'Bizim Okul' Dizisinden Büyük Hata-FF ÖZEL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,059
Atv ekranlarında 2 şubat 2013 cumartesi itibariyle yayın hayatına başlayan dizi 'Bizim Okul' un ilk bölümünde çok ilginç bi hataya imza atıldı.

Leven Ülgen'in canlandırdığı öğretmen karakteri öğretmenler odasında 12 AĞUSTOS 2012 PAZAR günü oynanan Galatasaray-Fenerbahçe süper kupa maçının özetini izliyordu ve yanındaki öğretmen arkadaşına dünkü maçın özetini izliyorum dedi.

Yani 13 AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ günü okul olduğunu görüyoruz.

Ağustos ayında okulların kapalı olduğu düşünülürse dizide çok büyük bi mantık hatası var ve üstelik günümüzden 6 ay geride olmuş oluyor.

Son düzenleme:
Günümüzden önce başlayacak ki şimdi tatil zaten
Akasya durağı ekibinden başka ne beklenebilir ki

Dikkat ettiklerini sanmıyorum maç olsun diye koymuşlar işte gerçekle birebir uymasını beklemek hata olur komedi dizisinde.

Dikkat ettiklerini sanmıyorum maç olsun diye koymuşlar işte gerçekle birebir uymasını beklemek hata olur komedi dizisinde.

yok artık öyle şey mi olur maç yazın oynandı böyle saçmalık olamaz bence

takas dakikasını atlamayarak dikkatli izlemiş.

HATA 2 : Alamancı kız sınıfa giriyor, sonraki 5 sahnede kız görünmüyor sınıfta. "Sihirli Annem" dizisinden de araklama var herhalde

1 sahnesini izlemedim, twitterda gördüm akasya durağından sonra kesinlikle izlemem

yok artık öyle şey mi olur maç yazın oynandı böyle saçmalık olamaz bence

Komedi dizilerinde hep olan bir şey. Senarist maçla ilgili espri yapmak istediği zaman; "zaman" kavramının pek önemi olmuyor.
ATV'de olan bir maç görüntüsü istemişlerdir onu bulmuş, onu kullanmışlardır.

takas dakikasını atlamayarak dikkatli izlemiş.

ilk 15 dk sını izledim orda gördüm reyting konusuna da yazmıştım baktım beyazsoy konuyu aömadı ben açtım %100 hata o maç ağustos ta oynandı o zaman okul mokul yoktu

- - - Ekleme - - -

atv de o kadar türkiye kupası maçı oynandı onları koysalarda bu %100 de hata admin boşuna savunma yapma

Komedi dizisinde hata aramanın kendisi hata zaten.

35 yaşlı adamların okul üniforması giyip öğrenci olmasına takılmıyorsunuz da buna mı takılıyorsunuz?

zaman hatası var

bence bu dizinin kendisi hata
)) .. orda ögretmen akşam ki maçı izliyorum demeseydi hata olmayacaktı am mecburen hata oldu çünkü lig tv den görüntüleri almak yerine çünkü onlara para vereceklerdi atv deki maçı kulanmışlar

aga o kadar türkiye kupası maçı oynandı atv de onları alsalardı yakında zamanda da çok maç oynandı resmen umursamazlık

erler film farkı