Bizim Okul Dizisi Yakında Atv'de !

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
148
BİZİM OKUL YAKINDA ATV'DE

Akasya Durağından bazı oyuncular bu diziyle karşımıza çıkacaklar.

Türker İnanoğlu yapımı olacak dizi.

Oyuncu Kadrosu

Zeki Alasya

Levent Ülgen

Cezmi Baskın

Sefa Tantoğlu

Pınar Aydın

Gazanfer Ündüz

Mehmet Kurt

Cem Davran

Volkan Severcan

Yönetmen koltuğunda Yaşar serinerin oturacağı dizinin Akasya Durağını kaleme alan Resul Ertaş yazıyor.

FRAGMAN

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bizim Okul Yakında Atv'DE

Zeki Alasya, Cezmi Baskın , Levent Ülgen , Pınar Aydın, Gazanfer Ündüz ve Mehmet Kurt gibi isimlerin yer alacağı Bizim Okul Yakında Atvde başlayacak!

Bizim Okul Yakında ATV'de Başlıyor!

kadrosunda Zeki Alasya, Cezmi Baskın , Levent Ülgen , Pınar Aydın, Gazanfer Ündüz ve Mehmet Kurt gibi isimlerin yer alacağı Bizim Okul Yakında ATVde Başlıyor , dizinin KanalDde ekranlara geleceği duyurulmuştu ve konular da açılmıştı ancak dizi ATVde ekranlara gelecek

Cennet Mahallesi bittikten sonra Görgüsüzler çıkmıştı ATV'de. İlk bölümüyle çok yüksek reyting alıp 3-4 bölümde yayından kalkmıştı. Muhtemelen bu dizi de öyle olur gibi. Yine de fragmanı görmek gerek. :)

tüh be keşke gördükten hemen sonra konu açsaydım , ama bi 10dk. sonra açtım sen benden önce açmışsın

Kanal D haberi çıkmamıştı. Sadece tahmin edilmişti.

Ama ben söylemiştim Kanal D almaz diye.

Volkan Severcan öğretmen olarak oyuncu kadrosunda yer alacaktı. Konuya yazın isterseniz. :)

ekledim onuda daha var tabi başka başka kişiler gündemdekilr bunlarya o yüzden bunları yazmıştım :)

Düşündüğüm gibi Mehmet Kurt hizmetli olarak dizide yer alacak. Zaten bu rol ona tam uyardı. :)

bakalım hangi gün oynayacak bence çarşamba olsun iş yapar

doğru öyle olur :Dçarşamba tozlu yollar olur pazar krem atv de bu dizi akasya durağı gibi çok kalitesiz olur kesin fragmanından belli :D

tırrının tırrının tırrınıınnnn da varmış kesin izlerim hiç kaçmaz akasya durağı okulda :))

dizi ismi aslında böyle olsa muhteşem olurdu akasya durağı okulda

akasya durağı tatilde akasya durağı plajda :)