Bizim Site 5.Bölüm-Yeni Bölüm

Kaç Puan Verdiniz?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 8

• 9

Oy: 2 28.6%
  • 10

Oy: 2 28.6%

• Kullanılan toplam oy
    7

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
860
Bizim Site 5.Bölüm-Yeni Bölümü(22.07.2011)

Bu Dizideki Hikaye Fantastiktir Kimse Üstüne Alınmasın

5-Bölüm

Herkes dizikoliğin etkinliğine gitmek için Bizim Siteye gider

OzaN:Hoşgeldiniz sevgili forum üyeleri

Forum Üyeleri:Hoş bulduk

Xdragxx:Etkinlik kaçta bitecek?

Cevaa:Dur hacı naptın sen daha yeni başlıyoruz

AlemTo:Hadi OzaN başlıyoruz tartışmaya

OzaN:İlk dizikoliğimiz dizimiz geniş aile Geniş Aile deyince ne aklınıza geliyor? ondan sonra ilk cevabı veren kişi soru soracak

Xdragxx:Abdest almak için kiliseye giden Ulvi,dizi anınızı anlatın

Cevaa:Hacı geçenlerde,geçenlerde dedisem 10 sene öncesi Örümcek adam seyrettim örümcek ısırdı beni bende örümcek adam mı oldum diye alt kattaki komşu kızının evine gidem dedim ama şükriye ninenin en alt bodrum katına indim allahtan evimiz o kadar yüksek değildi.Çocuklar Duymasın

AlemTo:Geçenlerde migrosa gittim Tamer Karadağlı gibi bu makarna uçmuyor dedim çıkışa kadar kovaladılar şimdiki konu Kavak yelleri

Draqa0:Sınavda idim kavak yellerindeki gibi 1.soru 2.soru sordum onlarda bana sen bize söyle dedi ben nereden bilem dedim onlarda o zaman ne .... varda yanımaza oturdun dedi şimdiki dizi konuğu yahşi cazibe

Ulvi Ç😛eker Pekmez gibi doktor kılığına girip anneanemden para koparmak istedim ama bana kapıda oo!! sen ne zaman büyüdün de doktor oldun dedi ve dondum kaldım şimdiki konu dizisi New yorkta 5 minare

The Killining:Fragmanda adam kendi kendine dönüyordu bende minarede döndüm bir anda kendimi amerikada sandım şimdiki konumuz Kurtlar Vadisi Pusu

Neferet:Bodruma tatile gitmiştim krem bulamadım yandaki beyden krem istedim seside kız gibidi birde bir baktım Polat Alemdarmış

OzaN:Bu kadarlık yeter herkes bugün burada yatsın

Tüm üyeler kabül eder Gece herkes uyur ama su uyur draqa0 uyumaz draqa0 OzaN adminin odasına gider

OzaN kalk kalk site çökmüş

OzaN:Ne!!! bir de bir bakar sitede birşey yok

Draqa0 aynı şeyi bir daha yapar ama OzaN bu sefer inanmaz draqa0 daha değişik bir fikir bulur ama OzaN daha akıllı davranı draqa0 bak baksana arkana draqa0 arkasına bakar arkasında şöyle yazar;

Ben çok akıllıyım ama OzaN kadar değil bak baksana arkana der ve OzaN alnına yavaş şekilde vurur ve üf de der

Draqa0:Üf!!

Sabah kalktığında OzaN bizim site bugün tatile çıkıyoruz hadi toplanın herkes kalkar ama AlemTo kalkmaz

AlemTo:Uykuda sayıklamaya başlar rğyasından kim 1 milyon istere katılmıştır hadi 1.000.000 alacağım soru sorun

OzaN:İki gönül bir olunca ne olur?

AlemTo:Samanlığı polis basar

OzaN duruma gülerek AlemTonun ensesinden tuta tuta minübüse koyar

AlemTo:Minübüste AlemTo ilkide arkadaş benzini bitirmişim yoksa benzin parası yine bana kakalancaktı

OzaN:Ula ilkide AlemTonun geçenlerde aldığı benzini boşaltmışım yoksa yine yolda kalacaktık

AlemTo:Ula ne diyorsunuz siz

Cevaa:Hacı günaydın Neden söylemedin bize?

AlemTo:Neyi?

Cevaa:9 Aylık hamile olduğunu

AlemTo:İlkokul çocukları gibi esprili yapmayın büyüyün bıraz

AlemTo:Benim tuvaletim geldi durdur şunu OzaN

OzaN:Bir şartım var yoksa durdurmam Şişe de

AlemTo:Şişe

OzaN:Git duvara eşe de gel

AlemTo:Tövbe tövbe bunlar yine çocukluk zamanına dönmüş

Bu arada papatya koparan Şinir şey

Şinirşey:Seviyor sevmiyor sonunda sevmiyor!!

Kralemçi:Bak beni nasıl anladı bu fallara inanacaksın arkadaş nasıl bildi bak benim seni sevmediğimş

Şinir ŞeY:Rüzgar ne kadar essedde alıp götüreceği tozdur

Kralemçi:Bana mı dedin?

Şinir Şey:Sana toz derdim ama sen kayasın ki tozmusun

Kralenmçi:Tozum ne olacak

Şinir Şey:Üf o zaman kaybol

OzaN:Tamam,gereksiz cümleler silindi

Şinir Şey:Mu ha burası site değil sen kendini sitede sandın galiba OzaN

OzaN:Öyle oldu evet bu AlemTo kafa bırakmadı ki

Şinir Şey:AA bu Behlül değil mi?

Kralemçi:
Su gelir lüle lüle.Yar gelir güle güle sakınlıkla karanlık yerde selam verme Behlüle

Şinir ŞeY:Ne diyorsun aptal sen

AlemTo arabaya gelir hadi gidelim

-5.Bölüm Sonu-

Bizim Site Sakinleri Tatilde Ne Yapacaklar? Daha Ve Fazlası Yarın 6.Bölümüyle-SEZON FİNALİ Favori.Forumda

Son düzenleme:
😛 5 minare olarak düzelttim :) puan iyi ama düşük geldi öncekilerine göre;Bdemek ki hata yapmışım üzüldüm :(

puanı o yanlıştan dolayı düşük vermedim ve konusu ve esprileri öncekilere göre kötü konusu düzgün olursa yine 8 9 10 puan veririm...

Epey düşüklük oldu bu bölüm yarın espriler güzel olacak:) bugün de o kdar kötü değildi:D