kaliyordu maalesef.

Bence kalkmaması gerekiyordu. Reytingleri fena gitmiyordu 1-2 ay daha devam edebilirdi...

Tabii diziyi izlemiyorum, senaryo gerçekten çok kötü durumdaysa ve bu yüzden kaldırıldıysa saygı duymak lazım :)

Daha devam edebilirdi aslında,sezon sonuna kadar ama belki de yapımcı senaryonun toparlanamayacağını düşünüp biirmek istemiş de olabilir, şu senaryo yazma sıkıntısı tüm dizilerin sonu oluyor malesef, 3 bölüm yazıp çekime başlıyorlar, böyle olunca da 5. bölümde sıkıcı sahneler, ana konudan uzaklaşmalar ve çırpınışlar başlıyor.

Bir sezonu yazmadan çekime başlamayın artık kardeşim ya, kaç dizi daha bu nedenle bitecek !

Söyle de düsünmek lazim; Tatli Hayat, Bir Istanbul Masali, Ikinci Bahar, Avrupa Yakasi vs diziler neden hala akillarda efsane olarak algilaniyor? Basladilar bilmem kaçinci bölüme geldiler ve final yaptilar. Bu dizi "bitti" anlamina gelir.

Fakat bir dizi baslarsa ve bilmem kaçini bölüme gelir reytingde bekleneni veremeyince ve pat diye kaldirilisa dizi "yayindan kalkti" olur.. Ve bu da seyirciye saygisizlik olur..

Bakalim Bizim Yenge gerçekten final mi yapacak yoksa yayindan mi kaldirilacak ?

bizim yenge güzeldi ama yetenk sizsiniz başladıktn sonrra hiç izleyemedim... konu ve senaryoya değinecek olursam başlarda gzeldi dediğim gbi sonrasını izlemedğim için bilemem ama bitmesi yinede üzdü 😛

Bitmesi iyi oldu bence Kanal D açısından Kanal D'nin standartları altında bir reyting alıyordu çünkü :smile:

Dizin hikayesi senaryo bakımından kısıtlıydı.İlk 3 bölüm falan iyiydi ama sonra espriler düştü kalite düştü ve bu durumlara geldi.

Çok iyi başlamıştı dizi ama daha sonra rakipler güçlenince yavaş yavaş düşüş başladı.Ve Bir komedi dizisi daha sona erdi.

Söyle de düsünmek lazim; Tatli Hayat, Bir Istanbul Masali, Ikinci Bahar, Avrupa Yakasi vs diziler neden hala akillarda efsane olarak algilaniyor? Basladilar bilmem kaçinci bölüme geldiler ve final yaptilar. Bu dizi "bitti" anlamina gelir.

Fakat bir dizi baslarsa ve bilmem kaçini bölüme gelir reytingde bekleneni veremeyince ve pat diye kaldirilisa dizi "yayindan kalkti" olur.. Ve bu da seyirciye saygisizlik olur..

Bakalim Bizim Yenge gerçekten final mi yapacak yoksa yayindan mi kaldirilacak ?

yayından kaldırılıcak. cunku hazırda 2 bolum varmıs onlar yayınlanıcakmıs. ama belki fox diziyi alabilir diye dusunuyorum. yani suanki reytingler foxu fazlasıyla rahat ettirir

yayından kaldırılıcak. cunku hazırda 2 bolum varmıs onlar yayınlanıcakmıs. ama belki fox diziyi alabilir diye dusunuyorum. yani suanki reytingler foxu fazlasıyla rahat ettirir

Aslında sadece Fox değil Kanal D dışındaki tüm kanalları memnun eder herhalde Bizim Yenge'nin reytingleri ama kanal ve gün değişince reyting düşer korkusundan almazlar :)

pt 2 ye aldılar ve reyting olarak yeterli bi oran alıyorlardı belki reyting terörü kurbanı olmuşlardır kim bilir :)

Sunu da düsünmek lazim belki Kanal D yeni dizileri için yer açmak istemistir.. Nurgül Yesilçayin ve Sahin Irmak'in dizisi geliyor... Yalan Dünya geliyor..

iffet göndermesi süper diziydi ama komedi bakımından vasatın üstüne çıkamadı hayırlısı olsun