"Bizim Okul" Dizisinin Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
''Akasya Durağı'', "Arka Sokaklar" ve "Alev Alev" adlı dizilerin yapımcısı olan Erler Film yeni dizisi "Bizim Okul"un oyuncu kadrosunu şekillendiriyor.

Daha önce dizide: Zeki Alasya, Levent Ülgen ve Cezmi Baskın'ın olacağını duyurmuştuk. Alınan son habere göre dizinin kadrosuna Cem Davran ve Volkan Severcan da dahil oldu. Volkan Severcan son olarak "Çocuklar Duymasın" adlı dizide rol almıştı.

2mwi2x5.png

Not: Cem Davran dizide müzik öğretmenini, Volkan Severcan ise edebiyat öğretmenini canlandıracak.

Dizi hangi kanalda olacak? Kadro şimdilik iyi, bakalım öğrenci rollerini kim canlandıracak.

Süper İzlerim.Bütün sevdiğim oyuncular Bir arada:D

- - - Ekleme - - -

Özellikle Çocuklar Duymasındakiler ve Sinan Kaya:D

- - - Ekleme - - -

Sırf Cem Davran için bakmayabilirim

Süper İzlerim.Bütün sevdiğim oyuncular Bir arada:D
Öğrenci rollerini kim yapacak acep onu merak ettim. Kazık kadar adamları toplayıp öğrenci yapmazlar umarım. Öğrenci rollerini canlandıracak oyuncularda belli olsun bende o zmn izleyip izlemiceme karar vericem.

- - - Ekleme - - -

west sen kaca gidiyon? bu 3.yazışım :D

dizi kesin tutar pis yediliye rakip olur gerçi koçum benim gibi bişey olsa diğer insanlard izler ama oyunculuklar ekzejere edilirse anca pis yediliye rakip olur. volkan severcanın oyunculugu hep ekzejeredir adam normal oynayamıyor :))) bari değiştirse oyunculugunu o da yok.. bir kaç kaliteli oyuncu daha lazım

Kopyalama olmasin diye o kismi kullanmadim.

Bunları silip kendi laflarını yazabilirdin. Mesela orada soyadları yazmıştı, ben isimlerini yazdım :)

Başli başina yanliş bi kural.Sizin elinizde AA haber cihan haber ajansı doğan haber ajansı gibi kaynaklariniz yok ki kendi cümlelerinizle haberleri oluşturabilirsiniz.Sizde herkes gibi o site senin bu site benim gibi haberleri aliyorsunuz.Kopyala yapiştira izin verip sadece kaynak göstersiniz yeter.Haber siteleri ne diyor "kaynak gösterilmeden kullanılamaz".Bunda hiç bi hukuki zarar görmuyorum.

---Ekleme---
@OzaN dediği gibi kadro iyi olsada Erler Film sonuçta kalite 0 altinda.Bu arada atv olabilir diye düşünmeden edemedim.Hangimiz daha beter diziyiz dalinda çarşamba pis 7'liye kafa tutar.

ha alev alev ha bizim okul... izlerim severim bu tip genclik dizilerini.

Son düzenleme: