Damien Duff
Favori Üye
hahah @gözlemci yimi yoksa benimi görmeye geliyor o açıdan dedimÖyle öyle merak etme
forum arkadaşlarını görmeye geliyor diyeceğim de komik kaçacakkadim kostunu görmeye geliyor
sağol
sağol
Bence mahsuru yok ben iyi aile babası olayımdahhahahah şeyy demeye çalısıyor galiba bu selim @destere değilmi hangimizi görmeye geliyor acaba diye düşünüyor bence gözlemci
karına nekadar güveniyorsun sendeBence mahsuru yok ben iyi aile babası olayımdagelip çocuğumu falan almasın birde o çocuk onun çıkıyormuş çiğdemlen 😱😱
Tamam adın Eray değil mi niye Yiğit yaptın ?@kvp-medya isim değiştirdim bro ben unutma burdan etiket yaparsın ?
Asıl adım oyduTamam adın Eray değil mi niye Yiğit yaptın ?
Birkaç ay rahatım en azından bunada şükür@gözlemci 'yibölümün son kısmında diyor zaten kadim dostum varsa bende geliyorum sana tutulabilir belki ama tutulmayacak yazdım çünkü diğer bölümleri
Güvenim sonsuzda senaryoyu ben yazmıyorum ben yazsam içim rahat olurdu doğrusu pompy yazsaydı kapıyı açtığım gibi bomba patlardı veya yatak odasındakarına nekadar güveniyorsun sende
hmm anladım Yiğit Eray Güler yaniAsıl adım oydu
Yani erayda varda yiğiti kullanıyorum ben
Yok yok unutmamhmm anladım Yiğit Eray Güler yani
Aynen ama ben yiğit ismini seviyorum artık onu kullanacağım
Etiketi unutma
Tamamdır
Çocuğum bende kalsında başka ne olursa olsun
5.bölümde @cookies'le katılacaksınızEllerine sağlık güzel olmuş.Ben kaçıncı bölüm katılıcam?
Böyle gitmeyi de düşünüyorum zaten
İyi olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?