Bizim Okul Bitiyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
ATV'nin Erler Film imzalı dizisi Bizim Okul final yapıyor.

Akasya Durağı ekibiyle çekilen dizi reytinglerde istediğini alamadı.Yönetmen ve senaryo değişikliği yapılan dizi yine düşük oranlar alınca ATV yönetimi diziyi bitirme kararı aldı.Dizi cumartesi günü yayınlanacak olan 7.bölümüyle final yapacak.

BİZİM OKUL FİNAL BÖLÜMÜYLE 23 MART CUMARTESİ ATV'DE.

424530_458671157515628_1921842620_n.jpg

Dizi ilk bölümüyle iyi sonuçlar elde etmişti ama gerisi gelmedi... Sağlık olsun

Çok yapmacık olmuştu doğru karar Cem Davran için üzüldüm sadece..

- - - Ekleme - - -

Çok yapmacık olmuştu doğru karar Cem Davran için üzüldüm sadece..

Bu kadronun dağılması gerekti, uzun yıllar beraber ekranda olduktan sonra yeni bir işte başarılı olmaları zordu.

Yine de en azından 13 bölüm yayınlanmasını beklerdim, 7. bölüm baya erken oldu. Atv'nin yerine koyacak dizisi bulunması etklli tabii bunda. :)

Baslamasi hataydi zaten.. Bir dizi daha bitiyor, ne kadar sevindirici gercekten..

Bence günle ilgili bir durum da değildi bu olası bir bitiş.7 bölümün hiçbirine de baktığımı hatırlamam :)

doğru karar bu tür diziler cumartesi günü acunun karşısında duramazlar zaten:kiki:

Alev Alev'i bitirerek yanlış yaptı Erler Film. Bu diziyi başlatacağına Alev Alev'i devam ettirselerdi, sezon sonunu görürdü.

Şimdi ATV 2-3 hafta film yayınlama ile devam eder ardından yeni dizisi Yağmurdan Kaçarken'i başlatır Cumartesi akşamında. :)

Alev Alev'i bitirerek yanlış yaptı Erler Film. Bu diziyi başlatacağına Alev Alev'i devam ettirselerdi, sezon sonunu görürdü.

Şimdi ATV 2-3 hafta film yayınlama ile devam eder ardından yeni dizisi Yağmurdan Kaçarken'i başlatır Cumartesi akşamında. :)

Haftaya başlıyor, Yağmurdan Kaçarken. :)