Sonuç iyi mi bariBiraz izledimde. Bugün önemli görüşmelerim vardı, biraz heyecan ve gerginliğim vardı dün, oyüzden foruma girme havasında değildim![]()
Sonuç iyi mi bariBiraz izledimde. Bugün önemli görüşmelerim vardı, biraz heyecan ve gerginliğim vardı dün, oyüzden foruma girme havasında değildim![]()
Evet şükür, kendi adıma olan sonuç iyi. Bir kaç günde tatil var burda, vakit ayırırım yine burayaSonuç iyi mi bari![]()
Çok sevindim canım,herşey gönlünce olsun inşallahEvet şükür, kendi adıma olan sonuç iyi. Bir kaç günde tatil var burda, vakit ayırırım yine buraya![]()
inşallah ya, hepimizin. 1 senedir uğraştığım baya durumlar var. İsyan bayrağını açmama az kalmıştı, positif düşünmek zor ama positif düşününce sorunların üstesinden geliyor insanÇok sevindim canım,herşey gönlünce olsun inşallah![]()
En önemlisi pozitif olmak,düşünmek zaten,bunu başaran insan herşeyi başarırinşallah ya, hepimizin. 1 senedir uğraştığım baya durumlar var. İsyan bayrağını açmama az kalmıştı, positif düşünmek zor ama positif düşününce sorunların üstesinden geliyor insan
Bölümu sonra tamamlayıp yorumumu yaparım.