Ne guzel bendemi oynuycam bunda.Konukmu kalicimi
KalıcıNe guzel bendemi oynuycam bunda.Konukmu kalicimi😉
Teşekkürler agaEline sağlık güzel 9 puan
Ne guzel bu her persembemi yayinlancakKalıcı
Teşekkürler aga
Evet her perşembe olucak,sağolNe guzel bu her persembemi yayinlancakGercekten guzel olmus.
Bi sey degil loEvet her perşembe olucak,sağol
yarın mı olucak vampir sırlarıBi sey degil loSen Vampir sirlarinda rolünü arttirmayi hak ettin.Seni hic yazmamistim dogru düzgün simdi yazacagim
Evet yarin saat 8 deyarın mı olucak vampir sırları
Bak yaa bende senin rollerini arttırcam benide ekle emiiBi sey degil loSen Vampir sirlarinda rolünü arttirmayi hak ettin.Seni hic yazmamistim dogru düzgün simdi yazacagim
O zman yine kitap okuma sahnrsi yazmam lazim.Neyse lo okusunlar 😉Bak yaa bende senin rollerini arttırcam benide ekle emii
Güzelmiş
Okusunlar tabi boş durmak iyi değildir 🙂O zman yine kitap okuma sahnrsi yazmam lazim.Neyse lo okusunlar 😉
Tabiki iyi degildir ama bu sefer biraz zorlama sahne olacakOkusunlar tabi boş durmak iyi değildir 🙂
Aaa zorlamaysa hiç zorlamayalım en iyisi başka sefere olur artıkTabiki iyi degildir ama bu sefer biraz zorlama sahne olacak
Yok lo Fatmanin kafasi bozacak ve odasina cikip kitabi okumaya baslayacakAaa zorlamaysa hiç zorlamayalım en iyisi başka sefere olur artık
hımm iyi bakalım ah fatma beni ne hallere düşürdün diziye sürtebilmek için senin kitap keyfini bekler oldukYok lo Fatmanin kafasi bozacak ve odasina cikip kitabi okumaya baslayacak
Eh iste.Sen hikayede Edanin kocasi Nidanin sevgilisisin yani basrolsun lo olsun o kadardahımm iyi bakalım ah fatma beni ne hallere düşürdün diziye sürtebilmek için senin kitap keyfini bekler olduk
Biraz karışık işler Eda ,Nida BidaEh iste.Sen hikayede Edanin kocasi Nidanin sevgilisisin yani basrolsun lo olsun o kadarda
Evet lo gercekten karisik sen ve Eda zorla evlenidiriliyorsunuz daha hicbirsey aklimda yok tek bildigim eda azgin bir playgirl sense playboysun 😉Biraz karışık işler Eda ,Nida Bida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?