Bizim Site 5.Bölüm-Yeni Bölümü(22.07.2011)
Bu Dizideki Hikaye Fantastiktir Kimse Üstüne Alınmasın
5-Bölüm
Herkes dizikoliğin etkinliğine gitmek için Bizim Siteye gider
OzaN:Hoşgeldiniz sevgili forum üyeleri
Forum Üyeleri:Hoş bulduk
Xdragxx:Etkinlik kaçta bitecek?
Cevaa
ur hacı naptın sen daha yeni başlıyoruz
AlemTo:Hadi OzaN başlıyoruz tartışmaya
OzaN:İlk dizikoliğimiz dizimiz geniş aile Geniş Aile deyince ne aklınıza geliyor? ondan sonra ilk cevabı veren kişi soru soracak
Xdragxx
bdest almak için kiliseye giden Ulvi,dizi anınızı anlatın
Cevaa:Hacı geçenlerde,geçenlerde dedisem 10 sene öncesi Örümcek adam seyrettim örümcek ısırdı beni bende örümcek adam mı oldum diye alt kattaki komşu kızının evine gidem dedim ama şükriye ninenin en alt bodrum katına indim allahtan evimiz o kadar yüksek değildi.Çocuklar Duymasın
AlemTo:Geçenlerde migrosa gittim Tamer Karadağlı gibi bu makarna uçmuyor dedim çıkışa kadar kovaladılar şimdiki konu Kavak yelleri
Draqa0:Sınavda idim kavak yellerindeki gibi 1.soru 2.soru sordum onlarda bana sen bize söyle dedi ben nereden bilem dedim onlarda o zaman ne .... varda yanımaza oturdun dedi şimdiki dizi konuğu yahşi cazibe
Ulvi Ç😛eker Pekmez gibi doktor kılığına girip anneanemden para koparmak istedim ama bana kapıda oo!! sen ne zaman büyüdün de doktor oldun dedi ve dondum kaldım şimdiki konu dizisi New yorkta 5 minare
The Killining
ragmanda adam kendi kendine dönüyordu bende minarede döndüm bir anda kendimi amerikada sandım şimdiki konumuz Kurtlar Vadisi Pusu
Neferet:Bodruma tatile gitmiştim krem bulamadım yandaki beyden krem istedim seside kız gibidi birde bir baktım Polat Alemdarmış
OzaN:Bu kadarlık yeter herkes bugün burada yatsın
Tüm üyeler kabül eder Gece herkes uyur ama su uyur draqa0 uyumaz draqa0 OzaN adminin odasına gider
OzaN kalk kalk site çökmüş
OzaN:Ne!!! bir de bir bakar sitede birşey yok
Draqa0 aynı şeyi bir daha yapar ama OzaN bu sefer inanmaz draqa0 daha değişik bir fikir bulur ama OzaN daha akıllı davranı draqa0 bak baksana arkana draqa0 arkasına bakar arkasında şöyle yazar;
Ben çok akıllıyım ama OzaN kadar değil bak baksana arkana der ve OzaN alnına yavaş şekilde vurur ve üf de der
Draqa0:Üf!!
Sabah kalktığında OzaN bizim site bugün tatile çıkıyoruz hadi toplanın herkes kalkar ama AlemTo kalkmaz
AlemTo:Uykuda sayıklamaya başlar rğyasından kim 1 milyon istere katılmıştır hadi 1.000.000 alacağım soru sorun
OzaN:İki gönül bir olunca ne olur?
AlemTo:Samanlığı polis basar
OzaN duruma gülerek AlemTonun ensesinden tuta tuta minübüse koyar
AlemTo:Minübüste AlemTo ilkide arkadaş benzini bitirmişim yoksa benzin parası yine bana kakalancaktı
OzaN:Ula ilkide AlemTonun geçenlerde aldığı benzini boşaltmışım yoksa yine yolda kalacaktık
AlemTo:Ula ne diyorsunuz siz
Cevaa:Hacı günaydın Neden söylemedin bize?
AlemTo:Neyi?
Cevaa:9 Aylık hamile olduğunu
AlemTo:İlkokul çocukları gibi esprili yapmayın büyüyün bıraz
AlemTo:Benim tuvaletim geldi durdur şunu OzaN
OzaN:Bir şartım var yoksa durdurmam Şişe de
AlemTo:Şişe
OzaN:Git duvara eşe de gel
AlemTo
övbe tövbe bunlar yine çocukluk zamanına dönmüş
Bu arada papatya koparan Şinir şey
Şinirşey:Seviyor sevmiyor sonunda sevmiyor!!
Kralemçi:Bak beni nasıl anladı bu fallara inanacaksın arkadaş nasıl bildi bak benim seni sevmediğimş
Şinir ŞeY:Rüzgar ne kadar essedde alıp götüreceği tozdur
Kralemçi:Bana mı dedin?
Şinir Şey:Sana toz derdim ama sen kayasın ki tozmusun
Kralenmçi
ozum ne olacak
Şinir Şey:Üf o zaman kaybol
OzaN
amam,gereksiz cümleler silindi
Şinir Şey:Mu ha burası site değil sen kendini sitede sandın galiba OzaN
OzaN:Öyle oldu evet bu AlemTo kafa bırakmadı ki
Şinir Şey
A bu Behlül değil mi?
Kralemçi:Su gelir lüle lüle.Yar gelir güle güle sakınlıkla karanlık yerde selam verme Behlüle
Şinir ŞeY:Ne diyorsun aptal sen
AlemTo arabaya gelir hadi gidelim
-5.Bölüm Sonu-
Bizim Site Sakinleri Tatilde Ne Yapacaklar? Daha Ve Fazlası Yarın 6.Bölümüyle-SEZON FİNALİ Favori.Forumda
Bu Dizideki Hikaye Fantastiktir Kimse Üstüne Alınmasın
5-Bölüm
Herkes dizikoliğin etkinliğine gitmek için Bizim Siteye gider
OzaN:Hoşgeldiniz sevgili forum üyeleri
Forum Üyeleri:Hoş bulduk
Xdragxx:Etkinlik kaçta bitecek?
Cevaa
AlemTo:Hadi OzaN başlıyoruz tartışmaya
OzaN:İlk dizikoliğimiz dizimiz geniş aile Geniş Aile deyince ne aklınıza geliyor? ondan sonra ilk cevabı veren kişi soru soracak
Xdragxx
Cevaa:Hacı geçenlerde,geçenlerde dedisem 10 sene öncesi Örümcek adam seyrettim örümcek ısırdı beni bende örümcek adam mı oldum diye alt kattaki komşu kızının evine gidem dedim ama şükriye ninenin en alt bodrum katına indim allahtan evimiz o kadar yüksek değildi.Çocuklar Duymasın
AlemTo:Geçenlerde migrosa gittim Tamer Karadağlı gibi bu makarna uçmuyor dedim çıkışa kadar kovaladılar şimdiki konu Kavak yelleri
Draqa0:Sınavda idim kavak yellerindeki gibi 1.soru 2.soru sordum onlarda bana sen bize söyle dedi ben nereden bilem dedim onlarda o zaman ne .... varda yanımaza oturdun dedi şimdiki dizi konuğu yahşi cazibe
Ulvi Ç😛eker Pekmez gibi doktor kılığına girip anneanemden para koparmak istedim ama bana kapıda oo!! sen ne zaman büyüdün de doktor oldun dedi ve dondum kaldım şimdiki konu dizisi New yorkta 5 minare
The Killining
Neferet:Bodruma tatile gitmiştim krem bulamadım yandaki beyden krem istedim seside kız gibidi birde bir baktım Polat Alemdarmış
OzaN:Bu kadarlık yeter herkes bugün burada yatsın
Tüm üyeler kabül eder Gece herkes uyur ama su uyur draqa0 uyumaz draqa0 OzaN adminin odasına gider
OzaN kalk kalk site çökmüş
OzaN:Ne!!! bir de bir bakar sitede birşey yok
Draqa0 aynı şeyi bir daha yapar ama OzaN bu sefer inanmaz draqa0 daha değişik bir fikir bulur ama OzaN daha akıllı davranı draqa0 bak baksana arkana draqa0 arkasına bakar arkasında şöyle yazar;
Ben çok akıllıyım ama OzaN kadar değil bak baksana arkana der ve OzaN alnına yavaş şekilde vurur ve üf de der
Draqa0:Üf!!
Sabah kalktığında OzaN bizim site bugün tatile çıkıyoruz hadi toplanın herkes kalkar ama AlemTo kalkmaz
AlemTo:Uykuda sayıklamaya başlar rğyasından kim 1 milyon istere katılmıştır hadi 1.000.000 alacağım soru sorun
OzaN:İki gönül bir olunca ne olur?
AlemTo:Samanlığı polis basar
OzaN duruma gülerek AlemTonun ensesinden tuta tuta minübüse koyar
AlemTo:Minübüste AlemTo ilkide arkadaş benzini bitirmişim yoksa benzin parası yine bana kakalancaktı
OzaN:Ula ilkide AlemTonun geçenlerde aldığı benzini boşaltmışım yoksa yine yolda kalacaktık
AlemTo:Ula ne diyorsunuz siz
Cevaa:Hacı günaydın Neden söylemedin bize?
AlemTo:Neyi?
Cevaa:9 Aylık hamile olduğunu
AlemTo:İlkokul çocukları gibi esprili yapmayın büyüyün bıraz
AlemTo:Benim tuvaletim geldi durdur şunu OzaN
OzaN:Bir şartım var yoksa durdurmam Şişe de
AlemTo:Şişe
OzaN:Git duvara eşe de gel
AlemTo
Bu arada papatya koparan Şinir şey
Şinirşey:Seviyor sevmiyor sonunda sevmiyor!!
Kralemçi:Bak beni nasıl anladı bu fallara inanacaksın arkadaş nasıl bildi bak benim seni sevmediğimş
Şinir ŞeY:Rüzgar ne kadar essedde alıp götüreceği tozdur
Kralemçi:Bana mı dedin?
Şinir Şey:Sana toz derdim ama sen kayasın ki tozmusun
Kralenmçi
Şinir Şey:Üf o zaman kaybol
OzaN
Şinir Şey:Mu ha burası site değil sen kendini sitede sandın galiba OzaN
OzaN:Öyle oldu evet bu AlemTo kafa bırakmadı ki
Şinir Şey
Kralemçi:Su gelir lüle lüle.Yar gelir güle güle sakınlıkla karanlık yerde selam verme Behlüle
Şinir ŞeY:Ne diyorsun aptal sen
AlemTo arabaya gelir hadi gidelim
-5.Bölüm Sonu-
Bizim Site Sakinleri Tatilde Ne Yapacaklar? Daha Ve Fazlası Yarın 6.Bölümüyle-SEZON FİNALİ Favori.Forumda
Son düzenleme: