"Bizim Okul" Dizisinde Gerçek Okul Anıları Yer Alacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
"Bizim Okul" Dizisinde Gerçek Okul Anıları Yer Alacak!

Hikayesini Paylaşan, Okul Anısını “Bizim Okul” Dizisinde İzleyecek!

Erler Film`in yeni dizisi "Bizim Okul" atv ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Dizinin senaryosunda gerçek yaşanmış anılara yer verilecek!

Eğlenceli okul anılarını Erler Film`e gönderen izleyicilerin, okul anıları değerlendirilecek ve güzel olanlar senaryoya dahil edilecek.

"Bizim Okul" çok yakında atv`de!

140120131200353792755_2.jpg

Çok güzel bir uygulama. Tebrik etmek lazım. Böylesi daha iyi olacaktır. :)

İyi olur, en azından lisede olmayacak şeyleri görmeyiz.

Güzel bir uygulama olur, reytingleri de etkileyecektir. :)

hikayesini paylaşana ödül yoksa niye millet paylassın yahuu. tesfık olmalı yoksa pek gönderen olmaz zati erler film eski türk fımlerınden aparır aparır dizi yaparlar

Uygulama güzel.Ama hala kuşkularım var.Cennet mahallesi ve Akasya Durağı'nın senaristi olan Resul Ertaş yine aynı konuları işlemez. :)

ATV de fragmanini gördüm. Akasya Duragi nin kadrosu buraya transfer olmus! Bence kesinlikle hafta sonu yayinlanir, ara sira izleyebilirim tabi Pis Yedili gibi cocukca olmazsa...

biz niye necoyu eleştiriyoruz polat tiplemesinden başka bir numarası yok diye kalitesiz oyuncu diye , kaliteli oyuncular farklı alanlarda farklı rollerde kendini gösterir

boş adamlar tek tip gider diye eleştiriyoruz yani cem davran polat kadar boş oyuncu olmasada bugüne kadar yaptığı tek iş ruhsarsa onada şüpheyle bakmak lazım dimi yani :))

nerden nereye işte laf lafı açıyor :))

laf lafı açıyor yatutarsa forumdan kaçıyor :D ( kafiyeli oldu ya la :D ) biraz ders çalışayım :D

biz niye necoyu eleştiriyoruz polat tiplemesinden başka bir numarası yok diye kalitesiz oyuncu diye , kaliteli oyuncular farklı alanlarda farklı rollerde kendini gösterir

boş adamlar tek tip gider diye eleştiriyoruz yani cem davran polat kadar boş oyuncu olmasada bugüne kadar yaptığı tek iş ruhsarsa onada şüpheyle bakmak lazım dimi yani :))

nerden nereye işte laf lafı açıyor :))

Aileden tiyatrocudur.

Cem Davran Ruhsar'da Mazhar rolünü canlandırdı.

Kahpe Bizans'ta Yetiş Bey karakterini oynadı.

İzmir Çetesi'nde Ahmet İptenalır adlı avukatı oynadı.

Tv8'de yayınlanan Çete adlı skeç tarzı programda birçok tipten tipe girdi.

Birçok önemli tiyatro oyunlarında boy gösterdi.

Daha varda sayması zor geliyor.:)

:)

Aileden tiyatrocudur.

Cem Davran Ruhsar'da Mazhar rolünü canlandırdı.

Kahpe Bizans'ta Yetiş Bey karakterini oynadı.

İzmir Çetesi'nde Ahmet İptenalır adlı avukatı oynadı.

Tv8'de yayınlanan Çete adlı skeç tarzı programda birçok tipten tipe girdi.

Birçok önemli tiyatro oyunlarında boy gösterdi.

Daha varda sayması zor geliyor.:)

:)

diğerlerini bilememde kahpe bizansta oynamıştı çokda iyi oynamıştı onu unuttum

izmir çetesinde sanırım konuk oyuncudur ben izlediğim halde görmedim

tabiki tiyatrocu olması çok büyük avantaj ama sanırım daha komedi dışına çıkmadı ?

diğerlerini bilememde kahpe bizansta oynamıştı çokda iyi oynamıştı onu unuttum

izmir çetesinde sanırım konuk oyuncudur ben izlediğim halde görmedim

tabiki tiyatrocu olması çok büyük avantaj ama sanırım daha komedi dışına çıkmadı ?

Zaten dram oynamak kolaydır.Önemli olan güldürebilmek.Herkes ağlatabilir.Müge Anlı'dakiler bile ağlatıyor bazılarını.:D